Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

labudka82

PORONIŁAM 2dni temu

Polecane posty

dziewczyny i tak siedzę i myślę i boję się strasznie tego co będzie boję się że ja sobie nie dam rady ;/ przecież ile można to pamiętać? wiem że cały czas ale żeby nie codziennie nie płakać tak często przespać całą noc bez kretyńskich snów jak zabierają mi dziecko ... sorry znowu marudzę ;/

labudka82 to nas całkowicie ostatnio zaniedbuje kochana chmurko to normalne ze tak masz.moja babcia miałą syna z zespołem downa i mam w domu jego zdjecia w trumience jak byl malutki miał miesiac, i przed porodem naogladalam sie ich potem przez tydzien snilo mi sie ze urodze chore dziecko.tak dziala nasza podswiadomosc...

jeju ja wiem kochanie ale tyle kobiet zabija dzieci albo traci i im ppozbieranie sie zajmuje mniej jak nam. ja sie powinnam do czubkow oddac... a co u ciebie? jutro ta rocznica tak?

tak rocznica jutro.jedziemy na kolacje do restaraucji w starym wiatraku.ostatnio mialam dni plodne i zaszalelismy z mezem ciekawe co wyjdzie z tego:)))

czemu? probuj az dostaniesz co chcesz. koteczek a jak ja juz nigdy zednago nie pokocham na tyle zebym miala dzicko? i bede sama cale zycie nie bede nikkogo kochac ... ?

hmmm kochana nie wiem ale zobaczymy co los przyniesie. ide snic kochana zmeczona podroza jestem ;/ jutro pogadamy? w dzien bo wieczorekim nie smiem przeszkadzac... ;p

wstałam żeby 1* koteczkowi naszemu złożyć życzenia z pkazji 3 rocznicy ślubu jeszcze więcej miłości dużo dzieci szczęścia pieniążków i czego sobie tylko zażyczycie :* 2*okrzyczec Labudkę .... !! my zwyczajnie tęsknimy... 3* i ruszam do lekarza bo grałam w siatkę i łokieć mi spuchł trzymajcie kciuki miłego dnia...

dopiero wróciłam bo nie mogli mnie przyjąć gdyż \'nie byłam z wypadku\' niby sytuacja opanowana, za 10 dni do kontroli ;/ to baw się dobrze kochana!

i jak...? opowidaja... j azazylam sie utwierdzic w przekonaniu ze swiat jest za maly dla facetow i kobiet oni musza zniknac...

byliśmy w restaracji w takim starym wiatraku.fakt drogo.ale klimat i jedzonko rewelacja.bylam zauroczona tym miejscem tak jak i moj maż

jejuuu dziewczyny wiem, że znów marudzę, ale dzień koszamrany chyba już dziś wszytko mi się przydażyło...! ;/

kochanie ja już nie mogę dzień pełen pecha... wszytskiego zapomnieliśmy nic nam nie szło wszytscy oczywiście byli w kompletachh tylko ja sama, zgubiłam nawet buty... i nasluchalam sie ze glupia jestem ze chce miec dziecko ...

koteczek kiedys kochalam chyba mocno to jest jedyny facet do ktorego mam taka slabosc, zawsze o nim pamietam on o mnie poprostu niespelnione marzenie i dostalam od niego 'propozycje'...

kretynska... chce zebym rzucila wszytko wyjechala do niego i byla szczesliwa...! czy jak on wraca nie moze przejsc cichutko zebym go nie slyszala? zawssze wszytsko rozbudza... mam do niego taka slabosc ze szok... a jutro podobno (wg. moich przyjaciol) zrobie najglupsza rzecz zycia... DZIECKO !

ja wiem juz wszytko obmyslilam... obliczylam dni i jutro jest to mozliwe... on sie nigdy nie dowie a jak sie dowie to jest kawal mojego zycia zawsze pomoze nie zostawi ...

chmurkoo to jak masz do niego slabość pragniesz tego to działaj.może to on jest kluczem do twopjego szczęścia.trzymam kciuki.

kochanie jestes taka kochana ze szok! jeju to sie jutro stanie...!! jak ja sie boje!! ide zapalic bede ok21.20 jeszce kolacja i opowiem wszytko juz sie uspokoje ;)