Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko18

ja 18lat on 27...czy to sie uda??

Polecane posty

Gość dziecko18

ja sie jeszcze ucze mieszkam z rodzicami on pracuje ma mieszkanie i samochód... dzieli nas niby tylko lub az 9 lat...czy myslicie ze to moze sie udac ...nie jestem za mloda dla niego??

Gość Mgotka
wiesz to zalezy jesli Cie kocha i mu na Tobie zalezy to wiek nie ma znaczenia a jesli jest z Toba bo lubi mlode i chce przezyc przygode to sama masz odp dlugo jestescie ze soba?

Gość znam taka pare
fajnie sie dobrali, identyczny wiek, ona 18, on 27, ale to nic nie znaczy, przeciez nie ma reguly.

Gość dziecko18
jestem z nim 2 miechy...jeste super poprostu...nie dobiera sie do mnie ...czuje sie z nim duzo lepiej niz z chlopakiem w moim wieku wlasciwie to niby 9 lat starszy a straszne dziecko z niego:)

Gość Mgotka
jesli Ci z nim dovbrze to mozesz sprobowac ale tak naprawde nikt Ci nie powie jak wam sie ulozy. jednym sie uklada innym nie czas pokaze:) wazne ze dobrze czujecie sie w swoim towarzystwie

Gość llllllllllllllllllllllllldn
moze sie uda :) bedz dobrej mysli wiek gra roli tu

Gość Ratisssssss
Wiesz...To zależy od jego charakteru...jeśli to facet który szuka stałego poważnego związku itp. to być może to się uda...ale też możliwe że on cię mami i chce wykorzystać bo dziewczyny w tym wieku są jeszcze raczej dosyć naiwne...

Gość malaaa24
ja gdy poznalam mojego faceta mialam 20 a on 28 jestesmy ze soba 2,5 roku razem i jest cudownie, ja koncze studia, zamieszkamy niebawem na stale razem nasi znajomi- on 30 a ona ma 19 i jest super, rok razem, uklada sie im dobrze, ona studiuje,pracuje, on studiuje-reaktywowal sie na studiach:D

Gość cometichiami
nie ma wiekszego szpanu wsrod kolegow niz wyrwac mloda laske, tkora wierzy we wszystkie tkliwe teksty:D

Gość dziecko18
jaks ie ciesze ze sa pozytywne odpowiedzi:) nam razem jest cudownie tylko moi rodzice nie akceptuja tego zwiazku ... troche ich rozumiem, ale mogliby juz przestac

Gość dziecko18
cometichiami wiesz my poznalismy sie 2 lata temu gdy miałam 16 i mimo ze ja i on sie sobie podobalismy to nie bylismy ze soba bo ja nie chciałam teraz jak juz jestem pełnoletnia to przynajmniej wiem w co sie pakuje

no jasne tylko takie młode laski to sie wyrywa na krótki czas a jak to yrwa juz kilka lat to raczej jest na powaznie

Gość cometichiami
Nie sadze, ze wiesz. Jestes jeszcze strasznie naiwna mimo iz oewnie uwazasz sie juz za bardzo dojrzala osobe. Dla mnie dorosly facet, pare lat po studiach, ktory wiaze sie z kims, kto nawet matury jeszcze nie ma jest po prostu nikim i chodzi mu wylacznie, aby poobracac mlode cialko. W tej chwili mam 24 lat, ale w twoim takze interesowali sie mna dorosli faceci i z perspektywy czasu wiem, ze kazdemu chodzilo o to samo, mimo iz pozornie wygladali na powaznych facetow. Taka roznica wieku, kiedy kobieta ma 25 lat, a 18 to niebo a ziemia.

Gość madralinskibosss
uda sie ..jak razem nad tym bedziecie pracowac

Gość koszalinianka
ja mam faceta starszego o 16 lat ...to dopiero bylo wyzwanie :)

pomiedzy 18 a 27 lat jest rozniuca- np taka ze ty meiszkasz z rodzicami, uczysz sie, zycia malo pewnie znasz (i nie o imprezy mi chodzi) i jest to jeszcze troszke inne myslenie- i jakkolwiek by mi ktos nie pwoiedzial 18latka mysli inaczej niz chociazby 22 latka... zreszta, zawsze sie dziwilama jak 27 latek interesuje sie hm, mloda licealistka :P ale- jesli wam wyjdzie to spoko ;) sama znam pare par z roznica 5 lta tylko w druga strone- ona jest strasza. jedna para juz po slbuie, a drugiej sie uklada...on mial 18,ona 23 (tyle ze kumpel byl baaardzo dojrzaly jak na taki wiek) no i w sumie to si eciesze ze pewnie bede go miec za szwagra :D

Może się udać.Mówisz, że on jest jak dziecko. To prawda, faceci w tym wieku, w dodatku wolni, tak właśnie się zachowują, dlatego pewnie masz wrażenie, że jesteś dojrzalsza od niego:) Skąd to wiem? Bo mam 18 lat i 27-letniego kolegę:)Dlaczego tylko kolega...Niedawno rozstał się z dziewczyną, z którą był kilka lat. Zaczęliśmy się spotykać na stopie koleżeńskiej.Chciałam go lepiej poznać, on mnie też. Podtekstów w rozmowie było pełno, jak to zwykle u flirtujących par.I wiesz co on mi później powiedział? Że jestem na tyle mądrą i wartą uwagi dziewczyną, że nie byłby w stanie skrzywdzić mnie swoim powierzchownym zachowaniem.Brzmi śmiesznie prawda? Tak, jakby chciał mnie na to złapać. Nic bardziej mylnego.Ja uważam, że nie jest to facet dla mnie, i on chyba myśli podobnie. Bardzo się lubimy i czasami spotykamy, bo na prawdę dobrze się dogadujemy. W Twoim przypadku tak być nie musi, może się okazać, że do siebie naprawdę pasujecie:)Trzymam kciuki i pozdrawiam:)

Gość supervfgdfg
3mamkciuki zeby wam sie udało

Gość pindoktryna
bedzie ciezko bo roznica wieku jednak jest...ale jesli jemu na tobie bedzie zalezalo to bedzie dobrze:) mam nadzieje ze nie ma zamiaru cie zaciagnac do łoża ijuz:)

Gość karinajtu
jezu ja mam 19 lat roznicy i jest super, jak kochasz to kalcz i bedzie ok