Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochammmmmmmm

kocham prawie księdza

Polecane posty

Gość kochammmmmmmm

:(

Gość next beznadziejny topic

tej nierealnosci przeciez nikt nie kwestionuje. a nie wyklucza ona takze istnienia owej sytuacji.

Wiem, że takie sytuacje są jak najbardziej realne... Wiem, gdyż mój kuzyn jest księdzem i spotkał się z czymś takim... Jednakże takie uczucia mogą skrzywdzić zbyt wiele osób...A niekiedy niektórym zaszkodzić, więc lepiej stłumić je w sobie i żyć dalej....

Gość kochammmmmmmm
ojeeej a jednak jakies wpisy sie tu pojawily;) kobieto ze wschodu - ja to doskonale wiem.

Gość hteyhh
Też się miałaś w kim zakochać... :S Ale może powiedz mu co czujesz. Może to będzie dla niego impuls do zrezygnowania z tak idiotycznych planów życiowych.

Gość saswazsas
przecież ksiądz to tez człowiek a celibat jest bezsensu - Bóg im nie bronił zakładać rodzin zresztą to co oni ostatnio wyprawiają przechodzi wszelkie wyobrażenia Normalny dom - normalna rodzina w niczym im nie będzie przeszkadzać nawet może zmniejszy sie liczba zboczeńców Ale cóż kościół dyskryminuje kobiety i oni mężczyźni mają prawa, my mamy się tylko słuchać zaraz nasuwa się wątek z Marią Magdaleną ...

Gość ona bez ogona
a ja mam pytanie: gdzie wy ludzie się zakochujecie w tych księżach i prawie księżach? czy wy bywacie często na plebaniach? czy działacie w Kościele? Bo ja chodzę w niedziele na msze, ale nie potrafię się zakochać w żadnym księży. Jak to się dzieje u Was?

Gość kochammmmmmmm
powiedzec nie powiem - bo wlasnie od trzech dni juz jest po pierwszych swieceniach...zabolalo:( to jest tak - jasne i proste - kosciol zabrania zwiazkow i stad ten celibat, bo...jesli nie wiadomo o co chodzi to cghodzi o kase. Kosciolnie chce utrzymywac rodzin ksiezy. ale to tak na marginesie a gdzie mozna sie zakochac? na zwyklej mszy raczej nie... pielgrzymki temu bardzo sprzyjają na przyklad.. a z reszta mam trzech kolegow ktorzy poszli do seminarium a znam ich od dzieciaka. wiec nie trzeba wcale wwikariuszu wlasniej parafii sie zakochiwac gdy zakochalam sie nawet nie wiedzialam ze on juz byl klerykiem.

to dziewczynko(?) masz niezły problem... ale lepiej od razu się nastawić, że nic z tego nie będzie.... tak to zwykle bywa... :)

Gość kochammmmmmm
wyobraz zobie dziewczyno ze mam problem:O..ciekawe sad wiesz jak to zawsze bywa:O

Gość kochammmmmmm
tylko ze PRAWIE ksiadz jest jeszcze napalony na zycie w celibacie i bez znajomosci z kobietami..

Gość Kocham księdza
gdzie jest topik pt. Kocham księdza...było tam wiele dobrych wpisów........przywrócić to natychmiast...!! jakieś głupoty tu wypisują!!!!!!!!!!!

Gość acccca
e tam jak go PRAWIE kochasz to daj se spokoj. jak pokochasz wpełni to wtedy pogadamy...

Gość konekt
Kocham księdza topik już nie istnieje,komuś bardzo zależeło na jego usunięciu