Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicealicealice

obsesja z powodu ?

Polecane posty

Gość alicealicealice

co mam zrobić? ostatnio żyje w jakiejś obsesji/depresji. mam straszne kompleksy dotyczące własnej osoby a osatniio wydaje mi się, że mój chłopak ogląda się za każdą dziewczyną która ma na wierzchu biust szpilki mini itd.. jak obserwuje innych facetów to oni tak często (jak mi się wydaje) tego nie robią... z drugiej strony mój chłopak sprawia wrażenie zakochanego we mnie i nie wydaje się być amantem i podrywaczem.... więc nie wiem co o tym wszystkim myśleć:( moze ze mną jest cos nie tak...

to taki system samospelniajacej sie przepowiedni.. masz kompleksy, z ktorych powodu zatrujesz goscowi życie... bedziesz mu robic sceny zazdrosci, wypominac, chodzic zdolowana calymi tygodniami... koles tego nie wytrzyma i faktycznie znajdzie sobie inną, a Ty wtedy stwierdzisz, ze mialas racje :P

Gość alicealiceali
ale jak się mam czuć jak ide na imprezę a mój chłpak gapi się w biust mojej kolezanki? czuje się podle, mam tak sobie dac spokój wkońcu inne są ladniejsze tak?

Gość to że się gapi to normalne
jak sama nie masz to chociaz sobie popatrzy. a może i przeleci? kto wie? :D

Gość mądra samotna
może najpierw postaraj się wyleczyć z własnych kompleksów, bo trudno jest tworzyć związek z osobą zakompleksioną. A po drugie - może On się ogląda rzeczywiście , każdy facet podobno się ogląda, dopóki tylko się ogląda, to to jest normalne moim zdaniem. Po to ma oczy i jest facetem, niech nabiera apetytu :P

Faceci się oglądają owszem ale to jest brak szacunku do partnerki jak robia to bezczelnie przy Niej.

Gość inna ja
no, ok, rzeczywistośc, ale dlaczego Ona popada w obsesję i nie mówi Mu otwarcie: "Wiem, że faceci oglądają się za laskami, ale Ty przy mnie kochanie się nie oglądaj na inne" ?

inna ja No nie wiem :-( Właśnie droga autorko powiedz swojemu ukochanemu, "Rozumiem ,że podobają Ci sie inne dziewczyny ja też sama rzucę czasem okiem na jakiegoś przystojniaka ale z szacunku dla mnie prosze jak jesteśmy razem tego nie robić albo dyskretniej"

Gość inna ja
rzeczywistość: ale my mundre jesteśmy. :P Tylko szkoda, że ja tak amundra nie jestem w swoich problemach kurcze :)

Gość Pijany powietrzem
Jestes chorobliwie zazdrosna o osobę, na której Ci zależy. Folguj troche Waćpanno, bo może się okazać, że odstraszysz tym swojego partnera na dobre. Czas pokaże na czym jemu zależy.

a ja w takiej sytuacji nie byłam. Ale staram się wczuć, zrozumieć i dobrze poradzić.

Ja tez w takiej sytuacji nie byłam ale wiem jak to musi boleć. Tym bardziej ,że większość kobiet jest tak wyczulona na punkcie swojego wyglądu