Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on niepewny

czy jak dziewczyna ma obraczke na lewej rece znaczy ze mezatka?

Polecane posty

Gość on niepewny

Bo jest taka jedna dziewczyna na mej uczelnii. jest przesliczna, tak bardzo chcialbym do niej podejsc, ale widze, ze ma obraczke (tak przynajmniej wyglada zloty krazek) na lewej rece. czy to znak, ze ma meza? Jesli tak, to boje sie zostac wysmiany lub wogole nie boje sie takiej informacji. Co mam zrobic?

Gość on niepewny
Napiszcie cos:(((

Gość myślę żeeeee
jest mężatką :)

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
na lewej noszą wdowy :(

Gość darinka
zzgadza się- na lewej wdowy (chybaże mieszkasz w USA- tam się nosi obrączkę na lewej)

Gość pewnie sobie nosi coś
ludzie, zwracacie uwagę na takie pierdoły?:O Myślałam, ze tylko durne baby i cioty zwracają uwagę na to, co kto nosi na którym palcu...

a właśnie że nie tylko wdowy, ja też mam koleżankę na uczelni która nosi na lewej i kiedy ją spytałam powiedziała że ma męża i nosi na lewej bo lewa jest od serca i na całym świecie noszą na lewej tylko w Polsce na odwrót

Gość alojza
mogla poslubic obcokrajowca i przez to nosic na lewej.

ja nosze na lewej bo wyszlam za maz bedac za granica. niewazne na ktorej rece, zloty krazek zazwyczaj oznacza ze jest sie "zaklepanym" :)

Gość on niepewny
kurcze:(( na wdowe raczej nie wyglada tzn nie ubiera sie na czarno i raczej ja widze zawsze usmiechnieta. nie wiem co sadzic. chcialbym do niej podejsc i sie spytac ale chyba bym nie przezyl gdybym sie dowiedzial, ze jednak kogos ma:((

Gość zycie jest...
hehe bzdura ja nosze na lewej,i mężatką nie jestem.dostałam kiedys taką obrączkę mam z nią pewne wspomnienia a na prawej nosić nie będę bo wyjdze że mam męża,a co to za uczelnia?może uw?

- może tak nosi bo w łąsnie na lewej - od serca - nosi tak bo jej wygosnie- nosi na lewj bo chce pójśc na lewiznę :P bosssz jakie to ma znaczenie? jest mężatką i kropka, nie wazne czy na lewej czy na prawej, czy w domu ma obrączke bo nie lubi nosić a tak czy inaczej jest mężatką zapytaj po prostu

Gość no wiesz....
Ona Cię nie ugryzie :)) chociaż może jak ją lepie poznasz :P Powodzenia

Gość on niepewny
Dzis ja znow widzialem. Jejkuona jest taka piekna, ale ta obraczka mnie przeraza. I wydaje mi sie, ze chyba jednak niestety jest mezatka:(((Ja to mam pecha.

Może to jest pierścionek podobny do obrączki sama mam taki, każdy myśli że to jest obrączka. Możliwe że jest mężatką tylko w niektórych stanach noszą obrączki właśnie na lewej ręce, u nas przyjęło się że wdowa nosi obrączkę na lewej ręce:)

Gość jamiee
moze najpierw podejdz i pogadaj ;))? w rozmowie mozesz delikatnie podpytac ;P a jak ma juz męża. to odpuść, po co sie w cos pakowac, znajdziesz lepsza :D