Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo Smutna Dziewczyna 24

Dlaczego zaden normalny facet nie lubi krąglejszych kobiecych dziewczyn ?

Polecane posty

Gość Bardzo Smutna Dziewczyna 24

Witam Was bardzo serdecznie. Po krótce się przedstawię. Mam na imie Kasia i mam 22 lata. Od dziecka mam problemy z przemianą materii i jestem puszysta. Obecnie przy moich 165 cm waże 106 kg. Ale najgorsze jest to, że staram się zrzucić to a nie mogę. Szybko się męczę. Nie jem kalorycznych potraw uwazam na to co jem. A mimo to nie chudne a wrecz przeciwnie tyje. Przez to zaden facet nie chce na mnie spojrzec. Wszyscy ogladaja sie za szczuplymi dlugonogimi blondynkami a ja zawsze bylam z tylu. Mimo ze jestem lubiana szanowana zawsze dobrze sie uczylam kolezanki mialam zawsze. A chlopacy zwyczajnie ze mnie szydzili, smiali sie, ponizali. Nigdy nie mialam chlopaka. Raz sie zakochalam robilam siebie na bostwo, odpowiednia fryzurka, ladne ubrania i postanowilam ze porozmawiam z nim. On mnie wysmial twierdzac ze NIE BEDZIE SIE SPOTYKAL Z CZYMS TAKIM JAK JA. Jestem bliska zalamania psychicznego. I nie wiem co robic dalej. Lecze sie w poradni dla otylych ale tam nic nie moga poradzic. Z roku na rok tyje jakies 5 kg. I wciąz jestem samotna. Co mam robic ? Poradzcie blagam.......:-( ZROZPACZONA KASIA

współczuję ci złego stanu zdrowia, zbadaj cukier i hormony

1.znajdź porządnego lekarza dietetyka (nie wierzę, że w poradni dietetycznej nie potrafią pomóc - to nieprawda), dietetyk zleci najróżniejsze badania i ułoży indywidualną dietę 2.trzy razy w tygodniu chodź na aerobik 3.zapomnij o słodyczach, fastfoodach, białym pieczywie itp. artykułach, które nie są ani zdrowe, ani dietetyczne 106kg przy takim wzroście może Cię kwalifikować do operacji zmniejszenia żołądka lub tzw. \"balonika\". Decyzję podejmuje lekarz. Tak czy siak MUSISZ zacząć leczenie, bo taka nadwaga to już poważne zagrożenie dla zdrowia.

i zapamiętaj: niejedzenie nie powoduje chudnięcia! jedz 6 razy dziennie, ale bardzo małe porcje, zresztą dietetyk powinien tu doradzać.

Widzisz trudno powiedzieć dlaczego tak jest, po prostu trafiałaś na takich typów, spójrz na ulicy ile jest par- szczupły (albo nawet i nie) i puszysta kobieta. chyba trzeba po prostu spotkać kogoś odpowiedniego

Gość radar75_75
witaj. po przeczytaniu twojego listu jestem zdziwiony troszke twoja postawa. mam 30 lat i wiele dziewczyn w swoim zyciu juz widzialem i z wieloma sie spotykalem, w tym rowniez z puszystymi. nie jestescie innymi ludzmi niz my chudzi, tak samo jak my macie swoje wady i zalety. do twoich bez watpienia jak sama uwazasz nalezy otylosc ale postaraj sie na to spojrzec z innego punktu widzenia i postaraj sie znalezc w tym jakies plusy, jak np. to ze otyli daja w zime tak potrzebne innym cieplo, a w lato tak szukany przez tych chudych cien. nie szukaj w sobie wad tylko postaraj sie uwidocznic swoje zalety. jesli to do zadnego faceta nie dotrze to znaczy ze zaden facet na ciebie niezasluguje, nie jest wart twojej milosci i uwagi. ci co sie z ciebie wysmiewaja sami nie sa lepsi. co oni maja takiego czego nie masz ty? nic. ty przewyzszasz ich nietylko waga ale tez i intelektem i w momencie kiedy juz zostaniesz przez kogos zauwazona obdarzysz go szeczerym i glebokim uczuciem. jestes jeszcze mloda i wiele w twoim zyciu moze sie wydazyc. nie daj sie tylko wciagnac w zadne gry typu sex z puszysta bo to nie tylko zepsuje ci chumor ale i opinie. co do diet to daj sobie z nimi spokuj. jak to kiedys powiedzial pewien lekarz tylko szczesliwi ludzie nie chudna. ty widac nie masz zadnych problemow poza swoja waga ktorej nie potrafisz zaakceptowac. zmien to a z pewnoscia i twoje zycie sie zmieni. zawsze mozesz do mnie napisac i pogadac o tym glebiej tylko nie na forum. adres znajdziesz przy odrobinie checi. pozdrawiam.

