Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzybiara33

Szukam wózka ARO Lex 2 Plus

Polecane posty

przepraszam ja w sumie nie na temat; oferty nie mam; ale tak sobie myslę, może przekonasz mnie dlaczego własnie tego wózka szukasz? ja mam go jeszcze po starszym synu i teraz jeździ w nim nasz świeżak; szkoda było kupować nowego ale nijak nie mogę już spojrzeć na niego przychylnym okiem ;-) pomożesz? :-)

Witaj.Ja własnie też miałam wózek Aro 8 lat temu. I byłam bardzo bardzo zadowolona szczególnie z zawieszenia.Stary wózek sprzedałam jak dziecko podrosło bo mieszkałam na drugim pietrze a on jest jednak cięzki. W bagazniku samochodu również zajmuje troche miejsca dlatego trzeba tez mieć większe autko.Maż nie był zadowolony że musi go ciagle targać.Kupiłam wtedy Graco spacerówkę.Lekką ładną super składajacą.I mam ja do dziś.Niestety to jednorazówka kółka są plastikowe po pewnym czasie nie chca sie obracać.Zepsuła się blokada z przodu kółka.Jednym słowem nadaje się na śmieci.Jak teraz urodziło się drugie dziecko kupiłam wózek z Chicco Trio.Ale zapomniałąm że plastikowe kółka są do kitu.Kupiłam żeby mąż znowu nie marudził. Ciągle wracam myślami do tamtego wózka z pompowanymi kołami , fajnym zawieszeniem. Oto cała moja argumentacja :) Pozdrawiam.

Gość podnoszeeee

Po pierwsze to ja mam nowy Chicco :) dałam 2000 zł więc wole kupic drugi uzywany za 200-300 zł

Gość chopsachopsaaaa

Gość ahahjks
Grzybiara a ten chicco to jaki masz?? Ja szukam opinii na temat chicco trio for me..

Gość Patrisza 1
Ja poszukuję torby do, tego wózka beżowej :/