Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrettyInScarlet

dokąd nad polskie morze?

Polecane posty

wiem że troche wcześnie, ale baaaardzo dawno nie byłam nad morzem. wymaga to ode mnie 10-12 godz. w pociągu, ale chuj, w tym roku pojade:P w związku z tym, że dawno nie byłam, możecie polecić jakąś miejscowość? ma być zajebiście, to jedyne kryterium :classic_cool:

przyjemnosc po mojej stronie ;)....jesli lubisz klimaty rozrywki to wlasnie to miejsce polecam jesli spokoj to dawniej do karwi jezdzilem ...nie wiem jak jest teraz

chciałabym w miarę dobre połączenie z Katowic;) i co też ważne zebrać opinię tych, którzy już byli, więc dzięki:)

Gość fdsfsfs
gdansk gdansk gdansks. jade w tym roku. w tamtym bylam w sopocie i pojechalam na pare godzin kolejka do gdanska.super! polaczenie duzego miasta z nadmorskim. szkoda ze we wroclawiu tego brakuje...

najprostsze polączenie masz sopotu...a jak zboczysz troszke w prawo masz stegne,krynice,piaski...ta ostatnia najspokojniejsza okolica

Gość uk girl
z Katowic mozesz jechac bezpostednio do Kołobrzega a pozniej PKS-em do mniejszych nadmorskich kurortow:) Ja osobiscie polecam Niechorze.

Gość bo mnie trafi za chwilę
sama czy rodzinnie?? sama-----tylko mielno rodzinnie---ostrowo

Gość no to Mielno

Gość odpowiadając w klimacie
nie wiem, gdzie znajdziesz najwięcej CH nad polskim morzem, aaby było zjaebiście. ale wydaje mi się, że ich nie zabraknie, więc wystarczy kierunek woda :D