Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astmatyczka palaczka

ASTMA I PAPIEROSY - POMOCY!!!

Polecane posty

Gość astmatyczka palaczka

Mam astmę. Od jakiegoś czasu zaczęłam palić... Najpierw po fajce przy piwie, potem coraz więcej... Teraz wypalam 3-5 fajek dziennie. Zaczęłam się czuć coraz gorzej, codziennie leki, napady duszności... Może nie jakieś wielkie, ale mimo wszystko... I co najgorsze... NIE POTRAFIĘ RZUCIĆ! Pomóżcie, może ktoś będzie potrafił postawić mnie do pionu i pomóc rzucić...

Gość Radzę Ci
Nie PAL musisz rzucić !!! Wiem że potrafisz ASTMA i papierosy ?! To nie wróży nic dobrego ... Astma przez palenie może się pogorszyć !!! Moja znajoma właśnie zaczęła palić (też ma astmę) mowilam jej ze ma nie zaczynac ale nie sluchala i teraz ... lezy w szpitalu i lekarze mowia ze wzpisza ja ale cale zycie bedzie musiala chodzic podlanczona do specjalnego respiratora czy czegos takiego WSPOLCZUJE JEJ

Gość kwnbjhb
astmatyczka palaczka jestes idiotka,bo nie ma czegos takiego,z enie mozna przestac palic,a poza tym jestes idiotka do potegi,bo wiedząc,ze masz astme zaczęłaś palic.Nic dodać,nic ująć

Gość POMARANCHA
delikatnie mówiąc jesteś pojebana:O Nie boisz się tego że pewnego pięknego dnia po dymku nie będziesz mogła oddychać i nawet leki Ci nie pomogą? Ae nie, nie umrzesz, tylko niedotlenienie mózgu spowoduje że staniesz się roślinką. Nie będziesz mogła podnieść szklanki do ust a co dopiero fajki:

Gość DDDDDDDDDDDDDD
ZAtkało cie co ?? Jestes pojebana astma i papierosy ??? JESTES GLUPIA