Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemwogole

nie wiem co to wszystko znaczy

Polecane posty

Gość niewiemwogole

mam pewien problem i moze ktos mi cos poradzi.poznalam chlopaka(znalam go wczesniej z widzenia) i w momencie poznania go mial dziewczyne.mi on wogole sie nie podobal i chyba teraz tez mi sie nie podoba ale jest miedzy nami jakas chemia.rozstal sie z dziewczyna (prawdopodobnie przeze mnie bo ona mysli ze my cos razem)ja zawsze z nim bylam na stopie kolezenskiej.i teraz jak juz zostawil dziewczyne to zaczyna sie dziac miedzy nami cos niepokojacego.jak sie spotykamy na piwo to zaczyna np.mnie glaskac po wlosach albo miziac po twarzy ma jakies odruchy takie ze sie kladzie mi glowa na kolanach a reke kladzie mi nad biodrami.caly czas probuje mnie glaskac.ale caly czas mowi ze on woli byc sam bo w zwiazkach mu jest niedobrze.caly czas mowi ze jestem dla niego idealna ze jestem piekna i fajnie mu sie ze mna gada..ja juz nie wiem co mam o tym myslec.w sumie to o n misie nie podoba..ale jak sie do mnie dotyka to czuje takie cieplo taki dreszczyk tak mi jest milo...co wy o tym myslicie??

Przeleci Cię a później powie ,że przecież uprzedzał,że nie chce z nikim być.Nie daj się obmacywać ofermie..

Gość niewiemwogole
kurde tylko ze on na takiego nie wyglaa...juz sama nie wiem bo ja w zwiazek z nim nie chce sie pakowac ale cos mnie do niego ciagnie.chyba musze przestac sie z nim spotykac.

Gość niewiemwogole
moze mi hormony graja.bo jestem dziewica.a ja nie jestem taka zeny wykorzystac i porzucic.wiec wole chyba wogole zaprzestac sie z nim wiwywac bo cos zlego moze z tego wyniknac

No... wszystko jest na dobrej ... albo złej drodze... Jak dziewictwo jest raczej zaletą niż przeszkodą w seksie, to lepiej jeszcze się wstrzymać. To pewnie nie ten, albo ten tylko jeszcze nie teraz.

Gość niewiemwogole
w sumie to szkoda troszke mi kontaktu z nim bo jest sietnym kumplem.ale jesli mam pozniej zalowac ze mnie wykorzystal albo cos nie wyszlo to wole byc ostrozna;)

Albo postaw sprawe jasno ,żadnych macanek i słodkich słowek , tylko kumpelstwo,ale pewnie i tak bedzie próbował jak sie juz napalił.

Gość niewiemwogole
daje mu jasno do zrozumienia ze jest mi strasznie niezrecznie jak on zaczyna mi glaskac wlosy albo miziac po twarzy.bo dla mnie bylby to pierwszy zwiazek-czyli cos waznego a nie wiem jaki on by dal status temu zwiazkowi-kolejny...z tamta panna byl 4 lata niby cos powaznego.

Facet ma jakies doswiadczenie- Ty nie. Nie podoba Ci sie , jestes dziewicą a on otwarcie mówi ,ze nie chce się wiązać..wiec co? \"Tylko\" sobie maca:O Posłuchaj rady bardziej doświadczonej koleżanki i bądz bardziej stanowcza w tych sprawach , bo później bedziesz ryczeć i całe życie żałować ,że straciłaś dziewictwo z kimś takim. A jak tego nie przerwiesz teraz to on juz znajdzie sposób, zebyś mu uległa..

Gość niewiemwogole
dzieki za rady.doszlam do wniosku ze nie bede sie z nim widywac bo podczas spotkania naprawde moge mu kiedys ulec a tego bym nie chciala.

I dobrze. A tak na marginesie - gdzie się podziała męska solidarość? :) Wiem - wszystko sie sprowadza do pamięci -każdy kiedyć próbował "miziać" :) Nie daj się, jeśli sama nie chcesz. A do wszystkich młodych chłopaczków - wysilcie się trochę, samo nic nie przychodzi, oprócz byle czego.

Gość uciekajisienie
dziewczyno skoncz ta znajomosc on chce cie wykorzystac!

