KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 25 skończe w pażdzierniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 to nie jestesmy takie stare :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 no nie.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 hehe dobra to do jutra. dobranocki. buzki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniusia 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 witam ! Ja tez poronilam ok 4 tydzien to mógł byc wyłyżeczkowali mnie oczyscili i jest wszystko wpozadku z moim zdrowiem zabieg nie bolal byl pod narkoza i trwal 15 min nie da sie tego opisac co ja teraz czuje nawet gdy minelo juz poł roku pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 witamy anusia :) jak chcesz to zdążyć pomarudzić...:) dziś jest tu wiele cierpliwości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 aniusiu bedziesz tak czuć do poki nie zajdziesz w ponowna ciąże.najlepsze lekarstwo na poronienie nastepna ciąza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 hhaaha dziś mamy natchnienie na rozmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 hhaaha dziś mamy natchnienie na rozmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 dokładnie :) ja od pół godziny próbuje iść spać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniusia 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 tak kochane ale musze sie najpierw wyleczyc bo pech chcial ze poronilam to po 2 miesicach stwierdzono umnie torbiel wielkosci 4 cmm a wiec nastepna operacja laparotomiia n aotwartym brzuchu a wiec musze sie jeszcze wstrzymac z nastepna ciaza cos mnie sie pech trzyma w tym 2008 roku ehhhhhhhh :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 to samo ja.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 ja koncowke 2005 i cały 2006 polezalam w szpitalach.moze przez to ze mały leżał w sylwestra i nowy rok.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 no ale wiesz, że będzie następne! a zabieg napewno się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 no ale wiesz, że będzie następne! a zabieg napewno się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 ja koncowke 2005 i cały 2006 polezalam w szpitalach.moze przez to ze mały leżał w sylwestra i nowy rok.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 ja zmykam Kochane już naprawdę, bo zaraz wstajemy ;/ dobranoc do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 chmurka my juz chyba musimy isc spac bo piszemy podwojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniusia 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 cchmuraaaaaaa dobranoc i reszte Pan tez pozegnam ładnie życze spokojnej nocyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniusia 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 cchmuraaaaaaa dobranoc i reszte Pan tez pozegnam ładnie życze spokojnej nocyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 i oto wstałam na ozka nie widze i chyba troche zaspalam ;/ dziendobry!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochane babki Napisano Czerwiec 12, 2008 przestańcie w kółko o tym pisać, bo nigdy nie zaczniecie funkcjonować normalnie. pomyślcie sobie o Agatce Mróz, zobaczcie, jak wiele jeszcze przed Wami... poroniłyście, bo Was organizm być może bronił się przed urodzeniem dziecka bardzo chorego, przed nieprawidlową ciążą...natura czasem wie co robi, chociaż trochę to boli, to bądźcie dzielne - macie jeszcze mnóstwo szans na małe, rozwrzeszczane paskudki :D trzymajta się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 spoko a to ma wyglądać tak: wstaję pewnego dnia i zwyczajnie zapominam? jak boli to piszemy. myslisz ze nie chcemy normalnie funkcjonowac? ja lece bo zapałam do wieczorka... buzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochane babki Napisano Czerwiec 12, 2008 drapanie rany nie sprzyja zagojeniu. I zajściu w kolejną ciążę. nikt nie każe zapomnieć, ale życie toczy się dalej i po prostu zostawcie przeszłość na jej miejscu, zajmijcie się tym, na co macie wpływ, czyli teraźniejszością :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja dwa razy tez w takiej Napisano Czerwiec 12, 2008 wczesniej ciazy... Ale to przeciez zdarza sie we wczesnej ciazy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 ja wiem, że się zdarza, ale nie umiem zwyczajnie zostawić to w tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 o boziu jeden dzień mnie tu niebyło i co tu się działo .ale nadrobiłam. :) miałam bardzo zajęty dzień byłam w firmie miałam trochę papierkowej roboty .siedziałam od 10-21 szej masakra. witam nową chociaż wolałabym żeby już nikt niemusiał tak cierpieć jak my.ale wiem że nas niestety coraz więcej . :( kochaniutkie a ty chmurko przede wszystkim ;trzymajcie się i głowy do góry.wczoraj wpadłam w wir pracy i to mi pomogło na chwilkę zapomnieć. dzisiaj popołudniu znów jadę do męża i do kilku urzędów. zaglądnę jutro mam nadzieję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 a ja mam 25 latek w listopadzie 26 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 HEJ DZIEWCZYNY.JA DZISIAJ PRZEZ WCZORAJSZE PISANIE PRZYNSEŁAM SPÓŻNIŁAM SIE DO PRACY, BO NAWET BUDZIKA NIE SŁYSZAŁAM.A DZIŚ MĄŻ MI ZROBIŁ NIESPODZIANKE I PRZYJECHAł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 HEHE :) PRZEPRASZAMY... JA NIE ZDążYłAM NA AUTOBUS, ALE SPODZIEWALI SIę TEGO NA UCZELNI I ZACZEKALI CHWILę :) DZIEń JEST TAKI NIJAKI... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach