Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczonaaaaa

Pytanie o orgazm u faceta

Polecane posty

Gość niedoswiadczonaaaaa

Mam pytanie, które może wydać się głupie, ale bardzo mnie to nurtuje. Czy facet przeżywa orgazm w czasie wytrysku, czy nie musi do tego dojść, żeby było mu dobrze. Od niedawna przełamałam się i pieszczę mojego chłopaka ręką, on zazwyczaj wycofuje się tuż przed wytryskiem.Zastanawiam się czy jest to dla niego równie przyjemne, jak wtedy, gdyby doszło do kulminacji.

Gość on chce zebyś połknela

Facetowi cały czas w trakcie stymulacji penisa jest przyjemnie. Oczywiście najmilej jeżeli do kulminacji jednak dojdzie :)

Gość też niedoświadczona
No właśnie...Jak to jest? Bo czytałam, że jak nie skończycie, to może boleć...;>

Gość _Wredniak_
Powiem tak - cała frajda z pieszczenia polega na późniejszym wytrysku - czyli orgazmie (to tak w uproszczeniu). A dlaczego on nie chce, żebyś go doprowadziła do wytrysku? Może dlatego, że nie ma co zrobić ze spermą? Żeby nie pobrudzić ubrania, ew. łóżka. A gdzie TO robicie, jeśli mogę zapytać? No i czy on po tych pieszczotach czasami nie odzie sam do toalety i (tego nie widzisz, więc nie wiesz) sam się nie doprowadza do wytrysku?

Gość chodzi o to ze jak
naprodukuje sie duzo spermy i nie dojdzie do wytrysku to bola jajka od tego nadmiaru naprodukowania. A wiec nie mozna w nieskonczonosc odkladac wytrysku. Chlopak na pewno sie wycofuje bi nie chce za szybko skonczyc. Chce by przyjemnosc potrwala dluzej. Ale po paru takich wycofaniach on MUSI miec zrobione do konca. W przeciwnym razie, jak sama mu nie zrobisz on sobie bedzie musial zjechac na recznym by rozladowac napiecie 🖐️

moj maz mi wytlumaczyl ze ma wytrysk i orgazm, ale jak np kochamysie caly weekend nie jest w stanie sie tak szybko zregenerowac to ma orgazm bez wytrysku bo poprostum strzelac :d i przyznal ze trzeba dychnnac troszke b nie ma juz czyo po kilkunastu razach go boli troche... wiec chyba zalezy od faceta...

Mężczyzna nie musi koniecznie na końcu doprowadzić się/zostać doprowadzonym to wytrysku. Jeżeli jest taka potrzeba to może zwyczajnie przerwać stosunek bez osiągania orgazmu i związanego z nim wytrysku. Fakt że czasem później bolą najądrza ale to nie jest nic groźnego. Chat-Chat, to jasne że w trakcie kilku orgazmów z rzędu (powiedzmy pierwszych 2-3) mężczyzna wydala całe nasienie i kolejnym orgazmom wytrysk nie towarzyszy.

wiem wiem :> kiedy mi wytlumaczyl :D ale heh facetem nie jestem i nie wiedzialm :D dlatego sie go pytam zawsze jak czegos nie wiem odnosnie jego organizmu... bo ja poprosu mam inaczej :Ddobrze jest sie pytac;)