Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe29

od kiedy tzn jakiego wieku dla dziecka taki rowerek?

Polecane posty

hej ja kupiłam małej taki rowerek na roczek:) pewnie kupiłabym wcześniej ale zimą po śniegu i przy wietrze lepiej wózeczkiem:) jeśli Twoj maluszek pewnie jeż siedzi to śmiało możesz kupić:):)

Gość brzuch
mam identyczny,kupiłam jak córka miała 8m-cy.Teraz ma 3,5 roku i dalej na nim śmiga:)

Gość sfgasdf
bratanek miał coś takiego tez od około roczku, może wcześniej

Moj maluch ma skonczone 9 mc ale juz od jakiegos czasu jezdzimy takim rowerkiem, sprawdza sie dobrze

a jaki macie model? moze jakis link? kupiłyscie przez allegro czy tradycyjnie lub moze z innej stroney internetowej?

nasz tez dostal taki rowerek ok roku ale uwazam ze to nie byl do konca udany prezent, jakby to ode mnie zalezalo dolozylabym te pare zl i kupila inny- widzialam lepsze modele na allegro np hauck fajny ale na krotki czas, teraz maly skonczyl 2 lata i praktycznie nie uzwa go w prawidlowy sposob, bo nie siega jeszcze do pedalow dobrze, tzn siega ale nie na tyle zeby pedalowac, a na kubki jest juz za duzy raczka do prowadzenia juz dawno sie wykrzywila lekko w jedna strone, zreszta tem badyl do prowadzenia jest strasznie krotki :-o nasz rowerek kosztowal dokladnie 139 zl (kupiony rok temu)

moja dostala jakos miesiac przed roczkiem jako prezent na roczek :) fajne bylo ale odkad mala zaczela chodzic to nie chce siedziec w rowerku :D Powoze ja chwile po podwórku ale zaraz z niego wylazi i chce isc sobie dalej na piechote :D

a jesczez dodam ze ogladalam w sklepie inne rowerki i naprawde musze przyznać ten kon jest najbardziej solidny. Przynajmniej z tych które mialam możliwosc zobaczyć :)

dzieki za informacje fajny ten konik:) mowisz ze bardzo solidny?

bebe jak dla mnie tak. Ale moze to subiektywna opinia :) Jak masz gdzies w poblizu domu skepy dzieciece to sie przejdz i poogladaj. teraz takich rowerków zatrzesienie. w supermarketach nawet ich pelno.

my dostalliśmy taki rowerek jak mala miała 9 m

Ja kupiłam taki z allegro, rodzaj "żabka" ale straszne dziadostwo ,juz był dwa razy spawany a teraz ułamała się ta prowadnica,ten drucik od rączki sterującej do kółek.straszny badziew ale może inne są dobre bo ogólnie to fajne te rowerki.Ja dałam też ok.100zł a znajoma kupiła taki w sklepie za 165 zł ,podobny ale bardziej solidnie wykonany. Także ,żałuję,że nie kupiłam w sklepie bo mogłabym sprawdzic jego konstrukcje i wykonanie.

Gość kkkkkkkkkkkkkk
evi-----------jak nie siega do pedałów to odkręćcie siedzenie i przesuńcie do przodu.Tam sie wszystko reguluje!!!!!!!

Gość kkkkkkkkkkkkkk
mam taką myszke jak z linku baybye też zieloną.Fajna,solidna i służy już trzeciemu dzieciakowi.Nic się nie urwało,nic nie zepsuło,nawet melodyjki grają na tych samych bateriach jeszcze:D Kupowałam w sklepie.Był troszke droższy niz z allegro

eee no to rzeczywiscie ten mój jest solidny bo w nim jakos sie nic nie lamie mimo ze go rozne dzieci juz ujezdzaly... łącznie z moja 12 latenią siostra :D:D:D:D Bo chciala pokazac siostrzenicy jak sie na rowerku jezdzi :D:D:D