Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfiateQ

BOJE SIE ZBLIZEN...........

Polecane posty

Gość kfiateQ

maM JUZ PRAWIE 19 lat ale nigdy nie calowalam sie z chlopakiem nie mowiac o spaniu.... niewiem skad biora sie we mnie takie leki (mialam juz pare okazji ale ich nie wykorzytalam bo sie... balam i nie czulam jakiegos wielkgiego uczucia do chlopaka z ktorym np. bylam) pewnie myslicie sobie ze jestem jakas maszkara :D wrecz przeciwnie- mam tak wysokie wymagania wobec siebie i niestety wobec innych ze chyba doszlam do wniosku ze nikt im nie sprosta dlatego mi.n nie calowalam sie jeszcze- to tak jakbym czekala na ksiecia z bajki chociaz wiem ze to glupie...... mialam w dziecinstwie przykra historie nie chce o tym mowic , nikt mnie nie wykorzystywal seksualnie w rodzinie, nic z tych rzeczy jednak tamto wydarzenie wbilo mi sie w pamiec . Niewiem czy to tez ma jakis wplyw? dlaczego tak boje sie pocalowac chlopaka????? moze boje sie ze jesli tego nie robila to...nie bede umiala? boshhhhhhhhhhh :(

masz jeszcze czas ale..... czasami owszem zdarzją się pewne bariery psychiczne jeśli twój lęk przed zbliżeniami będzie się utrzymywal pewnie będziesz musiała odwiedzić psychologa bądź sexuologa

Gość kfiateQ
zastanawiam sie czy moze miec to zwiazek z hormonami... przeciez to one maja wplyw na to czy mamy np. ochote na sex czy nie... ja mam za niski poziom estrogenow juz od kilku lat. Mysle ze to w jakims stopniu tez ma wplyw. Biore hormony no ale nie zauwazylam zeby to jakos pomoglo... zreszta jak nigdy sie nie calowalam ani nie kochalam z chlopakiem to jak moge miec na to ochote>? nawet niewiem jak to jest... zalosne :(:(:(

Gość malaaa24
tez sie balam:D umowilam sie wkoncu na randke z facetem i okazalo sie,ze on sie nie boi po kilku randkach po prostu chwycil mnie za posladki, przycisnal do siebie i pocalowal i nie bylo czasu na sprzeciw ale było fajnie:D no i tak sie zblizylismy,ze jestesmy ze soba ponad 2,5 roku:D

Gość malaaa24
i wiesz co? ciesze sie, ze bylam wtedy dziewicą, gdy go poznalam i ze bylam niedoswiadczona jest moim jedynym facetem i jestem z tego dumna:D

Gość kfiateQ
malaaa24 no wlasnie ja chyba tez na to czekam ale jakos niewiem czy on ma odwage na cos takiego (ja jeszcze nie daje po sobie poznac ze mi sie podoba- narazie te nasze spotkania sa bardziej "kolezenskie") ale faktycznie wtedy by niue bylo nawet kiedy sie zastanowic czy tego chce a ssie sprzeciwiac tym bardziej ;) malaaa24 gratuluje udane zwiazku :D

o matko! idz na impreze, wypij troszke, wyrwij najprzystojniejszego faceta na sali i poprostu go pocałuj! a zobaczysz ze ci sie spodoba!

Gość kfiateQ
no tak latwo Ci powiedziec... ja bym to zrobila wbrew sobie... ja po prostu taka nie jestem :(

Gość _Wredniak_
kfiateQ = penelopa_c ?

Gość to idź w pizdu do klasztoru
niech przeor rucha

Gość zostań dziewicą konsekrowaną
po co masz unieszczęśliwiać siebie i partnera, może Bóg cię w nagrodę osra z nieba.

Gość klejomordka
małaaa 24 - jezu, jak ja też bym tak chciała :(

a widzac superprzystojniaka na ulicy albo chociaz na zdjeciu to nie masz ochoty go chociaz pocałowac, chociaz dotknac tego super ciałka? nigdy nie masz kosmatych mysli? :>