Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

labudka82

PORONIŁAM 2dni temu

Polecane posty

kochanie Ty nigdy dostępna nie jesteś ;( czemu to co zakazane jest dostępne? czemu moje życie oparte jest na paradoksach?

za dwa dni miną już 4 m-ce jak nie mam skarbusia, jak go straciłam, jak przez swoją głupotę go nie mam ;/ nawet nie mam komu płakać ;(

ja już zwariowałam! wiesz ile głupot narobiłam? jejuuu ja też będę na pewno szczęśliwa kiedyś? na gg rzadko bywam ;/ ale często się zastanawiam jak żyjesz.

wiem doskonale również, że on ma prawo nie pamiętać, nie wiedzieć co się stało 15stego i nawet jak pamiętać mieć to w dupie a ja nie mogę tego przeżyć że Tylko ja pragnęłam tego dziecka, że on go nie chciał. no jak tak można? no znaczy można nie musi on podchodzic tak jak ja do tego, ale drażni mnie jego widok gdy się śmieje, bo on się nie budzi w nocy i nie płaczę, on nie zaczyna płakać na śroku miasta jak usłyszy \'mamo\' ;( będzie dobrze niedługo się wystarasz ;) a skarbus jak?

a ja mam zły dzień.byłam u mojego ginekologa bo cos brzuch mnie bolal i okazało sie ze mam nadzerke ze mi krwawi z szyjki macicy....

ojjjjjj to chyba nie bardzo? ja tez mam ale nad moja debatuja wyciac czy nie ... ja mam chyba dobry dzien moja zguba sie znalazla i przynajmniej jeden problem z glowy :)

Chmura, ja straciłam dwie ciąże :( Nie licz już-żyj dalej, żyj, bądź radosna, a uda się, zobaczysz. Sama za siebie trzymam kciuki, a teraz bede też trzymała za Ciebie.

Ja stracilam 3 ciaze... i od pol roku nie moge zajsc w ciaze a mam dopiero 24 lata... ostatnia ciaza rozmyla sie 26.01.2008 - 11 tydzien ciazy, mialo juz raczki, nozki... do tej pory mam plyte z usg nagrana przez ginekologa a na tej plycie - serduszko bijace 180 uderzen na minute... a potem przestalo bic... i co miesiac jest to samo, znienawidzony widok krwii i jedna kreska na tescie...Chmurka zobaczysz , ze bedzie dobrze, musisz to sobie jakos wytlumaczyc, same rozumiemy Cie najlepiej bo przez to przeszlysmy. Jeszcze sloneczko wyjdzie zza chmurki :)

Gość KOTECZEK1983
kochana chmurko chyba musze ci dac klapsa, kobieto ty w koncu zacznij pozytywnie myslec. pesymizm przeszkadza w zyciu, oj chmurka musimy sie spotkac na piwku:)))

hhehe ale keidy ja naprawde się staram, dobrze że mam was i mogę wam się wyrzalić tak to bym już wymiękła chyba! no ale ja nie mam nawet szansy probowac, chcoiaz teraz planuje slub, takze zobaczymy jak bedzie. jak na piwko a co wpadasz na pomorze? :)

dziewczyny nie wolno sie wam zalamywac !!! wiem ze boli ale musicie wziasc sie w garsc - jestem zywym przykladem ze moze sie udac . po dwoch poronieniach teraz jestem w 27tc i wierze ze dobrze sie skonczy i ze za te 3 miesiace bede tulic mojego synka . i wy rowniez bedziecie tulic swoje maluchy!!!!

nie chcę się użalać nad sobą, ale ja nie mam z kim próbować ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( a za resztę trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawdę szczęścia życzę !!!!!!!!!!!!!

a mi wczoraj wróżka z rączki wywróżyła, że się zakocham, ale mam nie ufać pierwszemu lepszemu, i ... uwaga, UWAGA... \'W TYM ROKU ZAJDĘ W CIĄŻĘ!\' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA JEJ WIERZĘ ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

jak się miewasz Chmurko? ja dziś zapaliłam swieczkę na grobie chłopca, który żył 1 dzień, a nazywał się Nieborak - prawdziwy Nieboraczek z niego. Pamietaj-nie licz!