Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zołzą będę i tyle

Dość płakania!!! Będę ZOŁZĄ!!!

Polecane posty

sama pisałaś że spotyka się z małolatami (a Ty ile masz lat tak btw) - i napisałaś \"wiadomo po co\".. może te słówka słodkie do Ciebie też były w konkretnym celu mówione.. nie chcę być niemiła, ale może on się chciał zabawić po prostu i tyle.. szczególnie że jak piszesz, laski się do niego kleją - przyzwyczajony jest że ma wszystko na tacy podane i nie lubi się trudzić etc.. hmm..?

Gość Zolza z odzysku
A jeszcze zapomnialam wam napisac cos smiesznego - otoz schemat byl taki ja siedzialam i nic nie robilam On cos czytal na kompie jak mowilam zeby sie mna zainteresowal to byl wyzut ze mu przeszkadzam - teraz no coz znwou wczoraj cos czytal a ja - banalna sprawa zaczelam grac na telefonie w jakas gierke. Za 5 minut zapytal mnie co robie powiedzialam ze gram i zeby mi nie przeszkadzal bo bije rekord;) oczywiscie z usmiechem na ustach. Po kolejnych 5 minutach byl juz kolomnie zobaczyc ta gierke co tez mnie tak wciagnelo. Wiec ja dalej gralam a on siedzial kolomnie i udawal ze sie obrazil bo niby jakas gierka jest wazniejsza. Po kolejnych 5 minutach zaczol mi delikatnie odbierac telefon - wiec mu powiedzialam ze prawie mam rekord i jak mi teraz przeszkodzi to sie zdenrwuje- oczywiscie wszystko w formie zartu. I coz po kolejnych 5 minutach juz nie gralam - zaczol mnie rozpraszac calujac wszedzie. Proste a jakze przyjemne. A jak bym zaczela go odciagac od kompa na sile to by sie wkurzyl i z upartosci siedzial dalej na kompie.

Gość artek12345
jakos tam mnie nakrecilas na ta moja bejbe :P Juz Wam nie bede psul topiku. Zolzo z odzysku,udzielasz dobrych rad. Tylko nie nalezy przesadzac.Dobrze jest czasem sprobowac odciagnac go od komputera ;)

Gość sexy lady
do SAMANTY-ja mam 22lata,tak spotyka sie z takimi mlodymi-niby zakochany a po miesiacu zmiana a tamta olewa:( tez sie boje ze moglam byc kolejna-ale a szczescie nie dalam mu tej satysfajci bo nie spalam z nim!!!!chodiz o to ze....skoro niby twierdzi ze jestem tylko kumepla.to ja nie chce miec z nim konaktu.po co?nie umiem sie z nim kumplowac!!!!za kazdnym razem keidy cos napisze to zawsze bedzie andzieja.....moze zoruzmial?moze chce byc ze mna?jesli bedzie cos pisal to nie wiem czy olac.....czy po prostu mu nie nap.ze nie zycze sobie aby do mnie pisal itp.bo nie chce miec znim konaktu.nie wiem jak to wytrzymam ale moze tak powinnam zorbic?nie umiem sie z nim spotykac, pisac jako kolega:(

Gość sexy lady
on wie ze laski na niego leca.wie ze i mi zalezy,ale wlasnie to mnie wkurza ze on wie ze zawsze bylo jak on chce i nadal tak bedzie.on jak chce to sie odezwie.jak nie chce to nie,na sms tez odpisze wtedy kiedy ma ochote....spotaknie nie ma czasu,a kiedy chce to on musi decydoac o kotrej i kiedy....:( nieraz nawet mnie zapraszal do siebie(mieszkamy w innych miejscowosiach 38)ja nidgy nie byalm u niego...i teraz kotregos dnia bylam w jego miescie wiec nap.mu ze za 15 minut wpadne na kawe czy aktualne zaproszenie.a on ze tak tylko kotrej bede bo musi jechac na komende niby za 15minut.....wiec ja mu nap.zeby podal mi adres komendy to tam sie spotakmy:)i wiecie co on na to?nie odpisal nic:( nie odezwal....nic zero reakcji....olewka i tyle...teraz juz wiem ze te jego ZAPROSZENIA byly tylko glupim gadaniem:( wiem ze moze byc taka sytuacja ze on mi nap.w sobote ze ma nadz.ze pogadamy i sie zaobczyby itp(bo jest ta impreza)tyle ze ja wiem ze on sam do mnie nie przyjdzie tylko bedzie chcial abym to ja do niego podeszal po koncercie-na to sie na pewno nie zgodze.poza tym jesli sie zgodze na pogadanie znowu bedzie ze mu ulegam...i lece na jego zawolanie czego tez nie chce!Najchetnoej bym mu nap.ze nie mamy juz o czym rozmawaic.......bo w sumie taka prawda:( ZOŁZY;P poradzcie cos!!!!!!!!bo sie załamie!!!!!:(

