Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukanie dziury w całym

Kafe - nasz świat równoległy

Polecane posty

Nie zastanawiaj się... jak śliwka wrzucona bezpodstawnie w dno kostelacji kompotu wpadnij tak sobie pestka nie musi być rozpoznana od razu wiesz ona... tam jest nie wiedziałabyś jak odpowiedzieć to sedno jest lecz mało konkretne ja o to nie zapytam nigdy bo... nie ma sensu pytać jest obok reszta świata, która może ćię o to zapytać i wtedy - Co im powiesz? Każdy News może być tym ważnym Chociaż raz....zachwyć się tym, co masz zapomnij się choć na chwilę Może prościej.. " Powiedz że " ********************* http://www.youtube.com/watch?v=0_EHP7AJf8M&feature=channel *********************

Rozglądam się nie ma nie ma Ciebie... Gorące słowa zmieszały komórkę to niemożliwe czyżby spełniły się te najskrytsze? nic nie chcę więcej, bo to, co mam jest warte każego szczęścia - Czy to daleko? Where are You? ******************* http://www.youtube.com/watch?v=DPtu9CjQIkM&feature=related *******************

Znane uczucie... precyzyjnie chirurgicznie w sam środek szcsęścia młotek... ma główkę, nie myśląc robi swoje I think I’m breaking out I’m gonna leave you now sen wie, co przerwac koniecznie trzeba aby nie powiedzieć więcej zbyt dużo bo będzie bolało tak samo jak... There’s nothing for me here It’s all the same ******************** http://www.youtube.com/watch?v=dIcgEWWoaak ******************** Dobranoc

Szukanie, z uwagi na zajęcia wypoczynkowe dopiero dzisiaj przeczytałam twój post 16:39. Oczywiście pochlebia mi taki specjalnie o mnie tekst. Ale pragnę dodać komentarz - jak na internautkę przystało. Otóż, jak to w życiu bywa, sprawa nie wygląda tak dobrze jak by się na początku wydawało. Życie .... :)

Gość ojoojjoojj
dlaczego ty piszesz sam ze sobą :D

ojoojjoojj "dlaczego ty piszesz sam ze sobą" Ponieważ Równoległość to z założenia specyficzne miejsce, w którym można zostawić własne myśli i emocje BEZ oczekiwania na odpowiedź. Spróbuj. Mała przechowalnia człowieczeństwa otwarta jest całą dobę:) Może rozjaśni coś post na pierwszej stronie? pzdr

Szukanie, ja chyba muszę sobie trochę wszystko przemyśleć. Pewnie chętnie zasięgnęłabym rady, ale do tego też muszę dojrzeć. W każdym razie dziękuję za chęć zapoznania się z moimi dylematami. W razie czego skorzystam. Skoro już tak to zabrnęło, to warto poznać opinię z boku. :-)

Czas na odlot... nie, lato jeszcze trwa w najlepsze i nie każdego ptaka czeka długa droga zagrać mocniej człowiek jest tylko człowiekiem to, co czuje nie moze być skrywane zbyt długo więc leć, ciężarze gatunkowy pytań o przyszłość, leć....... Podmuch informacji potrafi dodać skrzydeł ***************** http://www.youtube.com/watch?v=93YJFm3GCho&feature=related *****************

Z cyklu: POWROTY i POWITANIA ************************* JESTEŚ MEGA - NICKIEM, gdy masz PUBL-IKE ************************* Autorka tematu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4180023&start=3270 wraca!!!! Pudelek merda rozkładówką, PLayboy szasta milionami za choćby strzępek zdjęcia. TV i net ściąg apospiesznie ekipy z Watykanu, Afganistanu i spod Białego Domu. "Jest, jest! Już jest z nami!!!" - krzyczą depesze Reutersa i BBC. Witana niczym zmaierr-owany wyrób nickopodobny z czasów PRL-u z namaszczeniem i honorami, czcią , uwielbieniem. Królowa staje na podwyższeniu, niczym na cokole... Rozdając uśmiechy na lewo i prawo, pozdrawia przybyłych serdecznym ruchem dłoni.. Tłum szaleje.. - Wiwat! Wiwat! - Niech zyje! Nadchodzi piesza pielgrzymka z południowych topików królestwa... - Bogurodzica, dziewica.... - wielki portret Cudownej BIałostockiej ike mieni się wotami postów. "Z dawna Polski tyś Królową -o, ike...." [w przydrożnym rowie siedzi skulony mężczyzna?? w złotej sukience.To Ojciec Dyrektor oddał walkowerem tron zainteresowania. Najzagorzalsze zastępy Sami-beretowe pokazały, kto jest ich natchnieniem i przewodnikiem duchowym. SZUKAJCIE aż ZNAJDZIECIE!.... Stara maksyma głosi, iż przekopywanie topików bywa owocne.... :p

