Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miki22

CZY KOGOS TEZ TAK OSZUKAL TEST???

Polecane posty

Gość MIKI JAK JA CI ZAZDROSZCZE
nawet nie masz pojecia co ja bym dała zeby ujrzec choc raz w zyciu dwie kreski :(:(:(:(:(:(:( ciesz sie dziewczyno z tego ze nosisz w sobie nowe zycie, masz dla kogo zyc :(

dziekuje za wsparcie, naprawde dla mnie to duzo znaczy:) domyslam sie ze nie bedzie na poczatku zadowolony, oczywiscie oswoi sie i bedzie dobrze, ale czuje sie tak jakbym go zawiodla, wiecie o co mi chodzi kurcze, ze nawet tabletek nie potrafilam porzadnie zazywac:( wiecie jakie sa dzisiejsze czasy, kazdy ma jakies zobowiazania, zycie drogie...mam dopiero 25lat ale nie chce narazie nic mowic bo moze okaze sie ze to falszywy alarm, chociaz zaczynam powoli w to watpic, no ale roznie to bywa...

Gość fajnie ze sie
odezwalas autorko:) pisz co dalej bo bardzo mnie ciekawi jak to sie rozwiaze i jaka jest prawda z tymi testami, pozdrawiam i oby rozwiazanie sprawy bylo dla Ciebie pomyslne napisz w poniedzialek co i jak

Gość dobrze ktoś napisał
że jakieś hormony ciążowe się mogą utrzymywać po porodzie zwłaszcza że karmisz piersią

Gość takie jesteście wszystkie
cięte na aborcje a tu wkurwione że ciąża :P dobrze wam tak

Dlatego nie zdecydowałam się na Cerazette, bo trzeba je brać o ścisłych porach, odstępstwo godziny moze już osłabić działanie tabletek. Tak mi powiedział gin i mu podziękowałam za receptę. Jakoś się ułoży :)

czy ktos moze wie cos na temat hormonow utrzymyjacych sie po porodzie, jak dlugo? i czy moga zmieniac wynik testu? taraz karmie juz tylko rano i wieczorem. moja gin jest naprawde zaj***sta ze nie powiedziala mi o wlasciwym zazywaniu cerazette, ze trzeba co do godziny:( a na ulotce naprawde tego nie piszą... nie wiem od kilku dni dziwnie sie czuje taka spiaca ale to chyba za wczesnie, pewnie sobie wkrecam...

Gość ertyyyyyy
jezuuu!!!co za baba z ciebie, masakra po chój ciągniesz temat???? idz i zrob sobie bete lub kup 5 testów i nie zawracaj głowy!!!!!

Gość słyszalam ze jak sie karmi
piersią to hormony buzują i moga zmieniac wynik testu, ja na twoim miejscu juz dawno poszłabym na bete i byloby wszystko jasne

jak cie nie interesuje to nie czytaj:) a dla twojej wiadomosci to ide na bete w pn:)

Nie martw sie na pewno wszystko sie ułoży :-) ja mam Pawełka teraz 30 maja mamy roczek :-) miałam bardzo podobna sytuacje jak mały miał 4 miesiące to obawiałam sie ze jestem w ciąży kupiłam test i jak w morde widzialam tam 2 kreski tylko ta 2 ga była jakas taka nie widoczna jak by cien juz byłam przygotowana ze dzidzia bedzie poszlam na bete i okazało sie ze żadnej ciąży nie ma:-)))) ale jak by była to jakos by to bylo przynajmniej 2 szczescia za jednym razem a pozniej masz spokoj bo dzieci sa juz samodzielne a ty jestes młoda i mozesz pozniej juz miec swiety spokoj a nie bawic sie w pieluchy :-))) jestem z tobą trzymkaj sie:-)

Gość wózeczek____
ale mnie pocieszyłas:* wlasnie tez tak mam z testem jest linia ale jakby jej nie bylo, kurcze tyle stresu a pewnie okaze sie ze tak jak u Ciebie - ciazy nie ma:)

dziewczyny taka druga blada kreseczka to ciąża tylko jak pisałam baaaardzo wczesna....co do pre-testu to u mnie się sprawdził:):)

Mnie też zastanawia dlaczego dzisiaj na przykład nie poszłaś na badanie krwi skoro tak się tym martwisz. Albo dlaczego kolejnych testów nie robisz. Nie wiem na ile Ci pomoże to czytanie tego co piszemy, skoro każdy ma inną wersję i jest pewny swej racji. No w każdym razie życzę Ci najlepiej, co nie znaczy, że życzę, żeby ciąży nie było. Niech po prostu będzie tak jak dla Was najlepiej. Pozdrawiam!

no własnie skoro tak się martwisz dla czego dziś ni epojechałaś? Coś kręcisz mała:D gdzy bym sie tak bała to juz bym dawno była przekonana z 1000razy jak jest, a Ty nudzisz tu :O i trzymasz nas w nie pewnośći tez, oczywiscie życze żeby ułozyło sie po Twojemu. Kiedy miałaś ostatni okres?

