Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

co moze oznaczać krew w kale?

Polecane posty

Gość lena 1985

Witam, często mam zaparcia, ostatnio udało mi sie osiagnac taki stan ze wyproznaima sie raz na 2 lub 3 dni, bo zaczełam jesc jogurty, chleb z ziarnami itp. ale pojawił sie kolejny problem... juz dwa razy po rzad poleciała tez krew w czasie wypróznienia. tak około łyzki, za pierwszym razem ciemniejsza a pozniej jasniejsza...COTO MOZE BYC TROCHE SIE BOJE ...do lekarza na razie nie moge isc...

Gość TO MĄGĄ BYĆ HEMOROJDY
A MOŻE TO TEŻ BYĆ CHOROBA JELIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lena 1985
hemoroidy, o kurde...zaczynam sie bac...mam nadzieje ze to tylko jakies naczynie krwionosne lekko sie uszkodziło i minie

Gość zrob sobie badannia
na nietolerancje laktozy. jatez tak mialam, jak obzeralam sie produktami mlecznymi. zaparcia, wzdecia, smierdzace gazy i okropne bule brzucha. przy zaparciach zazwsze krew w kale.

idz do lekarza to naprawde ani nie boli ani zaden wstyd. a wiesz co mozesz zyskac, naprawde wiele. w pierwszym stadium niewazne jakiej choroby bardzo szybko i bezbolesnie mozesz sie wyleczyc.nawet moze wystarczy jedna wizyta u lekarza. pomysl co bedzie jesli to bedziesz odwlekac. poczytaj sobie tutaj topic jakikolwiek o hemoroidach i jak ludzie przeciagali wizyte i sie meczyli z tym kilka lat a nawet kilkanascie. mozesz doprowadzic do takiego stanu w ktorym juz wizyta jedna u lekarza nia wystarczy, bo bedziesz potrzebowala juzz operacjii w szpitalu. oczywiscie wydasz przy tym kupe kasy. widze ze jestes jeszcze bardzo mloda, dllatego mozesz nie miec odwagi, ale ja ciebie zachecam do pojscia do lekarza!.bron boze nie sugeruj sie rodzajami chorob ktore ktos ci tu napisze. badz madrzejsza od innych i pojdz do lekarza

Gość ....finka
I po co zaraz straszyc....pewnie to hemoroidy... moze sie zdazyc szczegolnie przy zaparciach.Na poczatek kup sobie czopiki na te dolegliwosc w aptece. Dodatkowo poczytaj temat;hemoroidy...

Gość ....finka
cd REKTOVIT---dodatkowo mozna jeszcze ziola ekxpresowe -wspomagaja leczenie guzow krwawnicowych.

Gość lena 1985
ok, dzieki. w najblizszym czasie wybiore sie do lekarza...