Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black velvet

ile teraz jestem warta?

Polecane posty

Facet mi dziś powiedział (cytuję)---> \"dla mnie związek bez seksu nie istnieje, miłość bez seksu nie jest miłością\" Dodam że nigdzie nie chodzimy- żadne spacery ani bezpłatne rozrywki typu park,3 razy byliśmy gdzieś na mieście, on za mnie nie płaci (raz byliśmy w kinie i 2 razy w pubie - płaciłam za siebie)

A jeśli nie ma nic innego oprócz seksu. Widzenia 3 razy w tygodniu na 3 godzinny seks, potem on się ubiera i odjeżdża. To jest zdrowe? Dodam ze ON pracvuje a ja studiuje i nie mam na nic kasy a on nie miałby nic przeciwko gdybym nawet płaciła za niego.

hmmm... ale o so choci?? no związek bez seksu nie istnieje, tylko, ze wiadomo ze nie od razu wszystko. Nie rozumiem gdy kocha sie kogoś a sie z nim nie sypia, to raczej nie do uniknięcia gdy sie kocha a hormony szaleję :P

hehe, to jest zdrowe ale gdy dwoje ludzi godzi sie na taki układ, ale jeżeli oczekujesz czegoś wiecej to ja bym sie nie łudziła. Związek to RóWNIEż seks ale nie wyłacznie.

Gość Wrom
Podejrzewam, że seks również jest przeciętny, inaczej takie wizyty by ci nie przeszkadzały.

Hmm jesteś dla niego darmowym ru** i tyle na nic więcej raczej nie licz...

Gość a Ty tu kiedys chyba pisalas
i z tego co czytalam w Twoich wypowiedziach to facet traktuje Cie jak lalke do pukania.Przperaszam, nie chcę Cię urazić, ale az mnie cholera bierze jak sobie przypominam tamte topik.

Gość wszystko z twoim myśleniem
ok tylko że rozbawił mnie ten koniec o pieniądzach. Zupełnie jakby seks i pieniądze miały ze sobą ścisły związek. Czyżby więc prostytucja ? :O

tak, to byłam ja, to ta sama. Hm. wiecie co? mnie też to wq**ia jak sobie przypomnę co tu pisałam. Niestety dziś przeprowadziłam z nim rozmowę i wyszło na to, że...że jestem niewiele więcej warta dla niego niż laleczka do łóżka.

velvet, przeczytaj siebie: "Widzenia 3 razy w tygodniu na 3 godzinny seks, potem on się ubiera i odjeżdża. To jest zdrowe? " A mi sie wydawało, że on siedzi w więzieniu, a ty chodząc na widzenia z utęsknieniem czekasz, aż on wyjdzie i nagle zacznie cię kochać dozgonnie równie mocno, jak swój orgazm. swoją droga... takie postawienie sprawy często jest skuteczne ;)

Gość pirania13
mówi sie "jak kocha to poczeka". jeśli tak ostro stawia sprawę, to na twoim miejscu bym go kopnęła w zad i żeby jeszcze porządny ślad został. "miłość bez seksu nie istnieje" - typowe gadanie chłopa co go ciągle swędzi jedno miejsce. na miłosc każdy samiec musi sobie zasłużyć, a tym bardziej na seks! i nie chodzi o opłacanie randek, prezenty ani takie tam (poza tymi darowanymi z serca to co innego). chodzi o SZACUNEK!!! jeśli go nie ma, to kopnij go jak opisałam powyżej.

wez Ty tego gada kopnij w tylek az zafurczy i poleci wysooooko na kopie .. darmowe r.u.c.h.a.d.e.l.k.o przenosne sobie znalazl😠 a potem sie laski dziwia, ze faceci tacy sa jacy sa ja wime, ze potrzebujesz uczuc, obecnosi drugiej osoby i zainteresowania, ale placisz za to szacunkiem do siebie samej

Gość Karrolajna
Uciekaj od tego pieruna gdzie pieprz rośnie. Mowie powaznie. Marnujesz się kobieto, on na Ciebie nie zasługuje.

rzeczywistość- schudłam bo leczę się na depresję i brałam leki zmniejszające apetyt ano włASNIE- I NAWET TEGO NIE WIDZI ŻE MAM DOŁY, MA TO W DUPIE I MU TO EWIDENTNIE ZWISA A KOPNĘ JAK NIC. wŚCIEKŁA JESTEM!!

przyszedl, r.u.c.h.nal sobie porzadnie i jeszcze łaske robi a niech pójdzie do dziewczyny na godzinki i zaplaci jej 100pln za spotkanie ...

potem sie taki jeden z drugim przyzwyczaja i pomiata kobietami a powiem Ci jeszcze coś: czy myslisz, ze sie ktos nad Toba ulituje w zyciu jak zostaniesz sama albo z malutkim dzieckiem, jak Ci zrobi dziecko? NIKT sie nie ulituje dziewczyno ! i zapamietaj to sobie i nie zastanawiaj sie nad pasozytem tylko zostaw drania

Wiem że macie rację, chodze na terapię i ostatnio psycholożna uświadomiła mi to samo. Była w szoku jak jej powiedziałam, że spędzamy czas TYLKO I WYŁĄCZNIE na seksie. :o fakt. nikt się nie ulituje. Już ze 3 razy testy ciążowe robiłam, ale on jakby mało się przejął.

musisz sie czuc totalnie samptna i byc bardzo mlodziutka, ze myslisz o tym pasozycie w jakichkolwiek dobrych kategoriach:o

black velvet A jak się nazywają te tableteczki...? Nienawidze facetów więc nie jestem obiektywna.

Od 3 lat mam depresję i baardzo niskie poczucie własnej wartości. Może to głupie pisać to tutaj ale jestem bardzo ładna i raz dwa znalazłabym sobie faceta ale zawsze jakoś podświadomie wybieram takich którzy wykorzystują moją chorobę :( Mam 20 lat... Pani psycholog powiedziała mi ostatnio- "zasługujesz na faceta który będzie cię na rekach nosił"...