Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

jak bardzo zmieniacie swoją osobowośc będąc w necie?

Polecane posty

może nie do uwierzenia ale ja w necie jestem grzeczny i kulturalny :P w życiu gorzej :P

nie bardzo.. realnie też taka przemądrzała jestem :D

w czarnym nicku jestem grzeczny, czasem złośliwy, jako pomarańcza , wyjatkowo niemiły

Gość inna ja
to ciekawe co piszecie. Ja staram się być sobą. Zakładam, że po drugiej stronie siedzi człowiek i net niczego nie usprawiedliwia. Lubię tylko zmieniac nicki, ponieważ nie chcę być "osobowoscią" kafe ani podawać za dużo info o sobie, nie chcę być znana w pewnym sensie, intyeresuje mnie raczej doradzanie innym, słuchanie porad innych ludzi, dowiadywanie się czegoś nowego o sobie i o innych jeśli chodzi szczególnie o życie uczuciowe :) Człowiek jest dla mnie najciekawszą z istot :)

"yo jest nas dwóch" ---> wygrywajacy, ale tutaj jesteś fajny :-D teraz tylko powiedz, czy "zmieniacie swoją osobowośc będąc w necie?" jeżeli nie to juz masz odpowiedź, ze nie masz co przegrywać zycia inaczej, bo nie masz warunków :-)

* wygrywać życia inaczej chociaż i tak znasz juz to hasło z naszych wcześniejszych miłych pogawędek :-D

nie biorę udziału w żadnych sporach ani kłótniach... przynajmniej staram się bardzo unikać takich sytuacji.... ;) nie wchodzę na topiki z problemami bo zazwyczaj zakładający topik wcale nie chce słuchać rad.... zresztą dobrze się doradza komuś ;) męczą mnie "ciężkie" tematy.. mam tyle problemów w ciągu dnia że nie mam już na to energii ani ochoty. Lubię się śmiać.... lubię głupio "pogadać " .... staram się być sobą ale nie wiem czy tak jest do końca .

ja myślę że większosć osób jednak w necie jest bardziej sobą net jednak dają większą swobodę, chyba dlatego że jest bardziej anonimowy.. może też w necie jesteśmy tymi którymi chcielibyśmy być w realu.. jednak real daje pewne ramy i konwenanse.. które ciężko przekroczyć z innej strony może właśnie nowe środowisko czy to net czy to real daje możliwosć odkrywania siebie i pokazania się z innej strony.. no nikt nie zrobi wielkich oczu jeśli zrobi sie cos o co do tej pory nikt nas nie podejrzewał.. tylko każdy będzie myślał że tacy jesteśmy..

polaola chyba zatarła ci się granica między realem a... biedronka żeby wypisywać bzdury na kafeterii nie trzeba nigdzie chodzić 🖐️ temat jest z góry narzucony :D i nie jest "na żywo" więc to nie działa tak samo :D "odbieram to jako zachęte.chcesz o tym porozmawiać?" to bardzo fascynujące 💤

---->wygrywajacy, ja nie widze wielkiej róznicy, łatwo żartuję z ludźmi w realu, NAPRAWDĘ!!! i to na trzeźwo ;-) tylko musisz zacząc trenować, bez praktyki lipa :-O

"łatwo żartuję z ludźmi w realu, NAPRAWDĘ!!! " chyba nie, rozmawia też się nie łatwo, i to nawet nie w realu.. szczególnie jak się kogoś nie zna internetowego czatu czy komuilatora też bym nie przeżył :P "zacząc trenować, bez praktyki lipa" za stary na to jestem :O

"wygrywający potrenuj najpierw na kasjerce z biedronki :D żartowanie" taa wezmę cały koszyk najdroższych specjałów a potem zażartuję że zapomniałem portfela :O :classic_cool:

A ja tutaj jestem sobą , czasem nawet jestem zbyt szczera i niezbyt dobrze na tym wychodzę...ale ucze się na błędach i już się nie otwieram, bo zauważyłam , ze na kafe panuje pewna zasada- jeśli wejdziesz między wrony musisz krakać tak jak one.

---> wygrywajacy otwórz usta gdziekolwiek, nawet z tą kasjerką nie jest taki głupi pomysł na początek :-) zobaczysz, ze to sie tylko wydaje, że wszyscy wokól są nie-wiadomo-jacy-super .. większosć nie jest :-)

Gość etam ja mam
ze 3 nicki czarne z piec pomarnczy i jakos sie kreci

Gość w ogóle nie zmieniam
zawsze jestem soba. czasem podła jestem ale to też ja. :O

\"zobaczysz, ze to sie tylko wydaje, że wszyscy wokól są nie-wiadomo-jacy-super\" w porównaniu ze mną? są.... złośliwaa samica30 a na której kasie pracujesz?

Gość
ja wale na ogół prosto z mostu bo jestem szczery a czy komus sie podoba czy nie to nie moj problem

"złośliwaa samica30 a na której kasie pracujesz? " czytaj!! JESTEŚ DOWCIPNY! :-d