Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looora23

1oO1 pomySłÓw na ŻyCie ...

Polecane posty

M. był we wcześniejszym temacie :D, tj że nie tylko panowie o typie MISIO, lubią kobiece krągłości ;) a ja.. no cóż, szczupaczek.. a mogłoby być więcej :D ale cały czas nad tym pracuję dlatego często i gęsto się buntuję na topikach o odchudzaniu :D

chętnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! preferuję paczkę.. albo lepiej kurierem, za pobraniem opłacę sama :D a Ty masz jakąś fotkę, lub jej fragment w necie?

w koncu mam wiecej czasu ;D zgadzam sie - figurki obojemacie ładne! :)

hihi, chyba speszyłam Ratis ;) co do czasu.. nie bój, ja tu do późniejszych godzin siedzę :D a właściwie.. to pracuje :D chociaż dzień zagospodarowaliśmy sobie z M. rekreacyjnie i romantycznie. to wieczorkiem już znowu do kompa. na razie się przygotowuję emocjonalnie :)))) idąc za sugestiami, kupuję manekina do zdjęć. jak będziecie miały chwilkę to możecie mi pomóc w wyborze :D koniecznie 'krawiecki', czyli elegancki z koszulką ecru lub czarną. czarny chyba ładniej się prezentuje, ale przecież jak będą jakieś cienkie materiały to będzie zmieniał ich kolor na foto - tzn będzie go widać.. no, a w poniedziałek kurier z dostawą nowej partii :D, czyli sesja foto i godziny 'obróbki graficznej', czyli wycinanie tła... :/

i jak tam kafka ;), ja już swoją kończę... obowiązkowo z bitą śmietaną :D

a Ty ratis? co porabiasz o tej godz w necie? słodkie nieróbstwo, czy oddajesz się jakiemuś konstruktywnemu zajęciu ? :D

co tam ;D ?? trafiłam na kogoś ?? nie mowcie ze sie spoznilam znowu :(

lubimy, lubimy :D nie tragizuj tylko sie rozmijamy ;) a wyciskam ze spraya :D