Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looora23

1oO1 pomySłÓw na ŻyCie ...

Polecane posty

mam kompleks wzrostu :( jestem taka duża.... mam 168 , ale jakikolwiek bucik i już mam 170. a bardzo chcialabym kupic sobie ładne wysokie drewiaczki :(

no to kup :D , w najgorszym wypadku będziesz w nich chodziła tylko po domu :D ja mam 164 w kapelusz.. zawsze wydawało mi się, że jestem niziutka.. może dlatego że miałam wysokie przyjaciółki ta z ogólniaka ok 170.. a obecna 168-170 :D

zazdroszczę Ci ! :) wiesz co!? nasz topic jest na stronie głównej jako pierwszy ;D

nie wiem, bo jakoś nigdy nie pytałam, ale jak założy szpilki.. to jakoś nie odczuwam różnicy ( no może poza tym, że muszę mówić głośniej żeby usłyszała :D drewniaczki.. jeśli mam być szczera.. trochę nieadekwatne do ceny.. ta niby skóra.. taka.. no wiesz

Gość Ratisssssss
:D Sztuka jest świetna :D Nie rozumiem jak ludzie mogą narzekać na życie...przecież jest tyle sposobów.:) Różne rodzaje sztuki nowoczesnej,tyle ciekawych kierunków zainteresowań tyle spraw do przeżycia i zobaczenia,podróże skoki spadochronem,skok na bangi (obowiązkowo z bangi),lot paralotnią,można porobić mnóstwo ciekawych kursów poznać różnych ludzi.:)

hihi, dlatego że piszemy :D w dziale świeże tematy, czyli pokazuje akurat te gdzie coś się dzieje. pod spodem są polecane przez cafe.. ale nie wiem na jakiej podstawie, odbywa się ta selekcja

no w sumie jesli juz to sie rozejżę po slepach w moim mieście.. :)

czyli kolejny pomysł! SZTUKA! tylko jest jedno małe ale ;)))) chyba trzeba mieć.. 'artystyczna duszę', a chyba nie każdy ma takiego farta..

Gość Ratisssssss
Ej...to na czym polega ten temat ??Miało być pomysły,sposoby na życie a wy tu gadacie o wzroście i butach ...to jak jest ??:)

co do sztuki! to ja projektuję mode , znaczy kiedys to robilam i planuje do tego wrocic...mam okropnie duzo rysunków na dużych arkuszach i jeden chyba oprawie w szklo albo 2 i udekoruję ściane swoja twórczościa ;D

Gość Ratisssssss
E tam...sztuka to nie tylko śpiewanie malowanie taniec i gra aktorska,z pewnością znajdzie się coś ciekawego i interesującego dla każdego,nie zależnie czy ma jakiś wielki talent czy nie.

Ratisssssss hehe ;D my sie tu spotykamy na kawie i ploteczkach miedzy innymi ;D

Ratisssssss zapraszamy i ciebie ;D jeśli nie jestes fanką kawy (juz to przerabiałyśmy) zapraszamy na łyk zielonej herbaty, wodymineralnej ;D ...

Ratisssssss, bez 'nerwa' ;) moda.. właśnie pytanie czy to faktycznie rodzaj sztuki użytkowej, sztuki czystej, czy snobistyczny wytwór napędzający koniunkturę.. chyba w zależności od tego co komu akurat jest wygodniej o niej sądzić :) ja wolę terminy, dobry smak, gust :D

/// wracam za chwilkę, lora spoczywa na Tobie odpowiedzialność bawienia gości :D

Gość Ratisssssss
Z resztą.jeśli ktoś nie za bardzo do sztuki -choć wątpię by nic kompletnie nic jakiejś osoby nie ruszało- to przecież jest sport i to wiele różnych dyscyplin rodzai itp. wiec nie sposób by ktoś nie znalazł niczego dla siebie -no chyba że nie ma takiej fizycznej możliwości choć w tej chwili i tak są sposoby np. taniec towarzyski na wózkach inwalidzkich- są podróże -o tym już pisałyście ale warto podkreślić że- które same w sobie dobrze na nas wpływają -no chyba że ktoś jest straszną zrzęda- a kiedy dojdzie do tego jeszcze jakaś spontaniczność poznawanie nowych ludzi i odrobina wariactwa to już w ogóle.Można interesować się wieloma rzeczami i kierunkami wiedzy i nauki...a to mechanika a to archeologia a to astrologia itp. :)

Gość Ratisssssss
hehe:D Ja żłopie zachłannie wodę mineralną-cholerna dieta-

Ratisssssss tez by mi sie dieta przydała ;D jestem szczupla a brzuuch to mam taki że hoho ;D co do twojej wypowiedzi nie kazdy ma taka mozliwosc robienie tego co lubi... moze mieszkac np.w ograniczonym miescie jak ja ;D Lila czekamy!

Gość Ratisssssss
:) E tam...ograniczone miasto ograniczone miasto...zawsze można wymyślić coś co będzie odpowiadało.Podobają mi się te kaktusy z kredek ;D Chciałabym mieć coś takiego w domu :) chyba sobie kiedyś zrobię coś takiego,ciekawe czy trudne.

Gość Ratisssssss
hmmm:D Pomaluje sobie mieszkanie na różne ciekawe kolory i będę malować różne fajne obrazki na ścianach ;D porobię jakieś fajne zdjęcia i je przerobie,zrobię kredkowego kaktusa i wycinankę (tylko moja nie będzie biała a kolorowa z jakimiś fajnymi obrazkami),postawie gdzieś dużego metalowego pająka ;D będzie świetnie :)

Gość Ratisssssss
Na poprzedniej stronie wkleiłam link :) tam masz "lubisz kaktusy ale nie potrafisz o nie dbać"

przepraszam ale ja musze isc na obiadek :) i bede jakos pozniej, na pewno pod wieczor :) musze sie pożegnać, zapraszam pozniej!!! pa:* 🌼

Gość Ratisssssss
;(