Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wiec chce wiedziec

wstydzicie się eks.zwiazkoow?

Polecane posty

ja mialam takiego faceta,ze rzzygac sie chce.Nie wiem co we mnie wstapilo.Flejtuch,brudas,smierdziuch.Na imieniny dostalam prince polo.Na walenynki prosiaczka z mc donald'sa

?

Gość hmhmhmhmmhmh
oj znam to :o mój też o siebie nie dbał a do tego mieszkał w ruderze, a jego siostra była dziwką :o do dzisiaj nie mogę przeboleć :o a kiedyś za nim szalałam 😭

Gość tak szczerze
ja tez....jeden ciagle mi klamal na tematy na ktore klamac nie trzeba bylo....a drugi,jak mialam ogromny problem w domu,to powiedzial "teraz jestes ze mna,wiec nie mysl o tym" (czyli moje problemy gowno go obchodza,mam go zabawiac)... ten pierwszy jeszcze non stop sie deklarowal i nidgy nie dotrzymywwal slowa....smieszne teksty typu "rzucam palenie....bo teraz mam dla kogo"....mam raka,ale wiem,ze bede zyl,bo teraz mam dla kogo (dodam,ze minelo jakies 9 lat i cieszy sie zdrowiem,raka na 100% nie bylo)... a ten drugi kiedys olal mnie na 4 dni,choc bylismy umowieni.jak zadzwonilam,to powiedzial,ze komorka mu sie zepsula...i telefon stacjonarny tez...jasne,a telefon brata,mamy,taty,budka pod blokiem...i telefon w pracy?pewnie wszystko popsute :P

Gość zeby wam bylo milo to wam powi
em,ze moj eks.nie chodzil na wesela czy sylwestra bo jak twierdzil nigdy mu sie to nie zwroci.Tzn dajac w kopercie 100zł za tyle nie zje na weselu czy sylwku.Jak przyszedł kiedys do mnie to od progu chcial kolacji .Bo nie jadł od rana.Ale to byl jego wybor-mogł sobie cos zrobic.Dalam mu 2 kanapki.Było mało.Ja na to,ze mieszkam z odzicami i nie bede im robic spustoszenia w lodówce.Była obraza na całego-"chyba moge liczycna to,ze jak przyjde do swojej dziewczyny i bede glodny dostane cos do zjedzenia"

Gość ojtak
4 lata spędzone z kłamcą, narkomanem, kryminalistą! 4 lata wierzenia w jego kłamstwa, że już skończył, że nigdy więcej, 4 lata niespełnionych obietnic, ogromnego stresu i deptania poczucia własnej wartości, aż mnie kopnął w dupe dla innej która chciała z nim zamieszkać....rzygać mi się zachciało na samo wspomnienie

Gość jajajekokodżambo
no 4 lata ponad poszły sie j**ać