Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyuzdana i zadowolona

Złapałam na dziecko 12 lat młodszego faceta i nie żałuje

Polecane posty

Wyuzdana i zadowolona ----> także już możesz zacząć piłować poroże, żeby się zmieścić w drzwiach ;)

Gość a prowokacja rozwija sie dalej

Gość on zaczal sie wachac
prowokacja-prowokacja ale moja kolezanka naprawde jest w takiej sytuacji. I nikt jej nic nie moze powiedziec bo ONA wie lepiej co robi .Rozbila 2 malzenstwa -swoje i jego i sie cieszy.....:(

skoro mial watpliwosci wczesniej to myslisz ze jak urodzi wam sie dziecko to cie pokocha? załosna jestes i tyle. ale skoro nie umie sie normalnymi sposobami rozkochac w sobie faceta to zostaje tylko \"zlapac go na dziecko\" . naprawde gratuluje pomusłowosci o_O a swoja droga to facet ktory zdradził 1 zone myslisz ze nie zdradzi 2 i kazdej kolejnej? :]

jak to facet, który lubi, żeby go podrywać, to może będzie siedział w domu i wychodził tylko, jak Autorka mu pozwoli zawsze przynajmniej będzie miała dziecko zdania "na pewno mnie nie zostawi" maja to do siebie, że nie da się ich zweryfikować w kategorii prawdy i fałszu, zupełnie jak życzenia labo rozkazy, jeśli by to przełożyć na zdanie orzekajęce (weryfikowalne w kategoriach prawda i fałsz) byłoby, "jestem przekonana, że mnie nie zostawi". Takie przekonanie zawsze mozna sobie zywić dlaczego to takie ważne, żeby Cie nie zostawił? a plan B? umiesz liczyć, licz na siebie (czego jego zona właśnie się uczy - dobrze, że odzyskała wolność przed 30 - chyba, bo by mogła zostać samotna i może nawet żałosną 40, która zaufała palantowi)

Gość Hans F
Jaruś, od kiedy się taki wrażliwy zrobiłeś?

wiem ze mnie nie zdradzi i nie zostawi o ile... nie dowie sie ze bylam dziwka:(

ale dzieki niemu juz dotego nie wroce chce byc tylko jego poza tym te ciagle zapalenia pochwy a ostatnio nawet kłyciny milam czy jak to lekarz nazwał

Gość lolek lolowicz
LOL!

Gość nie znam
tak głupiej 40stolatki,moim zdaniem prowokacja