Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stitka

psycholog małżeński

Polecane posty

Gość stitka

proszę podajcie mi gdzie mogę porozmawiać z psychologiem małżeńskim, chciałabym być anonimowa,więc wolałabym przez internet. Nie radzę sobie , jestem słaba psychicznie i muszę z kimś porozmawiać... Pomóżcie proszę>

Ja jestem tylko psychologiem-chałupnikiem.(patrz mój profil/hobby) Ale w związku małżeńskim udało mi się przeżyć dwadzieścia kilka lat więc może bedę użyteczny??? Mail w profilu. 🖐️

Gość stitka
Chciałabym pogadać z kimś poważnie. Czy Twój zwiążek bywalec1 jest pełen miłości i szerości i wierności?

Ja należę do ludzi, którzy lubią się czasem wygłupiać na forum ale też na poważne tematy potrafię rozmawiać poważnie. Gdybym miał ocenić podane przez Ciebie cechy mojego związku w skali szkolnej od 1 do 6 wystawił bym następujące oceny: miłość - 5- szczerość - 4 wierność - 5 ale to moja subiektywna ocena :)

Gość stitka
ale chciałbyś aby twoja żona dała na wszystkie pytania 6??

Gość kaspw
gratuluje Ci bywalcu! A masz tez jakieś doswiadczenia w odżywianiu się? Jesteś zdrowy?

stitka, można znaleźć psychologa on-line, ale niestety za to też musisz płacić... Nie licz na to, że tu na kafeterii znajdziesz taką pomoc. Nie powinnaś wręcz szukać tutaj, bo człowiek udający psychologa to bardzo poważne zagrożenie dla Twojego zdrowia psychicznego. Są poradnie internetowe, w których masz zapewnioną opiekę prawdziwych psychologów, są też telefony zaufania. Korzystaj raczej z takich opcji. http://www.e-psychologowie.pl/

Gość myślę ze....
stitka ile lat jesteś po ślubie? Wydaje mi się,z e rozmowa tu na forum to żadna rozmowa! nalezy wybrac Kogoś i rozmawiać akustycznie - indywidualnie, intymnie z zaufaniem!

Gość stitka
Lipenka dzięki. Tak tylko łudziłam się ,że z kimś mogę tu poważnie pogadać. Ja naprawdę chyba potrzebuję psychologa. Niema dnia chyba ,abym nie płakała. Boję się że zwariuję.a le nie potrafię gadać z kimś obcym na żywo o swoich problemach.

Gość daniczka
może masz depresję???

stitka spróbuj napisać list do Ludmiły ze strony psychoteraeutka.pl. Wylej w nim wszystkie żale, złości i to co Cię dręczy, boli... Być może zechce Ci pomóc. Tam jest podany mail i nawet telefon. Nie pozwól analizować swoich problemów osobom, które nie są kompetentne. Wiem co mówię.

Gość stitka
już sobie spisałam link i spróbuje z nią pogadć. Dzieki wielkie :) Miłego dnia Lipenka

stitka---> oczywiście chciałbym i sam chcialbym wystawić same 6-tki. Ale czy istnieje małżeństwo doskonałe??? kaspw - swój stan zdrowia określiłbym jako dobry ale nie beznadziejny ;) Ale co to ma do rzeczy??? :P Lipenka ----> DEMENTI!!!! ja nie udaję nikogo! :P Napisałem przecież wyraźnie, że jestem psychologiem-chałupnikiem a nie profesjonalistą. Ale przeżycie ponad 20 lat w zwiazku z osobą odznaczającą się zbyt dużą różnicą płci ;) uważam za swoje niewątpliwe osiagniecie. Dlaczego czujesz się upoważniona do narzucania autorce z kim ma rozmawiać a z kim nie? Przecież nie jest dzieckiem. stitka----> zapewniam, że ze mną możesz porozmawiać poważnie ale oczywiście nie zamierzam się narzucać. Zwłaszcza, że na brak kontaktów w necie nie narzekam - przeciwnie zaczynam się nie wyrabiać z mailami. Pozdrawiam i zyczę powodzenia w zmaganiu z Twoimi problemami :) 🌻 🖐️

Gość psychoterapeutka nie online
autorko, widzę chęć walki z problemami, sugeruję wizytę u psychologa, bo to nie takie straszne a kontakt bezpośredni jest jednak najlepszy

Gość bbbbbbuuuuuuuuuuuuaaaaaahahaha
nie ma to jak szukanie pomocy na kafeterii :O tu się ludzie bawią! najczęściej kosztem innych!