Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jednat56hg

slowa tesciowej

Polecane posty

od zawsze walczylam ze soba bo bylam zazdrosna o byla swojego faceta z ktora byl balrdzo dlugo ...duzo razem przezyli ,to moj pierwszy facet ,mamy ze soba dziecko,jjestesmy rodzina minelo jakies 2 lata zanim uporalam sie zmysla ze to juz minelo ze ona juz nic dla niego nie znaczy ,wkoncu to zrozumialam ze licze sie ja .Dzis bylam na spacerku z tesciowa i weszlismy na temat bylych i sie wkurzylam bo mowi\"M była byla bardzo fajna naprawde niezla kobiete\" wygladala slicznie ,miala ladna budowe ,twarz i charakter tez miala niezly...tylko ponoc byla falszywa ale nie wiem ...oczulam sie fatalnie,mialam prawo?wyolbrzymiam znowu mnie cos jeblo i mam dola przez to nie chce robic mojemu awantury bo to nie jego wina ale mam juz dosc tesciowej ,caly czas bylo wszystko ladnie pieknie przychodzila raz wtygodniu do nas -bo mieszkamy na swoim a ostatnio lata co dzien pod pretekstem ze chce isc z nami na spacer(tzn ja i mala jak maz jest w pracy) naciaga mnie rowniez na kupowanie dziecku ciuchow ktorych ma bardzo duzo ,zawsze cos wypatrzy i mowi a kup jej taka ladna ?itp ja nie potrafie sie sprzeciwstawic bo jednak nam pomagaja finansoswo i wogole nie sa zli ,ale te codzienne wizyty mnie wkurzaja...a ten tekst o bylej mnie wkurzyl....

Gość no tal pewnie wolałabyś
usłyszeć, że była to paskudna franca z żylakami jak powrozy :P

Gość moniamonia 0009
tez bym sie wkurzyła.. dobrze wychowana kobieta wie ze sa tematy na ktore sie nie wchodzi z pewnymi osobami i ze o pewnych rzeczach ni ewypada gadac:? twoje tesciowa nie jest kulturalna , jest nie grzeczna mowiac o jego byulych

A która by nie owlała? Nawet jeśli nie byłaby to prawda, to lepiej by się poczuła...A nie dacie rady finansowo bez ich pomocy? Bo wtedy spokojnie mogłabyś ograniczyć kontakty trochę...Albo mopże idź gdzieś do pracy na pół etatu, bo jak teściowa ma czas do Ciebie przylatywać, to niech poniańczy dzieciaczka:-)

jak nie chciałaś tego słyszeć trzeba było nie rozmawiać na ten temat, mogę się założyć że specjalnie ją podpuściłąś, żeby teściówka cos chlapnęła skoro masz takie schizy

nie mowie ze byla jakas brzydka ale to ladnej jej brakowalo ..moim zdaniem ..i tez mysle ze sa pewne rzeczy ktora powinna zostawic dla siebie ....najlepsze ze ta jego byla mialo go tylko dla kasy bo go w rogi walila ,on jej wszystko kupowal placila za mieszkanie ktore wynajmowali na studiach ,malo tego -pral prasowal ,gotowal ona nic nie robila dla niego...a ja zapipeszam w domu ,ma ze mna raj ...brzydka tez nie jest nie mi to oceniac cyz ladniejsza to kwestia gustu ale bola mnie te slowa bo tak naprawde nic o niej nie wiedziala widziala ja gora 2 razy na oczy a juz ma taka opienie ze miala wspanialy charakter

raczej nie bo facet pracuje w firmie ktora praowadzi razem z ojcem:( wiec pieniadze sa wspolne-wiem koszmar ..bo musimy sie spowiadac z kazdej zlotowi.nie mozemy nic odlozyc itp...ogolnie chojnia totalna

Gość Lizia12465
Pierzesz,sprzątasz i usługujesz mężusiowi za darmo a tamta nic nie robiła i on dawał jej hajs.Gratuluję ,jak przestaniesz mu sprzątać i go obsługiwać to cię mężuś wypierdoli he he

Gość ta byla
Ula, nie szalej. Nie warta bylam jego i tesciowa o tym wie. Tylko jest po prostu niewychowana.

Gość Lizia12465
Z 2 strony może nie wiedziała,że jesteś taka cieta na była i palnęła nie pomyślała