Gość Zolza z odzysku
sexy lady - wlasnie o to chodzi zebys pisala do niego jak do kumpla i wtedy jest szansa ze zrozumie.Pewnie masz tez podobnie z kumpelami i kumplami jak cos napisza czasami odpiszesz w ten sam dzien a czasami na drugi i nic sie nie dzieje. Zrob tak samo z nim jak cos napisze odpisz kulturalnie ale na drugi dzien. Jak mu napiszesz zeby wiecej nie pisal to mozesz go zrazic i juz serio wiecej nie napisze. Poprotu sie nim niechce zeby tak to zabrzmialo ale pobaw sie nim- potrzymaj go w niepewnosci. Jak cos napisze i bedzie czekal na smsa zwrotnego jeden dzien to sie zastanowi. A jak zaproponuje spotkanie to powiedz mu ze bardzo chetnie ale akurat nie masz czasu i mozecie sie zobaczyc np za dwa dni. Mowie ci ze zadziala jak plachta na byka a przy tym badz caly czas mila i usmiechnieta.I dasz rade musisz tak wytrzymac wiem ze nie jest latwo ale czasami trzeba - a tak jak pisalam jezeli po 2 lub 3 tygodniach nic sie nie zmieni - no coz tego kwiata jest pol swiata.

Gość sexy lady
no wiem....no ale teraz bo tej jego olewce to jestem wkuta i nie wiem jaka mam byc w sobote dla niego-na pewno mnie zoabczy....mam odwajemniac jego usmiechy?czy byc taka wesloa ale traktowac go jak powietrze?a jak bedzie chcial po zabawei zebym do niego podeszla?co zrobic?:(

Gość Zolza z odzysku
Wlasnie przeczytalam Twoj ostatni post - mialam podobnie ze pisalas ze chcesz sie spotkac a on to olal- bo zabardzo sie staralas uwierz mi (przynajmniej mi sie tak wydaje) ale jak bys mu napisala wtedy bedac u niego w miescie smsa powiedzmy rano ze zalatwiasz jakies sprawy u niego w miescie i jestes zajeta ale powiedzmy od 14 do 15 masz chwilke czasu to uwierz mi ze bylby inny odzew. A jak by ci odpisal ze super ale nie ma czasu to ja bym odpisala ze okej to moze innym razem - znalazl by czas automaycznie - tak jest

a musisz w ogóle iść na ten koncert..? ja na Twoim miejscu dałabym SOBIE trochę czasu na ochłonięcie - bo widać ze jeszcze, mimo złości, mocno Ci zależy, ale chyba tylko Tobie niestety.. ja bym ograniczyła do zera na razie kontakty - dla swojego sposkoju ducha, bo chyba z tej maki chleba nie będzie jednak, a ty się tylko niepotrzebnie nacierpisz.. potrzeby Ci CZAS :) nie rób nic na siłę, zajmij się sobą.

Gość sexy lady
nie wiem juz sama jak by bylo-on jest nieprzewidywalny!!!!Wiem ze za duzo sie staralam-teraz wiem ze bylam glupia.Po prostu za dlugo to sie ciagnie i nie mam juz sily.czasami bym wolala juz zerwac konakt calkowiice,aby zniknal z moejgo zycia,zebym mogal sie zakochac...ale potem jak go widze to.....:( poza tym gdybym nawet kiedys z nim byla to nie wiem czy dalalbym rade psychicznie-imprezy laski....baalbym sie ze z kazda mnie zdradza-nawet gdyby tak nie bylo:( wiec sama nie wiem czy to jest sens dalej w to brnac?? ehhh szkoda gadac....

