Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elunai

być piękną kobietą - to ciężka praca!!

Polecane posty

nie wydaje wam się, że ciągłe dbanie o siebie, wizyty u kosmetyczek, peelingi, maseczki, kremy specjalnie dobierane do rodzaju naszej skóry - krem na dzień, krem na noc, krem pod oczy.. sporo tego.. jaki jest wasz patent na piękno ;] ?? korzystacie z porad kosmetyczek, przyjaciółek, czy może na własną ręke szukacie rozwiazań?

raczej sama:) chociaz jak gdzies zobacze jakas fajna rade,sztuczke w tv albo gdzies wyczytam to moge zastosowac

ja kiedyś też podglądałam kosmetyczne sztuczki. ale od jakiegoś czasu, mam wrażenie, że właśnie czas mnie dopada powoli i gabinety kosmetyczne, będę musiała na stałe wpisać w mój termanarz ;]

mi to nie grozi:) mlodziutka jestem to narazie niech sobie czas goni.Ale lubie o siebie dbac:)

Gość wydaje mi sie ze jesli
przesadza sie z kosmetykami to tez negatywnie dziala na cialo-i nie mowie tu tylko o kolorowych kosmetykach, ale takze kremach, maseczkach, balsamach itp

pewnie, że jak sie przesadza, to moze zaszkodzić i kiedy się nieumiejętnie stosuje, też może zaszkodzić. dlatego uważam, że kosmetyczki i gabinety są wskazane. porady kompetentnych ludzi zawsze sa w cenie ;] nieprawdaż?