Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eliza...

Konto bankowe

Polecane posty

Mam pytanie który bank polecacie do założenia konta, zwykłego rozliczeniowo-oszczędnościowego? Bo muszę założyć konto i nie wiem gdzie, na pewno nie w ING Bank Śląski, bo tam ma mój mąż.

Gość a w któerj pracujesz
pko bp mam od 3 lat i jestem zadowolona duzo bankomatów małe prowizje

Gość zaraz się zjawią mbankowcy i
i zrobią syf w temacie :o

Gość kolezanka ma w Lukasie
i jest bardzo zadowolona :) Ja mialam w Kredyt Banku - nie polecam :) Znaczy bank spoko, obsluga tez ale bardzo drogie :P

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyfy
ja mam w inteligo i jest super bo płacę tylko99gr. za prowadzenie konta

Mbank. Najwygodniejszy z elektronicznych+dużo bankomatów+bankomaty zagranicą bez prowizji+dodatkowe usługi.

Dziękuje bardzo za odpowiedzi, może ktoś jeszcze się wypowie??

Gość jak dla mnie teraz tylko
MBANK mam w inteligo,ale będę zamykać bo przelewy do innych banków po 99 groszy, a że robię często to spora sumka mi się zawsze uzbiera :O:O:O Prowadzenie konta, jeśli małe saldo to kosztuje chyba 5 zł :O plus karta ogólnie Inteligo jest beznadziejne, biorąc pod uwagę, że coraz więcej banków wszystko ma za darmo. Inteligo było ok 2 lata temu, nie zanosi się na zmianę opłat :O W mbanku mam wszystko za darmo. WSZYSTKO

Lukas konto e-PRO. Praktycznie za darmo jak się ma systematyczne wpływy. Od lat nie byłam w oddziale, wszystko załatwiam przez internet. Gotówka z bankomatu; także Euronetu bez prowizji. Niezłe oprocentowanie nawet rachunku bieżącego

Gość PEKAO BP SA
POLECAM PEKAO BO SA. PROWADZENIE KONTA ZA 11 ZŁ. Z UBEZPIECZENIEM NA ŻYCIE,BADZ TAŃSZE JAK WOLISZ. PRZELEWY PRZEZ NET DO INNYCH BANKÓW ZA 0,50 GR. OBSŁUGA BANKU MIŁA,ZAWSZE CHĘTNIE POMOŻE. JESLI CHODZI O BANK PKO BP TO ZDECYDOWANIE NIE POLECAM,SAMA TAM PRTACUJE I NAPRAWDĘ TEN BANK ZAMIAST WSPÓŁPRACOWAC Z KLIENTEM TO WSZYSTKO UTRUDNIA.

Gość PEKAO BP SA
DODAM JESZCZE ŻE BANKOMATÓW PEKAO SA JEST DUZO I POSIADASZ KARTĘ MASTER CARD,A NIE VISA JAK PKO BP,Z KTÓRĄ NON STOP SA JAKIEŚ PROBLEMY...