Gość sexy lady
do SAMANTHY-musze isc bo to jest taka impreza plenerowac u mnie w miesice wiec szkoda mi bedzie calej imprezy,a jego i tak gdzies spotkam,choc tez woalalbym go nie widziec bo teraz jestem wkuta,a ja go zoabcze to zmiekne.chcialbym isc ale chcialbym mu pokazac ze jestem wesola ze mam go ghdzies itp!!!!tez cos czuje ze tylko mi zalezy....wiec w tym wypadku co?na pewno nie bede sie odzywac do niego pierwsza...ale jesli on to zrobi?to co wtedy? jak postapic?

Gość artek12345
Jeszcze sie tylko raz wtrace..tak apropos muzykow cos mi sie przypomnialo.Jeden dobry znajomek jest perkusista.Nic mu nie brakuje, jednym slowem przystojniak. Ma dziewczyne, konsekwentnie mowi, ze ja kocha itp itd A po koncertach czy na imprezach tylko krecimy glowami z chlopakami, bo co i rusz z jakas panna idzie do jakiegos cichego pokoiku.. Na impreze powinnas isc, bo jak nie pojdziesz to tylko go upewnisz w tym,ze Ci zalezy

Gość Zolza z odzysku
sexy lady hmmm nie mam duzego doswiadczenia w byciu zolza(raptem wczesniejsze 6 letnie) ale ja bym zrobila tak:poszla na koncert i swietnie sie bawila po koncercie usmiechnieta gdzies sobie stala z boku zeby mnie zauwazyl jak by sie na mnie spojrzal usmiechnelabym sie najladniej jak bym umiala i odwrocila sie do baru kupic sobie kolejny sok czy tam piwo. Jak by podszedl do mnie z uwielbieniem w oczach powiedzialabym ze swietnie gral i ze bardzo mi sie podobalo - tak doslowanie z 5 zdan i przeprosila mowiac ze musisz do lazienki. Odwrocilabym sie i poszla - bez slowa bez wspominania ze zaraz wroce poprostu poszla do lazienki. Wrocilabym bo jakichs 15 lub 20 minutach i zaczela rozmawiac ze znajomymi jakby gdyby nic. Nawet nie spojrzalabym na niego- Gwarantuje Ci ze jezeli tak zrobisz on do Ciebie podejdzie i zagada.!!!!!!!!! A ty badz caly czas usmiechnieta i wesola.

Gość sexy lady
hehe dobra ta akcja:d pytanie czy w ogole go zaintesuje...watpie...bo zaraz sie pojawia malolaty i beda klejic....a to po plyte,po autofraf a ja nie mam zamiaru byc jedn a znich.edzie zbyt zajty nimi....poza tym po jego koncercie imprez sie konczy wiec nie wiem czy jest sesns zostawac:( jesli sie spojrzy usmiechne i chwile poczekam ale jesli nie dostane z jego str.azndej reakacji to chyba pojde do domu i tyle:(

Gość sexy lady
i racja nie bylam nigdy ZOŁZA ,ale teraz chce nia byc!!!!!!!!:)

nie da się zagwarantować, że gość zachowa się tak czy tak.. raczej oleje sprawę tak, jak poprzednio :( nie nastawiaj się jakoś i nie obiecuj sobie za wiele, bo szkoda, żebyś potem płakała. co ma być to będzie - jak pisałam - na wszystko potrzebny jest CZAS :) zrób tak, jak Ci tu radzą albo nie rób nic - nie zmusisz go, żeby nagle zaczął za tobą biegać, bo najwyraźniej nie taki typ człowieka. tak samo jak nie zmusisz do miłości - lepiej się nie oszukiwać i nie tracić za wiele czasu ;)

