Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARRRRRRAMBA

CZEMU DAMSKIE TYŁKI MNIEJ SMIERDZĄ

Polecane posty

Gość KARRRRRRAMBA

ALBO NIE SMIERDZĄ WCALE? DO TYŁKA TEZ SOBIE LEJECIE TE BALSAMY CZY TUSZE ?

ja leję piling ziołowy ;) potem roznosi się zapach jak na wsi rankiem, gdzie pachnie goownem i rumankiem ;)🖐️

Gość KARRRRRRAMBA
cholerna dziewucha

Gość a masz porównanie
:P

Gość KARRRRRRAMBA
chcialbym mieć damski tylek i moze cipke, choc nie jestem pewien. Nima, ide do pracy.

Gość coś a propos
Jeden chłop z takiej wiochy zabitej dechami, pojechał po coś do miasta. Jedzie tramwajem i obok siedzi pani która pięknie pachnie. Chłop zapytał więc się tej pani, co ona robi że tak pachnie bo on by chciał żeby jego stara też tak pachniała. Pani powiedziała że używa perfum, zapisała na kartce nazwę i adres sklepu gdzie można je kupić. Więc chłop kupił i po powrocie do domu dał starej i mówi: -Pij. Ona wypiła, on ją wącha i jakoś nic nie czuje. Więc mówi: - Teraz pierdź. Ona walnęła bąka a że grochówy się wcześniej najadła to smród się rozszedł, więc on mówi. - Widać że co z miasta to z miasta, a co ze wsi to ze wsi... ;)

Gość tak szczerze
moj tylek pachnie gorzej niz mojego faceta....nie wiem czemu,ale jakos zawsze jest lekko wilgotny i zawsze go czuc....a moj facet ma sucho i ja tam nic nie czuje

Gość to kwestia
wyczulenia powonienia mój facet śmierdzi jak po robocie przyjdzie stoi w samych gaciach i zacznie się drapać .....fuj a ja sobie śmierdzę po całym dniu więc wieczorem nie wyobrażam sobie, by iść spać bez mycia.. myj się nie będzie śmierdziało