Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katrina88

Cholerne prawie-teściowe!!!!

Polecane posty

Gość kiedys jak byla
ja sie pozbylam tesciowej ...wyjechalismy z kraju:D ona nie przyjedzie do nas bo ona wogole tylko swoj dom uwaza i swoje podworko i mam spokoj :D

Widzę, że rzeczywiście wiele osób ma ten problem... -radzieliście żeby urwać kontaki i zlewać totalnie bo napewno odpuści i nie będzie chciała stracić synka- wszustko fajnie tylko że już jej jedna córka tak zrobiła i do tej pory nic bez odezwu bez widywania się już kilkanaście lat.. -zby wpuszczac jednym i wypuszczac drugim- mój facet tak robi i mnie to dobija bo nie mogę znieść że na to pozwala, tłumaczy to tym, że nie chce rodzić wielkiej awantury, rozumiem go ale z drugiej strony chciałabym żeby nie pozwalał na to i tu się rodzą kłótnie między nami.. boję się, że wkrótce będzie to tak narastało, że nam się popsuje :( -żeby być asertywnym- za kazdym razem kiedy jestem asertywna rodzi się awantura i jest coraz gorsze obrabianie mnie za plecami a jest nawet bez tego.. Wydaje mi się że najlepszym wyjściem jest wyprowadzenie się hen daleko szkoda tylko, że jeszcze studiuję a z drugiej strony nie chcę być z dla od moich rodziców (mieszkają w tym samym mieście) heh wszystko ma dwie strony medalu tylko co wybrac :/