Gość Zolza z odzysku
sexy lady - Zainteresujesz go na bank - jezeli nie bedziesz pokazywala zainteresowania- faceci chca wyzwan i czegos nowego uwierz mi ze te malolaty po autogral to nic fajnie podoba mu sie to na 5 minut a ty go chyba chcesz zdobyc a nie byc jego przez 5 minut. Wiec zrob tak zostan po koncercie najlepiej z jakimis znajomymi ale nei chmara a powiedzmy 3 lub 2 osobami. Smiej sie jak spojrzy na Ciebie - szeroki usmiech i odwroc sie zajmij sie rozmowa ze znajomymi czy tez zamow sobie kolejne piwo czy sok. Podejdze na bank- a jak podejdzie pogadaj 5 minut i idz do lazienki zniknij na klejne pare minut jak wrocisz posmiej sie i nie patrz na niego a jak on na to nic to idz do domu - bez slowa i bez pozegnania i nei pisz smsa zadnego nic bez reakcji na faceta to najbardziej dziala - brak reakcji i zobaczysz ze na drugi dzien sam napisze i bedzie chcial sie spotkac wtedy ty badz zajeta i zaproponuj inny dzien. Wiesz to moze nie zadzialac od poczatku (faceci czasami pozno zaskakuja o co chodzi)I uwierz mi ze sie uda a jak nie poprubuje jeszcze jakis czas a jak dalej nic hmmm tego kwiata jest pol swiata

Gość sexy lady
hmm wiem ze masz racje "Zołzo z odzysku":)zoabczym czy w praktyce mi sie to uda....rok temu tez przed impreza mi pisal ze ma nadz.ze sie soabczymy (na tej imprezie)i pogadamy,oczywisice ja z etak itp.no ale na imprezie co bylo?patrzyl sie owszem dal dedykacje ale nie podszedl....wiec ja tez poszlam do domu....on mi po pol godz.puscil sgnal,a potem nap.eske"slicznie wygladalals.ale szkoda ze nie pogadalismy",myslalam ze go tam zatłuke....jezeli tym razem bylo by to samo...ze po imprezie napisal by tak poodbnie....co mu odpisac?a moze nic?HELP

jezu.. ROK już się tak koło niego bujasz..? dziewczyno, szkoda czasu i młodości..! nie odpisywać nic najlepiej! ale czy dasz radę nie ulec..

Gość sexy lady
NIE ROK nawet wiecej :( i to moj problem...powiem nawet ze wiekszoc naszego konaktu to sms gg itp.bo spotkania rzadko byly...wiem ze glupia jestem:( ale wiecie jak to jest...zawsze jak cos napisac to byla NADZIEJA ale teraz jak wszytsko przeanalizowllam te jego zachowania,wymowki itp.to mimo iz ma slodka buzke itp.bo jest DUPKIEM I TYLE!!!!!

Gość Zolza z odzysku
sexy lady - Juz pisalam co masz zrobic zakladajac ze nie podejdzie a potem napisze smsa w stylu slicznie wygladalas szkoda ze nie pogadalismy - nic nie rob - odpisz na drugi dzien ze tak sie super bawilas ze nawet nie zauwazylas jak ten czas szybko zlecial i ze fajnie bylo n aimprezie i ze pozdrawiasz - tyle!!!!!!!!!1

Gość sexy lady
hehe dobre:)dzieki lasencje za rady:)teraz musze uciekac bede pozniej...no i na pewno bede sie odzywac:)buzkii

