Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga...

nisko polozony brzuch...

Polecane posty

Gość aga...

witam ostanio jak bylam na wizycie lekarka powiedziala mi po wykonaniu usg ze z dzieciatkiem wszystko ok ale ma nisko polozony brzuch i mam wiecej lezec czy ktoras z was tak miala i jakie moga byc tego nastepstwa pozdr

Gość brzuch
się obniża na krótko przed porodem.Musisz uważać na siebie jeśli jeszcze nie masz rodzic

Gość brzuch
ale "ma" --dziecko??? czy ty????

Gość aga...
jestem w 22tyg

ja mialam cala ciaze niziutko, newet nie zauwazylam jak mi sie obnizyl, mialam wrazenie ze nosze go na kolanach. ja mialam brzuch nisko, maly mial tez gloweczke nisko osadzona, grozil mi porod przedwczesny ale tak od 33tyg, maialam sie oszczedzac, lezalam 4 godz dziennie z pupa do gory, czyli z poduszkami pod nia tak mi gin zalecila. nic sie nie stalo - urodzilam dzien po terminie i nie oszczedzalam sie az tak bardzo ale uwazalam na siebie:) powodzenia zycze

Mi brzuch obniżył się na jakiś tydzień czy dwa przed porodem. Mojej przyjaciółce zbyt wcześnie się obniżył, groził jej poród przedwczesny i całymi dniami leżała, mąż jej robił wszystko w domu, no i starszy synek pomagał, czasami coś podał. I o dziwo brzuch podniósł się, lekarz był tym zdziwiony, ale dzięki temu nie urodziła zbyt wcześnie tylko w terminie. Ja na Twoim miejscu bym leżała, 22 tydzień to jeszcze bardzo wcześnie, na pewno nie chciałabys urodzić wcześniej. Wszystko na pewno będzie dobrze jeśli się będziesz oszczędzać. Powodzenia!