Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

simone choul

LICYTUJEMY MOJE DZIEWICTWO

Polecane posty

Witam, za kilka miesięcy skończe 25 lat i jeszcze jestem dziewicą. Dosyć mi to ciązy, ponieważ tak wiekowe dziewice nie istnieja. Mam okazje aby sie tego balastu pozbyć, niestety nie ze stałym chłopakiem jak to sobie wymarzyłam, ale z sympatycznym, miłym chłopakiem który niestety wyjeżdza za granice za 1,5 tygodnia. Czy pójscie z nim do łożka bedzie dobra decyzja??w koncu od życia mi się tez coś należy. Moze potem bedzie mi łatwiej znaleść chłopaka na stałe, ponieważ jestem troche nieśmiala. Ale mam tez obawy ze moze mnie to jakoś negatywnie obciązyć psychicznie. Co zrobic gdy ciało mówi tak, a umysł ma wątpliwości??

Gość aagasdgeG232
ja miałam 23 gdy swoje straciłam, może nie z pierwszym lepszym ale nie z jedynym, i powiem Ci jedno: żałuje

Gość no wiesz....
NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE!!!!!!! Poczekaj na księcia, wtedy to dopiero będzie coś :)) Niezapomniane przeżycie dla Ciebie i dla niego :)) Dziewictwo to nie ciastko!!!!!

Gość możesz to swoje dziewictwo
kobyle o duupę rozbić, i szczać pod wiatr, ten kawałek tkanki piardnęcia nie jest warty, a ty wielkie halo z tego robisz

Gość Gorzej jak nigdy nie trafi
na tego księcia.;)

Gość nieniehnienneieniniene
nie pozwalam ,czekaj na jedeynego dziewictwo ma byc prezentem w noc poslubną dla męża :)

Gość a jaki prezent
dostanie od męza?:p

Gość też facet może ci dać
10 tysieći piardnięć, jeśli nie założysz gazmaski, to się udusisz

Gość 10 tysięcy za ruchanko
z dziewicą, to trzeba być pojeebem, najdroższe walenie konia w historii PRL

Gość pomalujcie sobie nawzajem
w ciemno mamy licytowac??? dawaj fote

Gość pomalujcie sobie nawzajem
bo ja brzydka jestes to moim zdaniem powinnas jeszcze doplacic komus kto cie balastu pozbawi

Gdy ciało mówi, że coś chce - nie krępuj się i zrób to na środku pokoju. Czy myslisz o tym samym? :D Nie bądź taka, podaruj sobie odrobinę luksusu. I poczekaj. choćby na zmiłowanie. Wielu 30-letnich prawiczków da nie tylko 10tys, ale odda całe życie.

Gość seks z nierozbudzoną
dziewicą , ani to walenie konia, ani ruchanko, daj duupy księdzowi proboszczowiu, i spieerdałaj

Gość siedem groszy
Zabezpiecz sie przed tym sexem. Sadze, ze chcesz uniknac nieprzyjemnej choroby, a ciazy tez chyba nie planujesz. I tylko nie wierz, ze w czasie pierwszego stosunku nie mozna zajsc w ciaze. Zycze Ci prawdziwej milosci.