Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocholerkawodna

tesciowa..

Polecane posty

Gość ocholerkawodna

Duzo czasu uplynelo zanim uporalam sie z myslami o bylej mojego meza .Mial on przedemna tylko jedna dziewczyne byl znia dlugo ,ale go zdradzila ,bylam o nia zazdrosna ,robilam mu niepotrzebne awantury .To moj pierwszy facet ,zarazem maz i ojciec mojego dziecka i wkoncu zrozumialam ze to ja tak na prawde sie dla niego licze ,nikt inny. Ostatnio tesciowa przychodzi do mnie codziennie i wyciaga mnie i mala na spacer kiedy maz jest w pracy ,dzis rozmawialysmy sobie na luzie o bylych jej corki i wkoncu zeszlo na bylą mojego faceta .Sama jestem sobie winna bo pytam sie a jaka byla jego byla a ona "No niezla byla i z charakteru i z wygladu ,tylko ze wykorzystywala go finansowo ,ale mozna bylo znia fajnie pogodadac a laska taka ze szok" tym tekstem przesrala sobieu mnie poprostu ....zle mi dzis caly dzien rycze i wiem ze nie owinnam sie tym przejmowac ale poprostu zbyt wiele mnie w zyciu spotkalo w tak mlodym wieku ze jakos nie radze tego ..Moze wyolbrzymiam?

Gość nie rozumiem o co chodzi
to chyba lepiej,ze tesciowa nie obgaduje kobiet swojego syna , przynajmniej ciebie tez nie obgada. No i ze facet mial nienajgorsza dziwczyne przed toba to chyba tez o nim dobrze swiadczy