poszlabym dzisiaj bardzo chetnie ale jest nieczynne:( wiec dlatego czekam do poniedziałku

fajnie ze myslisz ze to zabawa, ale dla mnie to powazna sprawa, pojde w poniedzialek i koniec. moze kupie test ale zrobie go dopiero jutro, wiem z doswiadczenia ze to strata kasy tak robic testy dzien po dniu bo niewiele sie zmienia.

mam dosyc stresow jesli ktos chce mnie atakowac dlatego ze nie ide dzis tylko w pn i nie musi wchodzic na ten topik, jestem w domu z malym dzieckiem bez samochodu mieszkam za miastem, nie bede szukac na zlamanie karku laboratorium, poczekam do pn moze zrobi test tak jak pisalam

Gość gallka anonimka
Miki, a pigułki odstawiłaś?

miki ja tez w obu ciazach szybko stalam sie senna mysle ze tabletki nie maja wplywu na wynik testu radze jeszcze zrobic bete, skoro linia jest jasna to mu byc bardzo wczesna ciaza moze teraz nie wydaje sie tak kolorowo, ale naprawde tyle dziewczyn stara sie latami o dziecko, oddalaby majatek zeby byc w Twojej sytuacji zycze zeby wszystko bylo ok ;) a mala roznica wieku jest bardzo fajna, poza tym jestes mloda, odchowasz dzieci i nadal bedzie mloda mama :) no jeszcze beta zostala do zrobienia ;)

Gość nivka
odczepie sie i nie dolujcie dziewczyny, nie kazdy ma blisko laboratorium zeby zrobic bete , jest jeszcze praca i dziecko, KOBIETA POJDZIE W PONIEDZIALEK I ZROBI SOBIE BETE I BEDZIE WIADOMO; autorko nic sie nie martw na zapas, czas pokaze teraz nie bierz do glowy i mimo zlosliwych wrednych niektorych komentarzy nie przejmuj sie i daj znac co i jak, duzo osob sledzi z uwaga ten watek i Ci kibicuje oby wyszlo tak jak Ty chcesz:)

Gość uleaa
mam podobny problem, ale boję się zrobić test (ciągle się łudzę, że dostanę okres, karmię piersią i słyszałam, że zatrzymanie okresu może być normalne), są u nas teraz przez kilka dni goście i nie chcę przy nich ryczeć. Mam już dzieciątko 7- miesięczne i nie chciałabym tak wcześnie być w drugiej ciąży. Chcę się nim nacieszyć. Owszem, planowałam dziecko, ale dopiero gdzieś za trzy lata. Na betę u nas się czeka 2 tygodnie, bo to pipidówa i gdzieś tę krew do badania wysyłają, więc pozostaje mi zrobienie testu w poniedziałek - o Boże ale się boję! No, ale trudno, co ma być to będzie, dzidziuś i tak będzie kochany.

MIKI22 Bardzo bym chciała żeby okazało sie że nie jestes w ciąży! organizm ledwo uporał sie z jedna ciaża a tu by miała byc nagle 2 ga i oczywiscie chodzi tu tez o twoj komfort psychiczny.. wiem jak sie czujesz bo przeszłam brzez ten ogromny STRESSS!!!!! na szczescie okazało sie ze wszystko jest oki ale to uczucie uwierzcie odrazu za miesiąc po tym calym stresie poszłam do gina i mam założoną MIRENE REWELACJA:-)

Rany dziewczyny JAKIE JA BYKI ROBIE!!!!!! PRZEPRASZAM WAS ZA TO!;-)

Gość koteczek46635
mnie tez tak samo wyszlo robilam test a okazalo sie ze wcale nie jestem w ciazy....... nie martw sie tym... Po prostu niektore testy dobrze gdyby byly wykonane rano......

Miki, sorry, że się wtrącam, ale lepiej nastawić się , że jesteś w ciąży i jakoś sobie w głowie poukładać plany.Wtedy, jak nie będzie ciąży, to spoko, a jak będzie - to nie będzie już dla ciebie taki stres i załamka. Ja od początku czułam się senna, chciało mi się non stop siku...i stwierdziłam że kolejna ciąża to teagedia, ale powoli powoli oswajałam się z tą myślą i gdy beta pokazała ciążę, nie byłam taka zdołowana...teraz jest mi ciężko....opiekuję się sama synkiem, bo mąż pracuje, jestem w 3 miesiącu, nie czuję się za dobrze - jestem senna, ciągle zmęczona, smutna, do tego dochodzą wszystkie ciążowe dolegliwości i nieraz byłam o krok od załamania- koleżanki się bawią, studiują, a ja bawię się w dom. Ale w takich momentach patrzę na mojego synka i wyłączam myślenie o sobie - teraz jestem dla niego i tylko dla niego - on jest moim jedynym szczęściem.....jedynym.....to dziecko , które noszę w sobie też zapewne będę kochać, ale póki co nie potrafię się nim cieszyć. Pewnie wszystko się zmieni, jak się urodzi...Pogodziłam się już sama ze sobą...i z nową sytuacją...od początku nie było dla mnie mowy o aborcji czy tabletkach wczesnoporonnych - nie umiałabym po czymś takim żyć, więc jedynym wyjściem jest nauczyć się cieszyć z tego , co mam.

GONIA śliczny ten twoj dzidziek:-) my mamy roczek 30 maja:-) i moj tez taki słodki a zresztą ktory nie jest:-))