Gość trzeba
Nie ma co rozpaczać i się załamywać tylko trzeba coś ze sobą zrobić. Poradnia dla otyłych tu chyba nie pomoże, tu trzeba jakichś radykalnych środków, jakaś operacja czy coś. Na początek polecam 13-dniową dietę kopenchaską

Gość Puszysta Przytulanka 21
Smutna Pusia 22 ==> Cześć Słoneczko!:-) Ja też jestem dużą dziewczynką i wierz mi - naprawdę wielu facetów lubi takie dziewczyny jak my :-D Ja co prawda jestem sama od 2 lat, ale z własnego wyboru :-p Ciagle się do mnie zgłaszają faceci - czy to na sympatii, na randkach interii lub tlenu, epulsie, nawet na MSN'ie mnie odnajdują obcokrajowcy:-) Najważniejsze, żeby o siebie dbać ładne ciuchy:-D, makijaż, dobrze dobrana fryzurka:-D Jeśli chciałabyś coś zmienić w swoim wygladzie to zaloguj się na wizaz.pl i załaduj fotki - tam Ci doradzą :-D Pamiętaj - P U S Z Y S T E J E S T P I Ę K N E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a anorektyczki sa obrzydliwe Pozdrawiam gorąco 👄🌼

Idź do lekarza. Sa takie tabletki moja kuzynka je jadła przez rok ale schudła 20kg. Tylko lekarz może je przepisac.

Gość zmiter
ty no przytulanka,moze i do Ciebie piszą ale wiesz dlaczego... ??? odpowiedz jest prosta,nie pochwaliłas sie swoim prawdziwym zdjeciem,buhahahaha, no i chlopcy nie wiedzą co robią :classic_cool:

Gość Puszysta Przytulanka 21
zmiter to ty masz pecha tak sądząc, ponieważ wszedzie są moje prawdziwe fotki np. na epulsie jest ich ok 15... a takie prostackie teksty jak twoje i Alibaba 1985 świadcza tylko o waszym ograniczeniu intelektualnym... wolę być grubą dziewczyną niż pustogłową taką jak wy i te wasze powalone anorektyczne tipsiary :-p

Gość no i odezwała sie znowu
prowokatorka Pusia!:o

Gość Matka Grahkov
Kochane moje schabiki, zgodze sie ze jest maly procent ludzi ktorzy maja problemy z metabolizmem, otylosc takze bywa dziedziczna, zwykle przy dwojgu zapasionych rodzicach... wiadomo, zwykle tez tacy rodzice wpajaja u dziecka zle nawyki zywieniowe ktorymi sami byli, nomen-omen - pasieni :-o Takich nieszczesnikow jest jednak malo i jest jednak spora roznica pomiedzy mala nadwaga -"puszystoscia" - jak wolicie, pomiedzy rubensowskimi ksztaltami "Trzech Gracji" a... zapasiona baba-swinia. :-o Oblesna otylosc jest zwykle wynikiem zwyklego niechlujstwa. Zapasiony babsztyl cuchnie bo nie siega do podwozia porzadnie szczota aby wyszorowac rowa, poci sie toto fizycznie niesprawne, w lozku nieruchawe...Kosztuje spoleczenstwo dodatkowo bo opaslosc jest juz swiatowa choroba - w USA chyba druga po raku. Babsztyl taki dba o siebie na poczatku kiedy probuje dorwac faceta, a pozniej zapuszcza sie siedzac calymi dniami na coraz grubszej dupie i zrac non-stop. A najlepsze jest to, ze gdy facet zaczyna robic skoki na boki, baba-slon wini jego... :-o Caluje Was goraco, matka G.

Gość Alibaba 1990
Ty puszysta przytulanka i autorka topiku smoczyce jestescie i tyle!Myslicie ze faceci chca was nie to nie prawda kazdy facet chce fajnej dupy a nie wieloryba!!!faceci chca wam dac tylko do buziaka i do widzenia!Adios gruboamigos!Wiem to bo tak zrtobiłem juz z 3 pasztetami dałem do ryja spósciłem sie i posmiałem i poszedłem!!!!!:classic_cool:Rozumiecie wiec zacznijcie sie odchudzac!

Gość Matanek
Jak ja uwielbiam takie tematy, zaczyna się od mniej lub bardziej poważnego topica, a potem albo wyzwiska, albo przecukrzone odpowiedzi. Fuck that!!! Uważasz, że jesteś gruba? Twój problem... Osobiście znam kilka osób, które z chęcią wysłałyby wszystkie otyłe kobiety w kosmos.... I poleciały tam razem z nimi.

Gość brzuchata 21
A kto powiedział,że nikt nie lubi??? Nie słuchaj debili...Liczy się wnętrze a nie wygląd. Głowa do gory!! Pozdrawiam

Najgorzej z tym ,że Ty masz taka niska samoocenę. Idź do lekarza bo samymi ćwiczeniami i niekontrolowana dietą cudów nie zdziałasz. Jestes młoda bardzo. Zycie masz tylko jedno. Postaraj sie tego nie zmarnowac.

