Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miki22

CZY KOGOS TEZ TAK OSZUKAL TEST???

Polecane posty

miki ... w ciaze nie moglam zajsc a w druga - jeden jedyny raz- w dni nie plodne teoretycznie, do tego testy owulacyjne wykazaly ze owulacji nie ma... i co? Już niedlugo 7 miesiac bedzie lecial :D

oj miki, chyba jestes już dużą dziewczynką i wiesz, że wystarczy nawet jeden raz...:-)

zdaje sobie sprawe , że bardzo tego nie chcesz , ale jak pisałam wczesniej chyba sama zauważyłas , że cos jest nie tak skoro sięgnęłaś po test.

mamani, wiesz ale ja bralam tabletki...a one cos musily dac wiem ze chcecie przygotowac mnie na najgorsze ale ja i tak nie wierze.

miki to moze zacznij sie nastawiac bardziej na "co bedzie to bedzie" bo naprawde zycze Ci zeby to nie byla ciąza... ale jak jednak sie okaze ze to ciaza t mozesz sie zalamać.

Elżwira, wiem, wiem, ale jest jakas mala szansa ze nie jestem, no kurcze...

chodzi o to ze dopiero doszlam do siebie po ciazy, a jestem osoba bardzo aktywna, mam fajna prace a teraz co znowu w lozku - poprzednia ciaza byla zagrozona...

moze odbiegam za daleko ale ta mysl mnie paralizuje, zastanawia mnoie tylko ze nie odezwala sie zadna osoba ktorej wyszedl test, jasna kreska a nie byla w ciazy,a wiem ze byly takie osoby bo pisaly na forum

miki ja znam taka osobe. Juz nie pisze na forum ale u niej bylo troche inaczej bo brala rozne leki i to one wplynely na wynik testu...

mamani, bo ta kreska jesttaka jasna, ze prawie niewidoczna, taki cien kreski

Gość zrob sobie bete i
po krzyku, po co Ci dlugi weekend sobie zawalac zamartwianiem sie,ja podobnie jak poprzedniczki mialam bardzo jasna druga kreske po pewnym czasie nie pamietam po jakim moze 4 min moze 6 i wyszlo ze to ciaza jednak a co do tych tabletek ktore bierzesz to moja kumpela je bierze co do godziny bo tak jest w ulotce napisane i nie robi przerwy na krwawienie bo jej gin tak kazal bo powiedzial ze te tabletki sa bardzo ale to bardzo zawodne jak sie wlasnie nie bierze co do godziny i robi przerwe na krwawienie, najlepiej mowie i tak jak mowia inne dziewczyny zrob bete i bedziesz wiedziec o ile nie jestes w ciazy uspokoisz sie a o ile jestes i tak tego nic nie zmieni i zdazysz z szoku ochlonac

moze takie cos ktos mia a nie byl, bo na poczatku pisala dziewczyna i mowila ze jak sie za dlugo potrzyma to wychodzila jej kreska, moze ja za dlugo trzymalam..kurcze ja juz noic nie wiem, a jeszcze czekam 4 godz na auto:(

miki pokazalabym ci mój test ale nie mam jak bo na zdjeciach tej 2 kreski nie widac :D:D:D Uwierz mi ze stalam z nim pod swiatlo i patrzylam a potem 10 razy pytalam emza czy cos tam widzi czy to zludzenie. a beta wyszla lekko ponad 80 czyli bardzo wczesna ciaza.

nie, nie robie przerw oczywi scie a na bete jade tylko czekam na auto:( czemu tak mi sie to tak dluży..

no wlasnie to wyglada jak zludzenie, jest a tak jakby jej nie bylo, dziwne

Gość nivka
przesadzilas z tymi godzinami brania cerrazette bierze sie co do godziny!!! a nie 5 godzin wahania sie przy normalnych tabsach to juz ryzyko a przy takich? oj dziewczyno dziewczyno:o

ale na ulotce nic takiego nie pisalo, a gin tez nic nie mowila, powiedziala tylko ze przez pierwszy tydzien stosowac dodatkowe zabezpieczenie:(

Gość nivka
w ulotce jest to napisane to sa mimi piguly ktore bierze sie dokladnie o TEJ SAMEJ PORZE BO ZAWIERAJA MINIMALNE DAWKI PROGESTERENU NIE WPLYWAJACE UJEMNIE NA DZIECKO KARMIONE PIERSIA ; ALE ICH SKUTECZNOSC ANTY JEST ZDECYDOWANIE MNIEJSZA NIZ ZE TAK TO UJME NORMALNYCH TABSOW NP DWUSKLADNIKOWYCH

dla odmiany ja Cię pocieszę :) kiedyś robiłam test, nie pamiętam jakiej firmy (coś Pre-...) , ale potem sprawdzalam na różnych forach i wiele dziewczyn skarżyło się na niego. Pierwsze pokazała się tylko 1 kreska, a po 4-5 minutach cień drugiej kreski. Ucieszyłam się strasznie, ale dla pewności na drugi dzień zrobiłam drugi test tym razem Quick Vue i niestety pokazała się tylko 1 kreska. Po 3 dniach przyszła @.

Gość daj znac jak juz cos
bedziesz wiedziec, sama jestem ciekawa jaka jest skutecznosc tych tabletek i wiarygodnosc testow, mam nadzieje ze wynik bedzie taki jakiego bys chciala , ale odezwij sie jak bedziesz mogla co i jak

jasne dam znac, trzymajcie kciuki zebym nie była:)

Gość też robiłam test
kilka razy i wtedy, gdy nie byłam w ciąży druga kreska nei pojawiła się wcale (ani po 5 minutach, a ni po godzinie, ani po tygodniu), a gdy byłam to były dwie

Gość mamalenusi
Ten test który robiłaś nigdy mnie nie zawiódł,nawet po paru godzinach czy dniach jak nie było ciąży to nie było.Powiem tak,jeżeli pojawia się jakiś cień kreski to znaczy, że w moczu jest obecność hormonu beta hcg wytwarzany podczas ciąży,test może się mylić w drugą stronę być negatywny,a jednak jest ciąża,bo jest za słabe stężenie tego hormonu,ale jeżeli jest cień kreski to jest ciąża,jednak może dojść do mechanicznego poronienia i wystąpi@

Gość mamalenusi
przepraszam miało być fizjologicznego poronienia:)

Gość Cześć dziewczyny piszę tutaj
Quick jest bardzo dobrym testem. Będąc w ciąży robiłam go dwa razy dla pewności i oba niemal natychmiast pokazały dwie kreski bardzo wyraźne. Co do bladości kreski to nie wiem jak to jest, ale podobno w ciąży z chłopcem Beta rośnie nieco szybciej, więc i może hormon "wyłapywany" w teście też się intensyfikuje i stąd kolor kreski?? Nie mam pojęcia, to są dywagacje. Wg mnie te testy są na tyle dobre, że jest spore prawdopodobieństwo ciąży, a co do jasności kreski, to może to jeszcze bardzo wczesna ciąża, a może dziewczynka??

ja też mam bardzo dobre zdanie co do tego testu, nigdy mnie nie zawiódł w przeciwieństwie do pre-test...

Gość Cześć dziewczyny piszę tutaj
Dla poparcia tezy o jasności kreski. Te bardzo wyraźne kreski faktycznie zwiastowały synka:)

Gość super stronka zbieraj pkt
wystarczy zbierac punkty i wymieniac je na nagrody!!! kazdy wygrywa bo wygrana nie zalezy od slepego losu tylko od ilosci zebranych punktow! http//www.prizpass.pl/index.php?ref=nodi4