Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 23 lata

Co byście zrobiły na moim miejscu

Polecane posty

Gość Kasia 23 lata

Poznałam faceta,fajny,majętny .Na 3 ciej randce zaproponowal mi seks,odmówilam ,a on dzis pisze w smsie,że chyba sie nie rozumiemy,on potrzebuje dziewczyny do wszystkiego ,że powinnam sluchac uniesien duszy ,ze on nie jest jakims tam pierwszym lepszym itp [dodam,że facet jest nieprzyzwoicie bogaty ,starszy ode mnie o 7 lat-ma 30 lat---a ja poza urodą nie mam niczego .Do łózka z nim nie pojdę !

Gość Moje anioły
a nie wydaje ci się że jak facet ma 30 lat to już trochę za późno na randeczki i trzymanie za rączkę przez rok?? a od święta jakiś bardziej ognisty pocałunek? normalne że facet potrzebuje seksu...

Gość Moje anioły
Ja bym poszla, zawsze chodze na pierwszej randce do lozka, facetom sie nalezy, jestem taka sex-pogotowie. Szkoda tylko, ze zawsze na pierwszej randce sie konczy.

Gość Kasia 23 lata
ale chyba powinien zrozumiec ,że po 3 dniach znajomosci nie rzucę mu się do łózka.A co ,jesli szuka tylko seksu,przeciez nie mam pewnosci ...jest strasznie bogaty i moze sobie kupic takie usługi..

Skubaniec - jest bogaty ale oszczędzać na naiwnych pannach umie - respect :classic_cool:

Gość Moje anioły
no to właśnie kupiłby sobie a tracił czas na spotkania z tobą. Podszyw uśmiałam się :D

Czesc :) Co prawda pytanie bylo wyraznie skierowane do Kobiet, ale... :) 1. To Twoje Zycie i Twoje cialo 2. Udany zwiazek mozna miec rowniez bez sexu 3. Propozycje sexu na 3 spotkaniu (jeszcze mysli nie ta głową) 4. To Ty powinnas dac mu znak jesli masz ochote na zblizenie a on nie powinien od Ciebie tego wymagac.

Gość Kasia 23 lata
No coż ,jak bedzie nalegal zakonczę znajomość.Trudno go wyczuć,spotkalismy sie tylko 3 razy,a czy będzie więcej?jesli nie zmieni zachowania :to nie :)

Gość zorientowal sieze
Tobie imponuje jego kasa i wymaga seksu

Gość Kasia 23 lata
Gdy wczoraj wspominal o tym,zasugerowałam,ze absolutnie nie ,a jesli go przypiliło niech sobie poszuka gdzie indziej,odparł : co ja na to poradzę,że to Ty mi się podobasz. dziękuje za pomoc 🖐️

Gość Kasia 23 lata
imponuje mi kasa? może trochę,ale nie za każdą cenę,na pewno się nie sprzedam :)

spotkaj sie jeszcze pare razy i zobacz na czym stoisz .. jak bedzie nalegal to daj mu namiary na burdel :)

oooo "fajny, majętny" czekawe dlaczego nie kolejność majętny fajny :D :D echhh te kochane pieniążki :P

Gość walizeczka pełna ch---jstwa
jakby on z toba na powaznie coś chciał, to by nie był taki bezpośredni i taki pospieszny chciał sobie po prostu w miare szybko zadupczyc i tyle nie masz czego zalowac zanim się człowiek zacznie zabierac za seks z nowym partnerem, jest jeszcze dotykanie dłoni, patrzenie w oczy, pocalunki, najpierw lżejsze, potem cięższe - a nie od razu pyta na stół i jedziemy i nie ma tu znaczenia, czy ma 20 lat, czy 30, czy 40 moim zdaniem to był brak szacunku, to jego zagranie

Gość poperam to co napisała walizec
zka wiek nie ma tu żadnego znaczenia - mojego męża poznałam jak miał 32 lata, a poszałam z Nim do łóżka po dwóch miesiącach, przez ten czas widzielismy się bardzo często i niejednokrotnie mieliśmy okazję, ale ja po prostu nie chciałam (byłam po dlugim wcześniejszym związku i miałam opory), jeśli Mu zależy zaczeka

Gość kasia 23 lata
Nie wiem sama czy to ma sens.Może faktycznie chcial zadupczyć i tyle.Nie udało się,nie mialabym szacunku do samej siebie gdybym wlazła mu do łózka. dziękuję za wszystkie opinie,pozdrawiam