Gość Fernando Ramon
Ja jestem wysportowany i często większą uwagę zwracam nawet na grubsze dziewczyny

Gość paulag
jestscie po prostu obrzydliwi... dziewczyna ma powazny problem i nie tyle co z waga a akceptacja samej siebie... teksty zmiter, Matka Grahkov i Alibaba 1990 sa ohydne... wy sie dobrze bawicie a dziewczyna cierpi... fajnie byc anonimowym w internecie i gnoic kazdego... jestescie wyjatkowo perfidni jesli nie zdajecie sobie sprawy, ze po drugiejs stronie jest osoba, ktora cierpi po takich gownianych waszych tekstach... czy zdajecie sobie sprawe ze kogos bardzo zdesperowanego mozecie doprowadzic do samobojstwa! no tak ale co was to obchodzi najwazniejsi jestescie wy idealini o wybujalym ego... po co w ogole sie odzywacie jak nie macie nic madrego do powiedzenia Bardzo Smutna Dziewczyna 24 glowa do gory! trzeba miec nadzieje! i nie przejmuj sie takimi ludzmi, bo sa oni mniej warci niz kupa gowna

Gość Znowu ktos prowokuje
urządzić bojkot topiku?:classic_cool:

Gość Anathema 2
Wiesz... puszysta to jest babka Twego wzrostu ok. 60-70 kg. Ty jesteś ... spaśna. Taka tusza nie jest normalna. Myślę, że powinnaś udać się do lekarza. Ale na pociechę powiem, że w Poznaniu widuję codziennie przynajmniej kika 100-kilowych dziewcząt z facetami. Więc niektórzy lubią;)

Bezedury, zapewne nie doczekasz się odpowiedzi na swoje pytanie, więc ja może spróbuję. Na innym topiku takoż poświęconym tym wrednym facetom, którzy nie chcą dostrzec pod nadwagą wspaniałej osoby, takaż właśnie wspaniała osoba z nadwagą sama zastrzegła, że chce faceta wysportowanego i szczupłego, bo nie podobają jej się "pasibrzuchy" (cytat). To już wiesz?

Gość a dlaczego wy
, grube bawolice, wybieracie tylko tych "normalnych", tzn. majętnych, przystojnych, wysportowanych, wysokich, z kratą na brzuchu i szczupłym tyłkiem?:O Może by tak znaleźć pana odpowiedniego dla was, np. 180kg? Dlaczego jesteście tak ograniczone, zwracacie uwagę tylko na wygląd i nazywacie nienormalnymi grubszych czy mniej przystojnych facetów?

mam 29 lat i jestem kobietą grubą - przy wzroscie 171 cm ważę 80 kilo. Podobno tego nie widać, jestem proporcjonalnie zbudowana,ale fakty są faktami. Na brak powodzenia u mężczyzn nie narzekałam nigdy. Mam męża, który kocha mnie taką jaka jestem (dla złosliwców - jest zajebiście przystojnym, szczupłym facetem) i wręcz - kiedy schudłam ostatnimi czasy - powiedział, że mu sie to nie podoba. co do autorki topiku - mozna być osobą puszystą i atrakcyjną, ale Twoja waga przy Twoim wzroście to ogromne obciażenie dla kręgosłupa, stawów i serca. Nie odchudzaj sie dla kogoś - zrób to dla siebie. Wybierz sie do dietetyka, zapisz na basen, potem po wzmocnieniu mieśni na aerobic... Życzę powodzenia. Co do facetów - kiedy pokochasz siebie, zaczniesz zauważać wyniki swoich starań, nawet nie zauważysz kiedy zaczna za Tobą rzucać spojrzeniami. Pozdrawiam

rzeczywistość cześć :) tyle, że czasami trzeba sie wspiąć na stołek, żeby do tej pólki sięgnąć, a dla niektórych to nadmiar wysiłku (co można zrozumieć), więc tylko stoją przed tym regałem i gapią się w górę, nie zauważając, że wśród tych towarów, które są w zasiegu ręki, też można trafić na perełkę :)

ja czasami mówię, że na schudnięcie mam trzy sposoby, oprócz - oczywiscie - racjonalnego odżywiania się: 1. pies - dwa razy dziennie godzinny spacer - nawet przy moim zapracowanym dniu pracy da sie zrobić, 2. rower - niesamowita radość, kiedy wyprzedza sie innych i jest sie w domu przed autobusem, Jeśli te dwa pierwsze sposoby nie skutkują - trzeba wziać pod uwagę trzeci: 3. mąż - kiedy mnie wkurzy nie jem nic...:D Ja życzę dziewczynie jak najlepiej - jeśli sama siebie nie akceptujesz to nie oczekuj, że zaakceptują Cie inni. Zrób cos dla siebie.