Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deauville

10.10 2009 kto ślubuje tego dnia?

Polecane posty

Witam, Czy ktoś, podobnie jak ja, ślubuje 10.10.09? Jesli tak, to zapraszam do wspólnych pogawędek:)

Ja mam zaplanowany na 10.10.2009 ale nie wiem w końcu co z tego calego ,slubu bedzie bo bedziemy organizowac bez wielkiej fety, prawdopodobnie skromne przyjecie i tyle...

Tasiemko! Jeszcze 500 dni do Naszego Slubu! Czas tak szybko leci...Dopiero co bylo 545... :) A od jutro juz 499, ah ! :) ps-urodzilas sie miesiac przede mna :) ja jestem z 20.12.85 :) pozdrawiam cieplutko!

nizapominajka27 My też nie chcemy wielkiego spędu, tylko skromne przyjęcie dla 30 osób, a że Rodziny Nasze nie są liczne, problem z głowy:) Nie załatwiamy jeszcze nic, bo nie ma sensu...pod koniec roku zaczniemy:) Pozdrawiam serdecznie

U Nas wychodzi cos do 40, ale nie wiem wogóle jak to bedzie bo najpierw mielismy robic wesele, pozniej mnie cos naszło że nie chce. Zdania juz nie zmienie, ale nie wiem jak to zorganizowac wszystko. fakt ze nie bede za wczesnie tego przygotowywac, zreszta troche mam to utrudnione bo jestem w UK, a wracam w styczniu wiec pewnie wtedy bede sie tym zajmowac, ale koncepcje przydałoby sie miec i rozejzec sie jakie ceny sobie licza za zrobienie na pare godz .... bo jedni mi zaspiewali 180zł od osoby tak jak normalne wesele to chyba jakas pomylka...

Jesli chodzi o całą oprawę cateringową i jedzenie, to nie muszę się martwić, bo mam znajomego, które robi piękne wesela i nie jest drogi (130 zł), musimy się tylko \"ugadać\" czy w tym terminie będzie miał wolne sale w Operze. Sukienkę już mam upatrzoną, mój Narzeczony garnitur też, a inne rzeczy się dopracuje powolutku. Najgorzej będzie z kościołem, ale mamy pokończone kursy przedmałżeńskie, więc mam nadzieję, ze wszystko wypali po mojej myśli:) Buziaczki A z jakiego miasta jesteś?

Mieszkam koło Wawy. Problem u mnie polega na tym ze mój narzeczony wraca do Polski pół roku pozniej niz ja i wtedy trzeba by było iśc na nauki itp. Wiec nie wiem czy sie nie zdecydujemy na cywilny, a koscielny później.... już sama nie wiem

niezapominajka27 Z tymi naukami to jest różnie, różniaście,bo jeśli ksiądz wporzo, to przymknie oko i udzieli ślubu, a jeśli jakiś sł€żbista, no to wtedy klops!!! Ja myślę, że spokojnie dacie radę...te wszystkie przygotowania z 2-letnim wyprzedzeniem to absurd!!! 3maj się kochana, jesli chcesz pogadać, to jestem🌼

Przepraszam Cie Deauville, ale popołudniamy jestem w pracy głownie o 23ej wracam, ew z rana mozna mnie złapac. teraz to sama kwestia wesela zaczyna mnie wkurzac bo moj facet po tym jak stwierdzilismy ze nie robimy wesela to uparł sie ze kościelny bez wesela to głupota, a po cywilnym zrobic przyjecie to tez głupota bo ludzi co sie nie znaja posadzic za stołem bez muzyki itp to tez bezesns... Nie wiem czy dojdzie do tego slubu, bo ręce mi opadaja jak słysze teksty bo

Czesc dziewczyny, ja tez biorę ślub 10.10.2009 ;) pozdrawiam serdecznie

hej a skad jestescie dziewczyny?? bo ja z dawnego koninskiego, a Wy??

Gość hehehehehee
upup

Gość Do Wrotka85
Ja już kiedyś napisałam do Was, ale brzydko pisząc 'olałyście mnie', więc już nigdy tam nie napiszę. To tyle z mojej strony.

Do Wrotka85 ----> nie wiem kim jesteś (szkoda że nie ujawniłaś nicka), więc Ci nie jestem w stanie odpowiedzieć, jakoś się wybronić z Twojego zarzutu. Poza tym weź pod uwagę fakt, że czasem jak dużo osób na raz tam pisze, trudno się połapać w tych wszystkich postach i co niektóry nawet się czasem niechcący pominie. Proponowałabym mimo wszystko spróbować raz jeszcze, serdecznie zapraszam!