Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybamniepogrzalo

co robic ?co ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość chybamniepogrzalo

witam Mam faceta,dziecko razem mieszkamy ,i niby wszystko jest ok ,widze jaki jest dla mnie dobry ,klocimy sie blachostki jak wszedzie...ale nie wiem czuje sie niedowartosciowana,nieatrakcyjna .Jego koelga z silowni powiedzial mu ze jestem zaj**ista laska i wogole ,moj facet nie chce zebym przychodzila na silownie bo jest zazdrosny ,gadalam ztym chlopakiem na gg ale on widac trzymal dystans tak jakby mial zakodowane:zajeta,dzieciata i nie ruszac a ja jestem glupia bo mam ochote znim gadac,,,lubie jak ktos mnie podziwia ,czuje sie dla kogos atrkacyjna ..wiem cos ze mna nie tak??,boje sie ze uczucie pomiedzy mna a moim facetem wyglaslo z jednej storny nie wyobrazam sobie zycia bez niego ...bo jest dla dobry ,kochany ,opiekunczy ,a z drugiej jak na niego patrze lezymy razem ..to rzadko kiedy wogole mam ochote na seks...przytulanie go...

Gość chybamniepogrzalo
byl okes kiedy dziecko dawalo nam w kosc wtedy bylo miedzy nami malo czulosc ,non stop sie klocilysmy ,nie dawal mi oparacie w sobie...wydaje mi sie ze zepsul tym duzo ..nie wiem moze zal pozostal? a moze wymyslam..

Gość cosmniepogrzalo
?

albo sie przelam jesli go kochasz,albo zadbaj o to aby inny facet Cie podziwial ;-) przełam,zacznij Ty chodzić na silownie ale inna,uwodź go,mysl o nim... Jesli nie będzie reakcji - nie masz wyjscia,kogosinnego olśnisz swoimi wdziekami