:) cześć szukanie:) wena cie nie opuszcza:P rozumiem, że w ten sposób cieszysz sie z powrotu Cudownej Białostockiej?? :P

Gość marokanskie rekodzielo
zapraszamy do obejrzenia nowych modeli marokanskich naczyn ceramicznych tagine w sklepie rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com

Gość szukanie co za texty
podaj namiary na dostawce :O Curie Skłodowska wiem co lubi, ale co Ty wciągasz mnie zastanawia

Z zasady nie ujawniam swoich dostawców:) Jeszcze by się zbyt długa kolejka do nich zrobiła.... Niezbyt cieżko się jednak do nich dostać. Wpadnij do któregoś na jakiś topik. - po kolejny, specyficzny doping w postaci przeczytania jakiegoś złotostopego amora-amatora czy nadzwyczaj szczerego cytologa-tenisisty czy wypowiedzi pełnej domowych porad kafeteryjnego dra Żywago w anglojęzycznym kitlu. A skąd oni mają towar - tego nie wie nikt... :p

Gość szukanie co za texty
dziurko, wielkie dzieki za tak jasna oraz konkretna odpowiedź :classic_cool: skąd tak światłe istoty się biorą to rzecz niepojęta 🖐️

Cud natury :p W czasach ekspansji związków partnerskich z owcą nierzadko klonowaną lub modyfikowaną genetycznie albo w obliczu zwiększającej się populacji matek w wersji solo (czytaj: pobierających od samców jedynie materiał genetyczny) nie mówiąc juz o metodzie in-viadro trywializmem byłoby powiedzieć, że z mamy i z taty:) Pozostańmy przy stwierdzeniu, że są na świecie rzeczy, które się PRL-owskim fizjologom nie śniły... np. klasycznej urody blondynka z dwoma pełnymi doktoratami i w tym jeden honoris causa Wyższej Szkoły Zdobywania Przepustki do Lepszego Życia, mężem po zawodówce i nierasowym psem tudzież facet na kafe, który otworzy szafę i gada do rzeczy...nieraz oczywistych:) Czy mogę zaproponować działeczkę? Prędzej czy później oczekuję dostawcy pod drzwi Równoległosci :p

przyszłam w gości! się przywitać nie na handel!!

Gość oj dziuro czemu ja wczesniej
do Ciebie nie wpadlem :( tej straty nie da sie juz zalatac 😭 ciemno wszedzie - pa 🌻👄

szukanie wiesz, że z ike jest rożnie nie wzywaj spiewu i krzyku błogosławionej bialostockiej na daremno:P :) ale to mile, że uważasz mnie za współmieszkańca- moge czerpac towar od tego samego dealera co ty:)

Szukanie a może być kafeteryjna blondynka z doktoratem, czterema językami, rasowym psem i narzeczonym???

Gość glodnemu chleb na mysli
ike 😠 chcialem poszydelkowac z dziura na dzialce bo mam tam mala altanke ale ike sie zjawila i wsio zakurila

"nie wzywaj spiewu i krzyku błogosławionej bialostockiej na daremno" Jakkolwiek by nie spojrzej na Jej portret - wrzasku i zimne, umazane w krwawym ostrzu spojrzenie bezrefleksyjnie wbijane w przeciwnika... mięknie pod wływem wydobywającej się z wnętrza lepszej cząstki osobowości. Jednym słowem - nie takie formy DDA przeżyliśmy, ike.. Damy radę :p *********** http://www.youtube.com/watch?v=ETtraxo-gLM ***********

iftar na pełne świadomości doktoryzowanie się z przerwami na mniej świadome oddawanie wolności :p tudzież na zabawy z psem zawsze znajdzie się wytłumaczenie, iż miejsce moze być dowolne, byle odlot był z tej mieszanki jak się patrzy.. :) Nie mówiąc o tym, iż zwinny, giętki język (niekoniecznie jeden) jest zwyczajnie przydatny... ************ http://www.youtube.com/watch?v=dQ6b9psv8uE&feature=PlayList&p=78AC0267A84360C6&playnext=1&playnext_from=PL&index=5 ************