Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miki22

CZY KOGOS TEZ TAK OSZUKAL TEST???

Polecane posty

Gość bajobongo hej
moja koleżanka zaszła w ciążę - a miała spiralę założoną. urodziła zdrowe dziecko , ale przestała dla niej istnieć "skuteczna antykoncepcja" ...

BAJABONGO Ajaką miała spirale? wydaje mi sie ze to raczej nie była MIRENA???? zajscie w ciąże z mireną graniczy z cudem

gonia tak to jest na poczatku ciazy ale zobaczysz ze niedlugo mina ciezkie dolegliwosci i bedziesz czula sie ok :) ja tez mialam podobnie, czasami czulam sie okropnie, nie miala sily na nic, a pozniej wszystko odeszlo i teraz czuje sie jakbym wogole w ciazy nie byla tylko brzuszek rosnie, doleglowsci zero wiec glowa do gory! poczatki sa zawsze ciezkie, ale pozniej bedzie juz lepiej

Gość no i co345
wiadomo juz cos?

Też jestem ciekawa jak sytuacja...????? mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:-) ale jak by sie dowiedziała ze jest w ciązy to niezły prezent by jej dzidzka zrobiła na dzien mamy

Też jestem ciekawa jak sytuacja...????? mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:-) ale jak by sie dowiedziała ze jest w ciązy to niezły prezent by jej dzidzka zrobiła na dzien mamy

hej! nie jestem w ciazy:) na 100% nie jestem pewna dlatego pojade na bete ale robilam dzis rano test, jakiejs nieznanej firmy, ale to nie ma znaczenia i wyszla jedna kreska, a drugiej nie bylo nawet cienia, minal juz tydzien chyba od zrobienia pierwszego testu, wiec jakbym byla to linia bylaby ciemniejsza:) ciesze sie bardzo. dziekuje bardzo za cieple slowa otychy:) jestem pewna ze beta nic nie wykaze:)

Gość daj znac co i jak
:) oby bylo po Twojej mysli, no i pamietaj ze przestalas brak tabletki, zglos sie jak najszybciej do gina zeby poradzil co robic, bo jak nie robilas przerw mozesz miec krwawienie z odstawienia i sobie cykl pokickasz no i uwazaj teraz:) jak bedziesz z mezem baraszkowac:)

Gość mii22
jasne:) mysle o spirali

:-) widzisz mowiłam ze wszystko skonczy sie dobrze:-) super i pozdrawiam serdecznie

Gość nivka
ciekawe jak tam wyniki bety:)

Gość przeciez pisze ze nie jest
w ciazy

Gość przecież pisze że
nie jest pewna na 100% i dlatego jednak zrobi betę...

w ciazy a co ma usg w oczach?:o

test pokazał wyraznie - brak kreski - brak ciazy

testy mogha sie mylic:o beta jest najbardziej wiarygodna

Gość frexienet
no i co z ta beta???????????????????????????????????????

Gość uleeaa
niestety test pokazał od azu dwie kreski

Gość mnie też wyszła jedna kreska
a byłam w ciąży

bylam wczoraj na becie, niestety o 17, a o 18 zamykaja, na wynik trzeba czekac 2 godz, wiec mam dzwonic po wyniki dzisiaj od 10. boje sie...

miki , ale podkrecasz napiecie, ale tak na poważnie trzymam kciuki i jak by co to się nie załamuj, napisz potem jaki wynik.

dzieki kochana, sama sie boje wczoraj myslalam ze napewno nie jestem, a dzis mam watpliwosci, chyba juz sama wkrecam sobie jakies objawy...odrazu po telefonie do laboratorium napisze jak wynik

Autorko topiku: też czekam tutaj na twój wynik i trzymam kciuki... ostatnio tez miałam stres ze jestem w ciąży pomimo brania pigułek a nie mogę jeszcze zajść bo wcześniej poroniłam...wiec rozumiem twój niepokój! pozdrawiam

tak jeszcze dodam ze bardzo chce drugie dziecko ale za jakies trzy lata moze cztery lata. pozdrawiam wszystkie zyczliwe mi osoby. powiem jeszcze ze bardzo podziwiam i szanuje mamusie ktore maja lub beda miala dziecko rok po roku:)

ufff.:)... teraz to pewnie bardziej będziecie uważać? pisałaś wcześniej ze myślisz o założeniu spirali?

tak mysle i to poważnie, boje sie panicznie tabletek, moj synek jest z brania tabletek dwuskładnikowych:)