Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedrona32

Dieta grejfrutowa!!! Kto sie przyłącza???

Polecane posty

Gość pamiętajcie ze
grejfruty i dziurawiec obnizają skutecznosc tabletek antykoncepcyjnych, w czerwcowym numerze Samego Zdrowia (aktualnym) jest o tym cos więcej napisane

Gość miśka000
Co z dietą? gdzie wszyscy zniknęli?

no ja zakonczylam diete bojakos nie mialam silnej woli a poza tym wszystkie babki odeszly i nie mialam z kim tu pisac:)

Gość zuza134
Witam Was dziewczyny! Ja tutaj pierwszy raz...Bardzo chetnie wyprubuje ta diete...pozdrawiam was wszystkich!

Gość bialaperelka
O mój Boże! Chudziny moje! Wy chcecie się odchudzać, a takie chude? ;P ja ważę 64 przy 165 czego żałuję szczerze. Odchudzam się od jutra. Grejpfruty uwielbiam, mogłabym jeść je same. Kiedyś miałam tak że do normalnych posiłków jadłam po kawałku grejpfruta. Mam silną wolę i muszę szybko schudnąć a więc- przez 4 dni jem tylko po jednym grejpfrucie i 2 litry wody, później dietka grejpfrutowa z wprowadzeniem dietetycznych produktów. I wcale nie jestm głodna, wiem, bo czasami stosowałam głodówki. Warto bardzo często myć zęby - mięta zabija glód :P . Trzymać kciuki za mnie, bo Mojego Jedynego Wymarzonego szukam i muszę być mua :* ;p

Gość mysza2000
Witam! Pocyztalam wasze posty i widze, ze aktualnie nikt nie prowadzi diety .... A moze jednak ktos sie do mnie przylaczy i od jutra wystartuje ze mna z dieta grejfrutowa ?? :) Bylo by fajnie ... Pozdrawiam :)

Gość super topik
ja sie dolaczam od dzis

Gość ojijijo
ja od jutra zadna dieta na mnie nie działa wiec moze ta :)