Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba panikuje.

ROZWARCIE NA 1CM !!!

Polecane posty

Gość Chyba panikuje.

O co w tym chodzi? Do porodu zostalo mi 2 tygodnie podczas badania lekarz stwierdzil rozwarcie na 1cm. Co to oznacza?

Gość chłopczyk malowany
że możesz sobie spokojnie na luzie włożyć palca

ale czemu panikujesz przecież poród cie nie ominie a mozesz urodzic jutro a mozesz nawet przenosic

Gość Chyba panikuje.
No fakt 9cm jeszcze, ale to nie za wczesnie?? Termin na 10 mam dopiero, skurcze male mnie lapia ale to te przepowiadajace. Ktg dobrze mi wyszlo. Boje sie.

ja z rozwarciem na 2 palce jeszcze 3 tygodnie chodzilam wiec nie ma obawy ze jakos szybko urodzisz... owszem moze sie zdazyc ze urodzisz np. jutro a moze byc tez tak ze przenosisz...

...nie bój się... i tak Cię to czeka, a może lepiej, że trochę wcześniej?...ja rodziłam 10 dni po terminie i najbardziej czego miałam dość to tego czekania :)

hehe ja neiw eidzialam nawet kiedy mialam 1cm bo jak poszlam do gina na wizyte to bylo juz 2cm a po tygodniu 3cm, po prawie 2 tyg od wizyty urodzilam :)

witaj! Nie panikuj ja rozwarcie takie jak Ty miałam od 33tygodnia a urodziłam dzień przd terminem z O.M. Pozdrawiam!

witaj! Nie panikuj ja rozwarcie takie jak Ty miałam od 33tygodnia a urodziłam dzień przd terminem z O.M. Pozdrawiam!

Chyba panikuje.- nie panikuj!z rozwarciem na 2 cm chodzilam od 30tc a z rozwarciem na 6 cm chodzilam ponad tydzien przed porodem a urodzilam w 39 bez lekow na podtrzymanie bez wiekszego lezenia itp.;)

Gość Chyba panikuje.
Uff... To mnie kochane troszke uspokoilyscie... Co nie zmienia faktu ze boje sie ale... Bolu porodowego. :(

mantodea jak malutki???? moja mala chora więc rzadko zagladam

Gość 8 dni
ja jestem 8 dni po terminie i modlę się o bóle porodowe :)