Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość new observer

Platforma broniła mordercy dzieci

Polecane posty

Gość new observer

bo ten esbek Stachowicz chcial zabic dzieci czlonka opozycji a innego mlodego czlowieka zadręczył do samobójstwa!!!

Przecież czołowe \"autorytety\" od 89 roku wmawiają ,że SB to takie niewinne harcerstwo, podejrzewam że połowa społeczeństwa nie chce lustracji bo Michnik ze swoją jaczejką przedstawił ja jako polowanie na czarownice, jako zemsta przez chorych z nienawiści.Dlatego podobne historie będą na porządku dziennym przez następne lata.

To nie egzaltacja tylko suche wręcz stwierdzenie faktu i ubolewanie że ludzie z krwią na rękach wciąż istnieją w życiu społecznym, pobierają wysokie emerytury, które im się nie należą bo przecież nie płacili składek.

mistrzu -->> żeby o kimkolwiek powiedzieć,że ma czyjąś krew na rękach, to trzeba to udowodnić i ewentualnie skazać, a nie weryfikować go pozytywnie do dalszej pracy w służbach specjalnych. A o tych wysokich emeryturach , to jest bardzo mocno przesadzona sprawa, bo kto ma , to ma , a kto nie ma , to nie ma. Odnośnie jeszcze emerytur, to coś na ten temat wiem, ale społeczeństwo lepiej karmić tysiącami branymi na rękę niż wyjaśnić jak jest w rzeczywistości.

Tak, trzeba udowodnić ale co z tego skoro procesy byłych oprawców z Wujka, Generała, morderców Popiełuszki etc są farsą i drwiną z elementarnych zasad sprawiedliwości, każda próba postawienia kogoś ze świecznika PRL przed ołtarzem Temidy wzbudza krytykę redaktorów wiadomej gazety i postępowych wypacykowanych dziennikarzyn od Waltera. A teraz z innej beczki: Wycieczka krajoznawcza Donka kosztowała 150 tys obiadów dla głodnych dzieci

też mnie się to nie bardzo podoba, ale i tak póki co, nie mamy wpływu. Jedynie przy wyborach, a i to też się wszyscy mylimy - czyż nie ?