Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę poznać wasze zdanie

Czy praca w supermarkecie to naprawdę taki obciach?

Polecane posty

zauważyłam,że często niektóre osoby wyśmiewaja sie z osób,które tam pracują.Muszę iść do pracy,a tylko w supermarkecie mogę cos znaleźć.Czy to naprawde taki wstyd?Nie chcę żeby ludzie się ze mnie nabijali....

Gość żaden wstyd
żaden wstyd

Gość nie badz smieszna
to absolutnie zaden obciach! ktos musi tam pracowac, by inni mogli tam kupowac i spedzac czas w niedzielne leniwe dni :-P idz i nie przejmuj sie pajacami! zycze powodzenia! :-) wczoraj ktos zalozyl temat z zapytaniem - czy dzis sa otwarte markety? - jak dla mnie to masakra! jak mozna zadac, by w Boze Cialo byly takie sklepy otwarte?! inni tez chca troche odpoczac! jak widzisz - niektorzy nie moga zyc jednego lub dwoch dni bez supermarketow ;-)

Gość chcę coś zmienić nie wiem co
żaden obciach

Gość jaki znowu obciach
obciachem byloby zadawanie sie z osobami, które wyśmiewają sie z innych.

To czemu czasem czytam tu takie teksty jakby to była najbardziej obciachowa praca?

Gość kjsekiseris
Pracowałam w markecie. Fakt, pieniądze nie są duże, ale pracowałam z fajnymi ludźmi, więc nie było najgorzej.

praca jak każda, a kto się z tego śmieje jest debilem, a opiniami debilów nie ma się co przejmować.

Gość wkurzona ona
kradzież to obciach i wiele innych rzeczy, ale nie praca, żadna, jeśli wiesz co mam na myśli.

Ja będę na zmianę rozładowywać towar i na kasie,raz to, raz to.Chyba nawet lepszy ten towar,bo nie muszę obsługiwać kogos kogo nie lubię....Np mój ex przyjdzie z nową dziewczyną....Tak glupio

To tylko taki ładny slogan

Gość jak przyjdzie
ex, sam lub z nową dziewczyną to bądź miła, jak gdyby nigdy nic, czyli dobra mina do złej gry, powiem jak to mówili dziadkowie -trzymaj fason, uśmiech szeroki :D

troche mnie pocieszyliście.....Dzięki :)

>>>> jak mozna zadac, by w Boze Cialo byly takie sklepy otwarte?! inni tez chca troche odpoczac! A jak mozna zadac, zeby autobusy jezdzily, w kinach puszczali filmy, w restauracjach serwowali kolacje, lekarze przyjmowali w szpitalu, a strazacy gasili pozary? kazdy by chcial odpoczac :P Nie rozumiem tej paranoi z pracownikami supermarketow - nie tylko oni w niedziele/swieta musza pracowac.

w Boże Ciało pracowałam 14 godzin, więc wkurza mnie niesamowicie pieprzenie o dniach wolnych. To opinie ograniczonych ludzi, którzy nie mają wyobraźni. Sprawiediwie by było, gdyby wszystko zamkąć. Ciekawa jestem co by wtedy mówili, gdyby nie było lekarzy, strażaków i otwartych knajp, a w tv byłaby czarna plama :D

oczywiście nie byłoby prądu bo w elektrowniach też mieliby wolne a zimą nikt nie odśnieżał ulic

ja przez pewien czas pracowalam bo placili dyche na godzine ;)

Gość ewelinay23
hmmm to zalezy, ja np. wolalabym siedziec w domu niz pracowac w supermarkecie, nie po to koncze studia by teraz tyrac przy roznoszeniu towarow

Gość nie badz smieszna
'A jak mozna zadac, zeby autobusy jezdzily, w kinach puszczali filmy, w restauracjach serwowali kolacje, lekarze przyjmowali w szpitalu, a strazacy gasili pozary? kazdy by chcial odpoczac Nie rozumiem tej paranoi z pracownikami supermarketow - nie tylko oni w niedziele/swieta musza pracowac." wiesz, lekarz moze uratowac Ci zycie w taki dzien, a supermarket raczej tego nie zrobi, obejdziesz sie kilka dni w roku bez sklepow... moze dzieki temu spedzisz milo czas z rodzina na spacerze, zajmiesz sie rozmowa itp. kiedys swieta spedzalo sie w domu z rodzina i czlowiek odpoczywal, relaksowal sie Z BLISKIMI! obecnie bez kin, kafejek i innych takich sprawiacie wrazenie, ze caly swiat i zycie sa nudne... pomysl o tym!

lekarz dostaje kilka tys miesiecznie wypłaty a taki kasjer ile? 1000? bo wiecej pewnie nie, zreszta ja uwazam ze powinny byc zamkniete supermarkety w niedziele jak ktos powiedzial wyzej wtedy ludzie szliby na spacer, sotkaliby sie ze znajomymi a nie szwedali sie po tesco