Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zołzą będę i tyle

Dość płakania!!! Będę ZOŁZĄ!!!

Polecane posty

Najnowsza pytaj- jeśli będę potrafiła Ci odpowiedzieć to odpowiem. jeszcze 10 minutek i spadam- odezwę się wieczorkiem jeśli będę miała czas.

Złudzenie - pewnie że dobrze 🌼 do kąpieli fajne są z rosmana takie saszetki kapielowe - taka biało-różowa z róży właśnie, ylang ylang i czegoś jest suuuuuuper - żadne kulki z sephory się nie umywają do tego (a kulki też lubie) - kolor przepiękny a zapach jeszcze bardziej :) polecam - na chandrę super, plus jakieś świeczki, muzyczka relaksacyjna i pełna wanna wody :) a Ty mieszkasz ze swoim chłopakiem prawda? bo pisałaś o spędzaniu przed kompem czasu u niego

:) Najnowsza zołza - tam Ci już odpowiedzieli, co tu więcej dodawać. ja bym zwyczajnie na następnej imprezie zrobiła TO SAMO - żeby zobaczył jak to miło. ew burze z piorunami dzis, tak ostrzegawczo :)

Najnowsza... odpisałam na Twoim topiku-porozmawiaj z kumpelą, porozmawiaj z nim- takie zachowanie nie wróży nic dobrego. Chociaż z drugiej strony, zależy jak Ty to odbierasz- ja często np. rozmawiam z najlepszym kumplem mojego faceta, żartujemy sobie, wygłupiamy sie, ale to tylko kumpel i nic więcej miedzy nami nie jest, więc musisz zastanowić sie jak to jest między nimi.

Gość Najnowsza zołza
niedóługo sie spotkamy jeszcze mu głowę troszke posusze niech wie ze nie bede sie godzic na wszystko co robi :P

Najnowsza... odpisałam na Twoim topiku-porozmawiaj z kumpelą, porozmawiaj z nim- takie zachowanie nie wróży nic dobrego. Chociaż z drugiej strony, zależy jak Ty to o

Gość Najnowsza zołza
mowi ze niby nic ale ona taaak na niego patrzy RRRR moja przyjaciółka była tam ze mną i sama mi to podpowiedziała... nie pogadam z nia! nie dam jej tej satysfakcji!

możesz sobie być zołzą, jak ci to poprawia humor. Jeśli w związek władasz gówno, zołzowatość, napięcie przedmiesiaczkowe, i wiele innych" miłych " cech to i masz skutki tego. Związek to nie ekonomia polityczna socjalizmu, cudów niema. Jeśli do przygotowywaneo ciasta włożysz , beznadziejną mąkę, i ruska margaryna , to otrzymasz co najwyżej gniota i zakalec, reszte dośpiewaj sobie sama

I znowu nie było we mnie zołzy (chodzi mi o poprzednią wypowiedź), ale droga to tego będzie długa to wiem, za dużo starych nawyków we mnie tkwi. uciekam coś robić ze sobą, wpić kawkę, zapalić (ostatnio dużo palę, za dużo). Buziaki dziewczyny! Odezwę się później!!!

Gość Najnowsza zołza
idę się przygotowac na spotkanie ;) bedzie miał chłopak rozgrzeszenie ;)

Złudzenie - hahahaha :D :D :D dziwne, chłopcom nie podoba się gdy dziewczynki przestają być podnóżkiem, a z lubością opowiadają innym jakimi to oni są super samcami i mają w garści swoje laski (przecież to taka sama sytuacja, tylko z drugiej strony) ;)

Wolę nie myśleć, i dobrze, ze nie ryczę w tym momencie- dziś, teraz już wiem, że to koniec- obiecane, zaplanowane wyjście na pizze olał, poszedł sobie z kolegą......... jestem wściekła, wkurw... (sorry, za wyrażenie- już nie mam siły).... a ja jak głupia idiotka się cieszyłam, myślałam, ze w końcu będzie inaczej... mam jeszcze nadzieję, że w przeciągu kilkunastu minut wróci (poszedł na wiejską majówkę, ja się w tym czasie szykowałam), ale mieliśmy jechać o 19-stej, więc mogę zapomnieć.

Gość Najnowsza zołza
rozmawiałam dzis z moim miśkiem. Duzo rozmawiałam. i wiecie do jakiego wniosku doszłam? troche przesadzałam. ale na jedno wyszło. opowiedzialam mu o dziejach tej 'poboznej' kobiety i na zadna imp juz jej nie zaprosi. a kocha tylko mnie, teraz to wiem :D

Gość Najnowsza zołza
zajrze jutro z rana ;) idee wasze popieram

mój był wczoraj.. błagał.. wiem, ze warto powalczyć o to, ale nie na takich zasadach jak to było do tej pory przez ostatnie dobrych kilka miesięcy.. :o więc na razie postanawiam powalczyć, dać warunek głupkowi, na razie z wszelkich szans nie skorzystał ani razu, dlatego sznas już mam dość.. pora na konkretne działania i konkretne zmiany. ja najwyraźniej muszę być jeszcze \"gorsza\" w wiadomym aspekcie, to działa :D a co do koleżanek - to nie ICH złe zachowanie trzeba facetowi uzysławiać tylko JEGO złe zachowanie - bo koleżanki nie są zobowiązane w stosunku do Ciebie w żaden sposób, a on tak. 🌼

Gość lilio
przeczytalam tylko 1 post...fajny tekst "bede zolza"...hmmm tylko ze sie nia jest od paczatku lub nie..inaczej wyjdzie na udawanie

Gość Najnowsza zołza
Co do tego grila to ok. w sumie troszke przesadzalam. ale plazem nie puszcze. gdybym od razu sie obrazila wszystko było by jasne. a ja tak postanowilam sobie stopniowo "umilac" mu życie.. wczoraj na przykład : kochanie zrób mi dobrze... Ja: nie kochanie :P

Gość Najnowsza zołza
Szkoda ze nikt nie pisze :( ale ja wytrwam :D

Gość bettafff
:" Dlaczego mezczyzni kochaja zołzy". bardzo bym prosiła o te ksiązke na meyla betta15@wp.pl

Gość envie***
aa ja mam takie wrażenie, że faceci (przynajmniej niektórzy) lecą właśnie na złośliwe kobitki:) Ja jestem taką małą zołzą i zastanawiam się jak to wytrzymuje mój facet ;D Czasami stwierdzam nawet, że troszku przesadzam ,aleee... ;D;D Nie ma to jka być złośliwcem;D

lilio>>>> \"tylko ze sie nia jest od paczatku lub nie..inaczej wyjdzie na udawanie\" uważam, ze nie masz racji. Trzeba nad sobą pracować. jeśli coś ma nam pomóc w życiu, sprawić, że bedzie nam się lepiej żyło to trzeba do tego dążyć.

Najnowsza zołza ja dalej topik czytam i dalej staram się być zołzą, dziś moje kochanie pojechało w delegację, a ja robię postępy- jeszcze do niego nie zadzwoniłam:( chociaż bardzo mi smutno samej

to nie chodzi o to żeby byc złą tylko żeby się cenic a nie byc wpatrzoną w facetak jak w bóstwo,

Tykanie---> dobre określenie, kobieta powinna mieć własne życie, a nie żyć życiem faceta, jednak nie każda z nas to potrafi.