K. H. 0 Napisano Maj 20, 2008 Witam. Poszukuję stałej ( np raz -dwa w miesiącu) Pani do ogólnego sprzątania naszego 70metrowego mieszkania na Mokotowie (przy samym Metrze Pole Mokotowskie). Mieszkam z mężem i chodzi o posprzątanie łazienki, kuchni, 2 pokojów i korytarza. Poodkurzanie, toaleta, umycie podłogi. Takie ogólne, duże rzeczy. Zadnego prasowania ani ustawiania w szafeczkach. Takie rzeczy lubie po prostu robić sama!! ;) Ale ze względu na tryb mojej pracy zaniedbujemy troche nasze mieszkanko i za pierwszym razem myślę, że bedzie troche wiecej pracy;) Chciałabym także płacić za wykonaną pracę, nie za godziny. Bardzo prosze o kontakt na maila z małym opisem doświadczenia i z informacją jakby to miało wyglądać finansowo. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daj spokój posprzątaj raz Napisano Maj 20, 2008 w miesiącu, a kasę odłóż na przysżłe potomstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość K.H. Napisano Maj 23, 2008 Ogłoszenie nadal aktualne !! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość posprzątałabym ci z nudów Napisano Maj 23, 2008 za friko ale nie jestem z warszaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megan1985 0 Napisano Maj 24, 2008 ile za wykonanie pracy? za dzien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadwiga Napisano Sierpień 10, 2008 SPRZĄTAM,PRASUJĘ.. w Warzawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadwiga Napisano Sierpień 10, 2008 SPRZĄTAM,PRASUJĘ...w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pani Jadwigo Napisano Październik 18, 2008 Gdzie Pani sprzata i prasuje???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach