Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę pieknie uniesione włosy

znacie szampon który ułatwia stylizację włosów?

Polecane posty

mam włosy trochę przed ramiona , i po każdym myciu nakładam trochę pianki i podnoszę je u nasady lokówką , niestety efekt :/ nie utrzymuje się zbyt długo , znacie może jakiś szampon który nadaje się do stylizacji włosów? innym wyjściem mogłoby być używanie lakieru ale nienawidzę uczucia sztywnych włosów :/

ja używam szampon z rossmana --- YUNG (firma rossman), akurat do włosów farbowanych...jestem z niego bardzo zadowolona, wlosiny nie są przyklapanięte :) i pozostają dłuuugo świeże..nie wiem jak inne się sprawują, ale nie zamienię go już na rzaden inny :)

mi nie służy pianka, tracą w zastraszającym tempie świeżość :O no i w ogóle moja wena twórcza się nie trzyma...ale już przywykłam , że blondasy mają delikatne włosy i trudno jest coś wyczarować :O

szaro_oka a używasz lokówki ?

nie uzywam i uzywać chyba nie bedę... tak samo z prostownicą, od zawsze mam proste wlosy jak drut :P

Gość aspire79
Ja kiedyś wydawałam fortunę u fryzjera,bo nienawidziłam swoich kręciołków - chciałam miec prościutkie włsoki. Pianka była dobra ale efekt był na krótko a ja nie miałam czasu na te ciągłe zabiegi. Teraz zdaję się na stylizację kremikiem shaper maker osmo- wychodzi taniej.Żal mi tylko tych zmarnowanych godzin i włosów które katowąłam tak jak wy pianką - teraz jest większy wybór ale kiedys w drogerii nie było zbyt wiele a pianka była produktem luksusowym :-)