Gość niewiemwogole
o widze ze moj topik jeszcze zyje;)znow dzisiaj do mnie dzwonil i chce sie spotkac wieczorem..powiedzialam ze raczej nie bede mogla ale strasznie nalega.

Gość pannaannawanna
chyba Cie cos do niego ciagnie i sama nie wiesz co.nie spotykaj sie z nim bo sie zle to skonczy

Gość niewiemwogole
no cos mnie ciagnie jeszcze nie wiem co;)ale juz dzisiaj dzwonil 10 raz zeby sie spotkac.zaczyna brakowac mi wymowek

Gość niewiemwogole
spotkalam sie jednak dzisiaj z nim na godzine na piwo...bylo wszytsko w porzadku ale...i znow zaczelo sie mizianie i takie tam..wiec zapytalam go czy (jego byla dziewczyna mialan na imie karolina) ,,czy karoline tez tak miziales"?? nie wiem czy dobrze czy zle ale chyba zle sie poczul bo troche sie onrazil..sama nie wiem czy dobrze zrobilam

Gość pannaannawanna
a to mu powiedzialas;)a on cos na to powiedzial??bo jestem ciekawa...zreszta widze ze nadala do niego cie ciagnie jesli sie z nim spotkalas!

Gość niewiemwogole
powiedzialam mu to a on na chwile przestal(na moment poprostu sie obrazil) a za chwile stwerdzilam ze juz ide do domu to zazadal odemnie buzi w policzek a pozniej on mnie pocalowal w policzek ...nie wiem wogole co jest grane bo juz coraz rzadziej wspomina ze chce byc sam tylko caly czas powtarza ze jestem dla niego idealna.

Gość jaaa sobie jaaa
ale to tak juz jest z dziewicami, ze cieplo faceta jest takie niesamowite, byle zebys sie z nim emocjonalnie nie zwiazala bo on sie niedawno rozstal wiec przesrane z takim facetem

Gość jaaa sobie jaaa
chociaz moim zdaniem on chce cie po prostu przeleciec

Gość niewiemwogole
to jest ten problem ze jak sie on do mniendotyka to czuje cieplo jest mi tak przyjemnie..a w sumie to ani mi sie n nie podoba ani nic..juz nie wiem sama

Gość niewiemwogole
on wspomnial pare razy ze dla niego jest waniejsze przytulenie niz sex-nie wiem czy w to wierzyc

Gość jaaa sobie jaaa
dobra postawmy sprawe jasno: chcesz z nim pójść do łóżka, mimo, ze wiesz, ze on w ten sposob sie pocieszy po rozstaniu i nie bedzie chcial cie znacz?

Gość jaaa sobie jaaa
bo ja widze, ze ty chcesz wierzyc, ze zbudujecie razem staly zwiazek, dobrze mi sie wydaje?

Gość a ja mam dola
nie cierpie gadaczy bo takie gadacze to na gadaniu chca ubic swoje on chce sie wg mnie z Toba tylko bzyknac, bo widzi fajne mlode miesko to co mu szkodzi dziewczyno szanuj sie! ide spac 😠 grrr... 🖐️

Gość niewiemwogole
nie wiem sama.chyba nie chce bo dla mnie moje dziwictwo jest czyms waznym.a jednak czyms mnie on pociaga.chcialabym z nim isc do lozka ale przeciez i tak z tego nic nie bedzie...chyba ze tak jak mowi ze jestem dla niego idealna isie ze mna zwiaze

Gość jaaa sobie jaaa
a to jak taka naiwna jestes to idz z nim do lozka, on cie rzuci, ponizy, bedziesz swoj pierwszy raz zle wspominala, ale przynajmniej sie czegos nauczysz o zyciu. moim zdaniem powinnas z nim isc do lozka bo moze przestaniesz byc taka naiwna, i nie pomysl sobie tylko, ze cokolwiek co tu napisalam, mialo cie obrazic, bo tak nie jest, po prostu on cie chce przeleciec a ty mu chcesz na to pozwolic, mimo, ze twierdzisz, ze twoje dziewictwo jest dla ciebie wazne i to rozumiem bo mloda jestes i naiwna ale przespij sie z nim to przestaniesz moze XD