Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looora23

1oO1 pomySłÓw na ŻyCie ...

Polecane posty

Gość Ratisssssss
Ha :D i wygrałam :D

hmm...looora23 no nie wiem, ja tam zawsze trzymałam się w okolicach 6o kg przy wzroście przypominam 164 cm.. i byłam bardzo kobiecej figury.. biust B/C, wąska talia i biodra.. wtedy też poznałam obecnego M. M. jest mężczyzną średniego wzrostu o bardzo.. męskiej sylwetce :) szeeeeeeeeeerokie ramiona, wąski pas - czyli typ trójkąta - i zgrabne pośladki.. / na marginesie zawsze mu ich zazdrościłam, bo moje wydają mi się jakieś.. obwisłe :/ od roku lata na siłownie - alternatywa dla alkoholu, ja nie piję prawie nic, więc jest to efektem pewnego kompromisu - i doszły do tego bicepsy i jakieś tam jeszcze inne mięśniory, których nawet nie umiem nazwać, hihi M. BARDZO marudził jak ważyłam 51 kg.. , zdecydowanie się buntował i rozpoczął bardzo intensywną kampanię 'tuczenia' 53.. też mu nie pasuje, ale twierdzi że przynajmniej piersi są znowu na miejscu :D przy okazji zdradzę sekret jak schudnąć 1o kg w przeciągu paru miesięcy.. stresik (studia) + mega przemiana materii.

Ratisssssss.. dziwię Ci się, że w ogóle wdajesz się w takie 'gatki' no ale różne są gusta ;)

Lila pozazdrościć faceta ;D pośadkami sie nie przejmuj,kobiety zazwyczaj maja takie 'miękkie' ;D

Gość Ratisssssss
heh...głupi jest ale mnie się nudzi :)

Gość Ratisssssss
hehe...:) idealisto idealisto byłeś tak blisko i trysłeś zbyt szybko:)

a może ptaszka mu poprostu urwało w dzieciństwie i musi sie dowartościować chłop ?

Gość Ratisssssss
uhahahaD jesteśmy lepsze idealku :D

haa.. a twoja dziura po penisie nawet 2cm nie ma ;D ani w tę ani w tamtą.. ;D

Gość Ratisssssss
jesteś nad nami parę stopni w kolejce do ginekologa :) Lubisz to prawda :D Luuubisz :P

Gość Ratisssssss
Dziewica po seksie z tobą nadal może mówić że jest dziewicą :D Bo albo nei trafiłeś albo nie miałeś czym trafiać :D

hehe, lila widze patrzy z góry jak konwersujemy z tempakiem ;D

Gość Ratisssssss
:)

Gość Ratisssssss
To on zaczął to oooon :D

no tak.. ale to nie znaczy, że należy się zniżać do poziomu takich osób ;) hihi, chociaż \'wolnoć Tomu, w sowim domu\' i co kto lubi :D też

hihi, dzięki temu możesz dłużej posiedzieć :) za to widzę, że czarna się zmyła :D hmm, sukeban deka i gits the best ;)

dziewczyny, dajcie znać jak będziecie chciałam się wyżalić :/ dostałam negatywa na ebay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to za co! że niby 9zł za książkę nie wpłynęło ! to ja cierpliwie tydzień na priorytetową przesyłkę czekam..a ona mi tak odpłaca, że niby pieniądze nie weszły :/ kiedy ja mam potwierdzenie w pdf z banku ;( no normalnie porażka :/ napisała do ebay o unieważnienie komentarza, ale wątpię.. w afekcie odpisałam, niezbyt elegancko, że \'złodziej\' ech...

Gość Ratisssssss
ja tam kupuje na allegro ;/ Eh...ale mało tam jest ofert ;/