Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllllaaaaa

po co ludzie zamieszczają tyle prywatnych zdjęć np. na NK

Polecane posty

ech, ja mam stalych przyjaciol z ktorymi utrzymuje bliskie kontakty,z ktorymi caluje sie na powitanie i pozegananie w policzek. wiadmomo jak skaldam komus zyczenia to tez :P czasami jak z kims widze sie ciagle (np mialam sasiada w akademiku) a potem on poszedl do wojska i teraz przyjezdza raz na kilka tygodni to tez go witam buziakiem ;) ale tylko dlatego ze utrzymywalismy bliskie kontakty :D calusem witam sie tez z przyjaciolmi mojego faceta- choc nielicznymi bo znam ich tylko kilka. jakbymmiala calowac wszyskticxh kolegow to wchodzac na wydzial (na ktorym 99% to faceci...) musialabym chyba z godzine wczensiej przychodzic :o

Gość buhahaaaaaa
askeys nie wiem jak u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem ale nikt tu na nasza klase nie najezdza

Gość jak sie caluja na powitanie
laski to jeszcze ok, gorzej jak faceci

Po to aby sie dowartościowac... Tak więc, klasowe brzydule, które w szkole nie miały powodzenia, teraz prezentują z dumą swoje zdjęcia ze ślubu lub z narzeczonymi, ludzie z biednych rodzin obnoszą się samochodami, domami, niby przypadkiem zamieszczają takie zdjęcia, jakby nie mieli innych, ludzie którzy w szkole nigdy nie brali udziału w imprezach i nie pili alkoholu teraz przedstawiają siebie jako szalonych imprezowiczów, ci którzy nie mieli znajomych, teraz prześcigają się w ich kolekcjonowaniu na portalu itp. Portal ten, jest więc doskonałym materiałem do analizy kompleksów społeczeństwa polskiego.

Gość buhahahahaaaaaa
ale i tak najlepsze są własnoręcznie przerabiane zdjęcia w photoshopie z efektem tragikomicznym. i te zachyty ochy i achy pseudoprzyjaciol pod zdjeciem..... miodzio!

Gość Lollasopa
Najgorsze sa laski wlasnie takie jak przedmowczyni ktoras wspomniala, ze sama takie ma czyli sto tysiecy zdjec ze swoim facetem!

Gość buhahahahaaaaaa
a nie, najgorsze to sa chyba wlasnorecznie robione zdjecia - jak widac jeszcze rece wyciagniete - najlepiej z gory robione . hahaha

Gość Lollasopa
No to tez prawda hahah Szczegolnie takie robione przez damusie i to jeszcze np. 5 zdjec zamieszczonych w tym samym mijescu tylko z inna mina i poza hah

Gość olllllllaaaaa
up

Gość Oczytana
Nie pisze sie po co tylko dlaczego, durniu!!!!!!!!

Gość a poco mi nick
ja mam 61 zdjęc

Gość Oczytana
Buahahahaha, Mnie tez dobijaja te ich komentarze.: Sliczne zdjeie! Sliczna foteczka! Cudnie wygladasz, nawet jesli jest okropna i ma gebe jak kartofel! Oto przyjklad jednej laski ktora znam: http://nasza-klasa.pl/profile/2789862/gallery?page=2

Gość dragunia
racja,ta Twoja znajoma beznadziejna,widac ze sama sobie robi foty

Gość aaaaggggg
dobijaja mnie te podpisy pod zdjeciami,jak ktos juz wspomnial wyzej:slicznie wygladasz,jakie piekne zdjecie,ale jestes piekna,nie wiem ale wydaje mi sie ze ludzie pisza to po to aby ktos im sie odwdzieczyl i napisal podobne rzeczy pod ich zdjeciem

Teraz jest moda na dodawanie zdjęć dzieci, które miały komunię. Właśnie oglądnęłam całą galerię, łącznie z chrzestnymi, rodzicami, parasolkami, pierdołami.

Gość aaaaggggg
tragedia,najgorsze sa profile zakladane malutkim dzieciom przez ich rodzicow

czy wy troche nie przesadzacie z ta gleboka analiza tych profili uzytkownikow NK? :) W mojej klasie ludzie maja po 2-3 zdjecia i milo po 11latach od matury sie zobaczyc. Niekore osoby zmienily sie z brzydkiego kaczatka w labedzia i naprawde milo mi obejrzec takie foty. ale to jeszcze nic bo moja mama odnalazla znajomych sprzed ponad 40lat to dopiero frajda ich zobaczyc. i slabo jest jak maja raptem dwa zdjecia bo zazwyczaj niewiele widac. Usmialysmy sie ogladajac grubego lysego dziadka co byl straszliwie przystojny w liceum :D:D:D ja mam zwyczaj, ze jak cos mi sie nie podoba to tam nie zagladam i nie komentuje :)

Gość taaaaaaaaaaaaaaa...
nie bylo mnie tydzien na naszej klasie i od razu milion zdjec znajomych

Gość BRCIAA55
ja mam kolazanke ktora ma - uwaga - 9 stron zdjec :O

Gość marekkkkkkkkk
ja mam koleżanke ktora ma wszytskie zdjecia mocno wyretuszowane photoshopem i nie przypomina wcale siebie:)

Gość hahaaaaaaaa
no, niektore zdjecia to przegięcie. nie tylko laski wstawiaja glupie foty, faceci tez- bez koszulek, w samochodzie ... ech te kompleksy;)

Gość jaki czlowiek takie zdjecia

Gość a co jest zlego w tym
że ktoś sobie sam robi zdjęcia? Takie zdjęcie ma mniejszą wartość niż prężenie się i szczerzenie ząbków przed kimś innym?

Gość heheheheeeee
przykro mi ze sama musisz sobie robic zdjecia robienie sobie samemu zdjecia jest: po pierwsze załosne po drugi na takim zdjeciu wyglada sie beznadziejnie

Gość żal.pl hahaha

Gość kalinaa25
Ja mam konto na NK, ale bez zdjęcia. Kto mnie zna ten wie jak wyglądam, a jeśli z kimś nie urzymymywałam kontaktu do tej pory, to tym bardziej nie potrzebuje przez ten portal prezentować komuś mojej osoby.Najbardziej denerwują mnie zakochane mamuśki umieszczajace po 20 zdjęć swoich pociech. Na serio, nigdy nie obejrzałam takiej galerii do końca, bo w połowie byłam znudzona. Teraz o mojej byłej koleżance na NK. Kiedyś bardzo się lubiłyśmy, ale ona wiecznie o mnie zazdrosna, fałszywa. Zerwałam tę znajomość. Teraz ona (jestem pewna, że chce zrobić mi na złość) umieszcza mnóstwo zdjęć ze swoimi "nowymi przyjaciółmi" podpisując je w debilny sposób, np. "Z całą ekipą na imprezie. Tylko z nimi jest fajnie." Fotografuję się też z naszą wspólną znajomą, której ja nigdy nie lubiłam, czego nie ukrywałam. Obie pozują w dziwacznych pozycjach i komentują sobie nawzajem jedno zdjęcia po 20 razy. Tragedia...Aż przykro patrzeć. Lubię wchodzić na jej profil, żeby się pośmiać z ludzkiej głupoty. Dziewczyna ma 25 lat, a zachowuje się jak nastolata.

Gość kkkkkkkkkkMMM
up