Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana w wieku 23

sorry, że wszędzie pytam, ale...nie wiem co zrobić. zaoczne czy dzienne?

Polecane posty

mam szansę na pracę za 4000zł/mcznie (brutto). niestety do końca studiów poostało mi jeszcze kilka semestrów. dlatego jeśli chcę podjąć tę robotę, musiałabym się przenieść na zaoczne...i tu mam trochę obaw z drugiej strony studiuje się po to, by kiedyś mieć dobrą posadę, a że u mnie się nieco zmieni kolejność... ta praca jest raczej pewna, znam tę firmę, ponieważ pracuję już w niej na 1/4 etatu. są ze mnie zadowoleni, dlatego proponują pewłny wymiar czasu pracy. jeśli się nie zgodzę, to ktoś inne przejmie to stanowisko. nie wiem co zrobić, w końcu 2 800netto w wieku 23lat i szanse rozwoju, a także praca zgodna z kierunkiem studiów i mili ludzie, to niezbyt częsta okazja.

przenoś się na zaoczne jak i po studiach od razu będziesz miała doświadczenie a to się bardziel liczy niż papier

Gość ja mam podobna sytuacje
i postanowilam sie przeniesc na zaoczne. mysle ze to sluszna decyzja

Ja mam podobny problem od niedawna. Bardzo dobrze płatna praca, z drugiej strony studia. Wybrałam zaoczne, ale i tak mam wątpliwoći czy dam rade pogodzić jedno z drugim...

Gość jakakkakak
a jaka branza firmy i ajkie wyksztalcenie jakie miasto

Dobrze płatna praca to niezależność. A to poczucie daje satysfakcję ;) Przechodź na zaoczne :)

Firma deweloperska - 250os dział księgowo - finansowy (sama studiuj ę rachunkowość i fin.) miasto 400 000. bardziej skłaniam się ku tej pracy, mcznie potrzebuję ok 1500zł (łącznie z opłatami za studia) więc już mogłabym zacząć oszczędzać. tylko właśnie, trochę mi szkoda, bo już tyle na dziennych się wymęczyłam. a może wypowie się ktoś, kto był już w takiej sytuacji? co zrobił, i czy nie żałuje?

ja po dziennych mówie lepsze zaoczne inni po zaocznych mówią lepsze dzienne.