Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

jak bardzo zmieniacie swoją osobowośc będąc w necie?

Polecane posty

Samiczka, nie udawaj, ze nie wiesz, ze to był żart :-) zresztą po co ja to piszę, to w sumie Twój urok, nawet jeżeli czasem nie rozumiesz naprawdę, tylko mam nadzieję, ze nie masz nic przeciwko, ze ja się wtedy uśmiecham, mnie tutaj tyle rzeczy bawi, a śmiech to zdrowie :-)

ja zaczynam robić straszne błędy ort. jak sie dorwe do netu:P

a ja wręcz odwrotnie agiie :D Firefoxa mam i błędów nie robię jak bym nie miał to by dopiero było :(

Samica, przykro mi bardzo, ze tak to odbierasz :-( wiedziałam, ze rozumiesz, w sumie niepotrzebnie przeciagnęłam ten dialog, fakt i nie robię z Ciebie idiotki na litość boską! jestem trochę złośliwa, pewnie to za tamten atak na topiku "polki są najpiękniejsze" mie wkurzyłaś mnie wtedy (nie da się tutaj) ale był on tak zupełnie niuzasadniony, ze do tej pory jak widzisz pamiętam :-)

wiesz 5 ...kiedyś się zastanawiałam gdzie się podziała Twoja dysleksja :) teraz już wiem ...:):):)

haha.... no domyślam się :) pewnie czasem trudno zrozumieć .... mam koleżankę w pracy która ma dysleksję .... czasem jak mi odpisze a jakoś poczuje wenę pisania :O muszę czytać kilka razy heheheheh... ale spoko :)

kiedyś w dawnej pracy miałem do czynienia z klientami i spisywałem reklamacje moje kwiatki na tablicy korkowej wieszali sam się z nich śmiałem :D

to wielka zaleta jest wiesz ? Mieć dystans do siebie :) i umieć się z siebie śmiać :)

Pola mój atak był uzasadniony,ale nie wracajmy do tego.Nie pisz ze Cie nie dotyka to co tutaj wypisują na Twój temat.Zapamietałaś,a więc poczułas to realnie Nie prowokuj mnie-- bardzo Cie prosze,bo umiem byc wredna.

magnez łykam pestko :D to mi pomaga ale raz stwierdziłem ze chyba przesadzam kiedy przebiłem sobie bębenek w uchu i wystraszyłem sie bo krew poleciała ale tylko na 3 sekundy potem stwierdziłem że mam jeszcze jedno

nie dotyka mnie, bo to tylko wypisywanie na temat ich wizji mojej osoby, nie utożsamiam się z tym natomiast mam pełne prawo odpisać, co czynię kiedy mam na to ochotę :-D i wybacz, ale to Ty prowokujesz, nie ja :-)

dlatego odstawiłem ostatnio nic się nie zmienia chyba dlatego że stresowo byłem wychowywany teraz żyję bez stresowo odbijam sobie

i dobrze ...żyj pełną piersią :) nic tak życia nie upiększa jak panika coraz większa :O :):):)

do życia pełna piersią to mi jeszcze paru rzeczy brakuje ale jestem na dobrej drodze :D:D:D:D

wieci co śniła mi się woda zalewająca dom, to zanczy niebezpieczeństwo ze strony fałszywych przyjaciół. najgorsze jest to że mi się czesto sny sprawdzaja.

a najgorsze jest to ze ostatnio poznalam kilka nowych osob a potem mialam ten sen