Witam Kochane👄 Aż miło wejśc na topik kiedy widać ze ilośc postów dalej rośnie;) Juz myślałam ze topik upada, bo przez jakiś czas było naprawde cicho:) Z jednej strony może to i dobrze, bo to o czyms świadczy;) Jednak z mojej strony świadczy o tym, że mam za mało czasu teraz żeby cokolwiek napisać, czasem wracam do domu tak padnięta , że nie mam siły jeszcze usiąśc przed kompem. Trudno mi tera uwierzyć, że kiedys narzekałam na zbyt dużo czasu wolnego... teraz mi sie marzy pospać sobie dłużej....:( Ale juz niedługo:) Jak juz wcześniej pisałam, ostatnio zaniedbałam moja \"zołzowatośc\", dlatego znowu postanowiłam znowu sie sprężyć:)Juz widać pwoli małe efekty. Misiek troche jest zdezorientowany, chyba nie za bardzo wie co sie dzieje... Dzisiaj juz kilka razy jak zwykle chciał mnie ubiec w tym co araz napisze do niego a tu guzik... Zaproponowałam mu krótkie spotkanie przed jego praca, ale on przeprosił i powiedział, ze kolega który właśnie wrócil do Polski po dlugim czasie zaprosil go na obiad do baru:D ( 100% prawdy- sama widziałam). Napisalam cos w stylu\"aha , ok no trudno...\" A on ze juz pewnie jestem zła.... Ja na to, że nie, dlaczego, ze rozumiem i zeby go ode mnie pozdrowił:D Zaczął sie mnie wypytywać czy naprawde nie jestem zła i że mnie przeprasza... Jeszcze kilka dni temu bym pewnie była wściekła a tu guzik;) Nie dałąm mu tej satysfakcji. otem co jakis czas pisał sam, że mnie kocha itd:) Czasem naprawde zrobić krok w tył, być na dystans... Zołza z odzysku- jesteś super! z tym praniem podobało mi sie;) tak trzymaj! Dajesz też rozsadne rady 🌼 Sexy lady- widac ze bardzo zaangazowalas sie w ta znajomosc z tym \"muzykiem\". Nie wiem czy cos z tego bedzie, ale jezeli tak bardzo Ci zalezy zeby pojsc na ta impreze to zrob chociaz tak jak radzila Ci zołza z odzysku, czyli pojdz ze znajomymi, pokaż ze sie swietnie bawisz, badz usmiechnieta. Jezeli podejdzie do ciebie to miej banana na twarzy przez caly czas i w trakcie krotkiej rozmowy wyjdz w bardzo waznej sprawie np. toaleta. Jak wrocisz nie czekaj na niego i nie mysl\"podejdzie? czy nie podejdzie? Wez pod uwage to ze nie podejdzie a Ty mimo to bedziesz dalej sie swietnie bawic, nie wracaj wtedy do domu... Jezeli on bedzie traktowal Cie jak powietrze ty mu odpłać tym samym. I cały czas sobie powtarzaj, że zanim Go poznałaś tez potrafiłas być usmiechnieta i sobie swietnie radzilas. Jezeli nawet napisze pzniej do ciebie eska to odpisz mu krotko i pogratuluj fajnego wystepu i CISZA!Wtedy powinnas czekac na jego ruch, jezeli nie bedzie odzewu to daj sobie lepiej z nim spokoj, bo rzeczywiscie moze byc tak jak pisalas czyli jak bedziesz z tym lovelasem to bedziesz caly czas jak na szpilkach i tylko\"zdradzi mnie czy nie zdradzi...\" to bedzie bez sensu... Jednak zycze Ci powodzenie:) Ale sie rozpisałam, jak nigdy:D

Gość sexy lady
hej lasecje:)wrocilam po prau godzinach:)bardzo mi sie podoba ten topik:)czuje sie jak bym byla w takim kalnie ZOŁZ:)wreszcie ktos mnie rozumie i pomaga:)dziekuje Wam bardzo:)nie wiem co bedzie w sobote...zobaczymy na pewno Wam napisze....a jak nie bede wiedziala jak sie zachowac to.........tez napisze i poradze sie moich STARSZYCH ZOŁZ:-))Buzki.Thx

Gość monidło wredne
Cze dziewczyny! A propos oceniania to wiem że ja święta nie jestem i miałam swój powód aby zdradzić. A te malutkie dziecko nie jest nikomu nic winne i dlaczego musi tak cierpieć bez matki? Jak wcześniej wspomniałam ona mi nic nie zrobiła, ale jej nielubie za to, że zostawiła NIEWINNE dziecko. Mnie można nielubieć bo mam swoja wine, a dziecko??? Dlatego się wam pytałam co sądzicie o takiej matce, bo o mnie to moge się domyślać co sądzicie. :P

Gość zolza z odzysku
monidło wredne - nie do konca czaje o co chodzi z tym dzieckiem. Jezeli moglabys jasniej to by bylo super.pozdrawiam

Gość sexy lady
własnie ja tez nie czaje co z tym dzieckiem;/

Gość Zolza z odzysku
Witam wszystkich jak zolzowaty poranek? Ja na dzisiaj mam zolzowaty plan gotowania. Jak moj zadzwoni to poinformuje go ze gotuje zurek( on uwielbia zurek) zawsze jest tak ze ja kupuje produkty i jade do niego do domu stoje przy garach godzine albo dluzej gotuje a potem jemy. A dzisiaj mam zamiar go poinformowac ze gotuje SOBIE zurek bo mam straszna ochote -naprawde i nie powiem zeby przyjchal poczekam az sam to zaproponuje i zobaczymy jego reakcje.(zazwyczaj pytalam czy ma ochote na to czy na tamto i mu to gotowalam)